İngiltere'de ki İki Arkadaşım Kulüp Bulmasına Rağmen Ben Hala Bulamamıştım Kıskançlıktan Ölmek Üzereydim. Gece Oldu Yatamıyordum. Biraz Ağlayarak Düşündükten Sonra Aklıma Manchester City Gelmişti. Tabi Yaa...
(O Sıralarda Sven-Göran Eriksson Takıma Alışamamış ve İlerde Takım Kötüleşirse Suçlanmaktansa Gitmek İstiyordu.
) Bende Fırsat Bu Fırsat Gece 2'de Eriksson'un Kapısına Dayandım. Heyecandan Kapıyı Hem Tekmeliyordum Hem de Kapının Zilini ÇAlıyordum. Eriksson Korkmuştu. "Kim O ?" dedi. Ben Cevap Vermeyince Tekrarladı. Ben Sessiz Kaldım. En Sonunda Elinde Sopayla Kapıyı Açtı. Tam Vuracakken "Dur Yapma" dedim. İçeri Davet Etti Beni ve Bu Olayları Anlattım . Duyunca Kahkaha Atarak Benle Dalga Geçiyordu. Benle Dalga Geçmesine Çok Sinirlenmiştim.
Ve N'olur Beni Anlayın Demiştim. Karşılığında City'den Kazandığım Tüm Parayı Ona Verecektim
(Kıskançlık Yüzünden
) . En Sonunda Anlaştık ve Ertesi Gün Eriksson İstifasını Verdi. Ama Benim Korkum Vardı. "Ya Beni Almazlarsa ? "
Bu Korktuğum Başıma Gelmişti City Tam 15 Teknik Direktöre Teklif Yapmıştı ve Ben Yoktum. En Son Kararlarını Verdiler. Tam İmza Atacakken Teknik Direktör Geri Çekildi Anlaşmadan. Bunun Üzerine Hepsi Çekildi Ben Çok Şaşırmıştım
. Sonrasında Bunun Sebebi Eriksson Olduğunu Öğrendim ( Para Hırsı
) Ve En Sonda Başkan Thaksin Shinawatra İle City Maçında Karşılaştım. Ben Sahada Sürekli Kendimce Taktik Veriyordum. Bunu Duyan Başkan Benden Çok Etkilenmişti
. Eve Giderken Birinin Beni Takip Ettiğini Gördüm. Bu 1 Hafta Daha Sürdü En Son Adamı Yakaladım ve Niçin Takip Ettiğini Sordum. Oda Thaksin Shinawatra Seni İzlememi Söyledi. Duyunca Çok Şaşırdım
. Beni Ona Götürmesini İstedim Oda Thaksin Shinawatra'yı Aradı. Oda "Getir" Deyince Gittim Oraya ve Herşeyi Bana Anlattı. Ben Hem Ağıyorum Hem de Gülüyorum. Çok Şaşkındım . Ve Bu Kulüp İçin Herşeyi Yaparım Dedim Oda 1 Sene Seni Deneyeceğiz Dedi . Ve Oturup Sözleşme Yaptık..
Basın Toplantısı Az Sonra ...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Basın Roplantısı
Merhaba Arkadaşlar Bugün Manchester City İle Yeni Bir Sözleşme İmzaladım. Lütfen Saygı Çerçevesini Aşmadan Dilediğiniz Soruyu Sorun...
Muhabir: Bu Seneki Hedefleriniz Nedir ?
Ben : Takımda Elimden Gelebildiğince Üst Sıralara Çıkmak Hedefimiz İlk 4
Muhabir : Peki Sizden Önce Bir Çok Teknik Direktörle Anlaşma Haberleri Geldi Neden Vazgeçilip Size Dönüldü ?
Ben : Olanlarla İlgili Hiç Bir Fikrim Yok Allah'ın İşi Kimse beni Düşünmezken Buralara Geldik.
Muhabir: Yıldız Transfer Olacak mı ?
Ben : Bir Tane Ofansif Orta sahaya Bir Tane de Forvete Yıldız Aldık ve Bunların Arkası Gelecek...
Muhabir : Peki Efendim Size Başarılar Diyoruz.
Ben : Saolun Arkadaşlar Çıkabilirsiniz...