Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sizce hangi takım daha başarılı olur?

Voters
44. You may not vote on this poll
  • Newcastle (Onur123)

16 36.36%
  • Aston Villa (Djibril)

7 15.91%
  • Manchester City (yusufyusuf21)

21 47.73%
Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 65 sonuç

Konu: NewVillaCity'de 5 çayı (Ortak Kariyer)

Nesil
    2006
    Yer
    Büyükada/İstanbul

Default NewVillaCity'de 5 çayı (Ortak Kariyer)

Merhaba Arkadaşlar !!
    Yusuf Arkadaşım(Yusufyusuf21),Emre Abi(Djibril),Ve Ben(Onur 123) Ortak yapmaya karar verdik.Baktık dünyanın en iyi,en kaliteli ligi İngiltere Bavulları topladık İngiltereye Gittik.Genç ve Kaliteli Menajerler olduğumuz için İngiltere de pek boşta durmadık.3müzde Londraya indiğimizde İlk benim Telefonum çaldı.

Onur Altun :Alo !! Buyrun ?(Bunlar İngilizce geçmektedir )
    Mike Ashley:Selam Onur!! Tanıdın mı ?Newcastle dan Mike !! Bir ara transfer görüşmesi için bir araya gelmiştik.
    Ben hemen tanımıştım tabi .Transfer görüşmeleri sırasında babacan tavırlarıyla sevdirmişti kendisini.
    Onur Altun:OOOO Başkanım tanımaz mıyım ??Nasılsınız ??Çoluk Çocuk Nasıl ? Yenge Nasıl ?
    Mike Ashley:İyi Nasıl olsun Onur.Ellerinden Öperler.Onur duyduğuma göre Londradaymışsın,bir gel kahvemi iç!!Bizim takım boşta!!Bir görüşelim!!
    Ben ise sevinçten havalara uçuyordum.2.Lig takımlarının en kötüsüne razıyken,İngilterenin en zengin klublerinden birinden teklif gelmişti.Ama Genç ve grurlu olduğumdan dolayı alttan almam gerekliydi
    Onur Altun:Başkanım bu ne istihbarat!!Daha yeni Londraya adımımı attım Ayrıca yeni geldim başkanım biraz gezmek lazım.
    Mike Ashley:Onur bırak gezmeyi falan!!Direkt gel buraya almıyım ayağımın altına!!!Ekiple birlikte seni bekliyoruz.Daha sözleşme imzalıcaz!Daha basın toplantısı ya***az çabuk !!!
    Dünden razı olan ben hiç tartışmadan kabul etmiştim.Ve 2 yıllığına Newcastle'a imza atmak için yola çıkmıştım

Basın Toplantısı,Transfeler ve Hazırlık Maçları Az Sonra!!!

Başarılar dilerim hepinize. Favorim Manchester City

İngiltere'den yılın bombası..!

BBCC kanalı akşama doğru haberlerinde flaş haber olarak Aston Villa gösterildi. Djibril lakaplı menajer Emre Unekalp'in İngiltere'ye geldiğini duyan Villa patronu Randy Lerner ilk iş olarak aradığı Emre'yi hazır gelmişken bizi 2-3 yıl şampiyon yap öle git mazeretiyle kandırıp sözleşme imzalattığını bildirdi.
    Bu haberi duyan diğer Premier Lig ekipleri ise üzüntüden kahrolduğu gözlerden kaçmadı.

Geniş özet, basın toplantısı, yeni transferler ve daha fazlası az sonraaa..! (canım ne zaman isterse o zaman)

Nesil
    2006
    Yer
    Büyükada/İstanbul

Tesis: 1881
    Adres: St. James Park, Strawberry Pl, Newcastle upon Tyne, NE1 4STTelefon:0191.20.18.400Fax:0191.20.18.600
    Peki Kimdir Neyin Nesidir Bu Newcastle ????Hadi Bakalım !!!
    Takım Kadrosu Kaleci1Shay Given13Stephen Harper34Fraser ForsterDefans-Lamine Diatta2Steve Carr3José Enrique4David Rozehnal6Claudio Roberto Caçapa20Geremi23Habib Beye26Peter Ramage27Steven Taylor30David Edgar39Andrew CarrollOrta Saha5Belozoglu Emre7Joey Barton11Damien Duff14Charles N'Zogbia16James Milner17Alan Smith22Nicky Butt25Faye35Matthew Pattison37James TroisiForvet9Obafemi Akinwunmi Martins10Michael Owen23Shola Ameobi36Mark Viduka38Kezenga LualuaTeknik Ekip
    Coach:Onur Altun
    Baktığımızda Hızlı bir forvet hattı.Tecrübeli bir kaleci.Teknik bir orta saha görüyoruz.Yani Potansiyeli olan bir takım.En büyük eksiklik Defansımız !Yavaş ve etkisizler!! 97 Milyon dolarlık bütçe defansda ki açığı kapatmamıza Yeter Umarım !!
    Birazdan Basın Toplantısıyla Dönücem !!!

Newcastle yeni hocasını bir Törenle kutluyor.Akşam 21.30 da başlıyacak bu törende Çeşitli konserler olucak.Kutlamaların St.James Park ta yapılacağı söyleniyor.AFİ,LP ve Rise Against gruplarının katılacağı söylendi !!.Newcastle taraftarlarının stada akın etmesine kesin gözüyle bakılıyor!!!

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

İngiltere'de ki İki Arkadaşım Kulüp Bulmasına Rağmen Ben Hala Bulamamıştım Kıskançlıktan Ölmek Üzereydim. Gece Oldu Yatamıyordum. Biraz Ağlayarak Düşündükten Sonra Aklıma Manchester City Gelmişti. Tabi Yaa...(O Sıralarda Sven-Göran Eriksson Takıma Alışamamış ve İlerde Takım Kötüleşirse Suçlanmaktansa Gitmek İstiyordu.) Bende Fırsat Bu Fırsat Gece 2'de Eriksson'un Kapısına Dayandım. Heyecandan Kapıyı Hem Tekmeliyordum Hem de Kapının Zilini ÇAlıyordum. Eriksson Korkmuştu. "Kim O ?" dedi. Ben Cevap Vermeyince Tekrarladı. Ben Sessiz Kaldım. En Sonunda Elinde Sopayla Kapıyı Açtı. Tam Vuracakken "Dur Yapma" dedim. İçeri Davet Etti Beni ve Bu Olayları Anlattım . Duyunca Kahkaha Atarak Benle Dalga Geçiyordu. Benle Dalga Geçmesine Çok Sinirlenmiştim. Ve N'olur Beni Anlayın Demiştim. Karşılığında City'den Kazandığım Tüm Parayı Ona Verecektim(Kıskançlık Yüzünden) . En Sonunda Anlaştık ve Ertesi Gün Eriksson İstifasını Verdi. Ama Benim Korkum Vardı. "Ya Beni Almazlarsa ? "

Bu Korktuğum Başıma Gelmişti City Tam 15 Teknik Direktöre Teklif Yapmıştı ve Ben Yoktum. En Son Kararlarını Verdiler. Tam İmza Atacakken Teknik Direktör Geri Çekildi Anlaşmadan. Bunun Üzerine Hepsi Çekildi Ben Çok Şaşırmıştım . Sonrasında Bunun Sebebi Eriksson Olduğunu Öğrendim ( Para Hırsı ) Ve En Sonda Başkan Thaksin Shinawatra İle City Maçında Karşılaştım. Ben Sahada Sürekli Kendimce Taktik Veriyordum. Bunu Duyan Başkan Benden Çok Etkilenmişti . Eve Giderken Birinin Beni Takip Ettiğini Gördüm. Bu 1 Hafta Daha Sürdü En Son Adamı Yakaladım ve Niçin Takip Ettiğini Sordum. Oda Thaksin Shinawatra Seni İzlememi Söyledi. Duyunca Çok Şaşırdım . Beni Ona Götürmesini İstedim Oda Thaksin Shinawatra'yı Aradı. Oda "Getir" Deyince Gittim Oraya ve Herşeyi Bana Anlattı. Ben Hem Ağıyorum Hem de Gülüyorum. Çok Şaşkındım . Ve Bu Kulüp İçin Herşeyi Yaparım Dedim Oda 1 Sene Seni Deneyeceğiz Dedi . Ve Oturup Sözleşme Yaptık..

Basın Toplantısı Az Sonra ...

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Basın Roplantısı

Merhaba Arkadaşlar Bugün Manchester City İle Yeni Bir Sözleşme İmzaladım. Lütfen Saygı Çerçevesini Aşmadan Dilediğiniz Soruyu Sorun...

Muhabir: Bu Seneki Hedefleriniz Nedir ?
    Ben : Takımda Elimden Gelebildiğince Üst Sıralara Çıkmak Hedefimiz İlk 4
    Muhabir : Peki Sizden Önce Bir Çok Teknik Direktörle Anlaşma Haberleri Geldi Neden Vazgeçilip Size Dönüldü ?
    Ben : Olanlarla İlgili Hiç Bir Fikrim Yok Allah'ın İşi Kimse beni Düşünmezken Buralara Geldik.
    Muhabir: Yıldız Transfer Olacak mı ?
    Ben : Bir Tane Ofansif Orta sahaya Bir Tane de Forvete Yıldız Aldık ve Bunların Arkası Gelecek...
    Muhabir : Peki Efendim Size Başarılar Diyoruz.
    Ben : Saolun Arkadaşlar Çıkabilirsiniz...
    Last edited by yusufyusuf21 : 03.Haziran.2008 at 23:01 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    kievden :D yada izmirden

basarılar hepınıze arkadaslar..

Başarılar..

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

başarılar..Favorim Aston Villa...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Başarılar. Newcastle yönetilebilirse favori

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Favorim Yusuf.Bu arada yazı güzel sende ne sulu gözmüşün be "yusufyusuf 21"haha
    Kariyerinizde başarılar.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Onur kardeş paf takımdan andy caroll a dikkat adam ilerde süper topçu oluyor

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Aston Villa favorim, Başarılar

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Herkeze başarılar dilerim .Favorim Onur.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

Kariyerin 3. oyuncusu ben olacaktım ama yusuf beni satınca djibril gelmiş
    Djibrilin suçu yok o yüzden ben djibril i tutuyorum
    Şaka şaka hepinize başarılar...

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

herkeze başarılar favorim newcastle

Nesil
    2006
    Yer
    Büyükada/İstanbul

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Başarılar. Newcastle yönetilebilirse favori
    Umarım Yönetebilirim .Defansın ortasına bir tane bomba geliyor.Birde gerek görürsem Bir Amc alıcam.Ama ağırlığı kanat transferine veriyoruz.
    Quote Originally Posted by malakaci View Post
    Onur kardeş paf takımdan andy caroll a dikkat adam ilerde süper topçu oluyor
    Tabi ki Bu sezon da iyidir umarım genç ve hızlı futbolculara ihtiyacım var.
    Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Herkeze başarılar dilerim .Favorim Onur.
    Çok sağol Alican.Bu yaz artık bir başka kariyerde bir şeyler yaparız
    Quote Originally Posted by mc_eagle View Post
    herkeze başarılar favorim newcastle
    Saol favori gösterdiğin için transferler çok yakında patlıcak !!
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Gece St James de ki şölenden sonra Altun sabahın erken saatlerinde basın toplantısı yaptı.
    Evet Arkadaşlar fazla abartıya kaçmadan istediğiniz soruyu sorabilirsiniz...
    Muhabir A:Sevgili hocam öncelikle yeni takımınızda başarılar dileriz.Uzun soluklu bir macera olur umarım.Newcastle'a geldiğinizde şu takımda neyi gördünüz ?Eksiklikle nedir ?Artılar nedir ?
    Onur:Teşekküler iyi dileklerin için.Newcastle a geldiğimde Hırs gördüm.Bu takım başarıya aç bir takım,Başarı için canını verebilecek oyuncular var.Tabi bu oyuncuların yanında bir de sadece parasını almaya gelen oyuncular var.İşte takımın eksikliği bu.Artısı da hırs.Bir takımı oyuncularına göre değerlendirmem.Elbet yetenekli oyuncularla başarı elde edersin.Ama takım oyununu hırs gibi bir duyguyla birleştirirsen inanılmaz şeyler ortaya çıkar.
    Muhabir Onur dediklerinden hiç bişi anlamamıştı.O zaten gazeteye kendi kafasına göre bir şeyler yazıcaktı.Onur dedikleri zırvalıklarında bazılarını da belki yazardı.
    Muhabir A:Çok teşekküler Hocam.
    Muhabir B:Hocam peki herkesin merak ettiği noktaya gelelim.Gazetelerde bir yığın yalan haber var.Siz söyleyebilir misiniz Transfer durumlarını ??Yani bu yıl The Magpies'a kimler gelicek??
    Onur:Yani gazetede yazılan haberlere inanmasanız çok iyi olur.Çünkü artık abartıyolar .Size sadece şöyle söyleyebilirim.Bir stoper,bir kaleci ve kanat transferi ya***am.Artık geriside taktik zekama ve futbolcularımıza kalıyor.Şuan sadece bunları söyleyebilirim.
    Muhabir B bunları anlamıştı.
    Muhabir B:Çok teşekkürler hocam.
    Arkadaşlar bu kadar konuşma yeterlidir sanırım.İdmana geç kalıyorum.Kendinize iyi bakın.
    Last edited by Onur123 : 04.Haziran.2008 at 10:06 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

başarılar dilerim herkese favorim m.city.m.city le ikinci sezonumda halen devam etmekte olan kariyerimde şampiyonluk yaşadım hem maddi hem manevi iyi bir takım her türlü tavsiyeyi eyer istersen verebilirim.tercih güzel tebrik ederim.diğger takımlarda güzel özellikle newcastle başıma büyük dertler açtı ama aston villlada bir kaç iyi transferle başa oynar.ammada politik konuştum amma haa.işin sonunda favorim m.city

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Öncelikle başarılar dilerim.Başlık çok yaratıcı olmuş bu güne kadar gördüğüm en güzel başlık abartısız.Favorim Emre abi.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Hepinize de başarılar. N.Castle'den çok iyi gençler çıkıyor..

Quote Originally Posted by Togiii View Post
    başarılar..Favorim Aston Villa...
    Quote Originally Posted by Aykan19o3 View Post
    Aston Villa favorim, Başarılar
    Sağ olun arkadaşlar mütevazi kadro ve bütçemizle zorlu rakiplerin arasında mücadele etmeye çalışıcaz...

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Öncelikle başarılar dilerim.Başlık çok yaratıcı olmuş bu güne kadar gördüğüm en güzel başlık abartısız.Favorim Emre abi.
    Eyvallah yunus desteklerin için. Bu arada başlıkta benim eserim

Başarılar dilerim herkese favorim man.city

Nesil
    2007
    Yer
    34

Emre abim Aston Villa ile Favorimdir.. Newcastle'ye ve Man City'e Bol Şans Çünkü Onlara Lazım Olacak

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Favorim Newcastle Mertins varsa sorun yoktur FM de

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by cekochan View Post
    Başarılar dilerim hepinize. Favorim Manchester City
    Saol Mert...

Quote Originally Posted by vagabond35 View Post
    basarılar hepınıze arkadaslar..
    Saol Akif Abi ins. Takip Edersiniz de Bizim KAriyerimiz de Bukadar Zevkli olur

Quote Originally Posted by Ahmet_77 View Post
    Başarılar..
    Sende Saol Ahmetcim

Quote Originally Posted by ibob View Post
    Favorim Yusuf.Bu arada yazı güzel sende ne sulu gözmüşün be "yusufyusuf 21"haha
    Kariyerinizde başarılar.
    Hikayemi Beğenmen Güzel Berkay... Napalım Öyle Bir Hkaye Aklıma Geldi Yazdım

Quote Originally Posted by pascal88 View Post
    başarılar dilerim herkese favorim m.city.m.city le ikinci sezonumda halen devam etmekte olan kariyerimde şampiyonluk yaşadım hem maddi hem manevi iyi bir takım her türlü tavsiyeyi eyer istersen verebilirim.tercih güzel tebrik ederim.diğger takımlarda güzel özellikle newcastle başıma büyük dertler açtı ama aston villlada bir kaç iyi transferle başa oynar.ammada politik konuştum amma haa.işin sonunda favorim m.city
    Şimdilik Yardım Yok Kafam da Liste Var... Gelmeyen vs. Olursa Senden Yardım İsterim

Quote Originally Posted by cengavs View Post
    Başarılar dilerim herkese favorim man.city
    Saol... Bu Sene Hepsinin Önünde Bitirecem Ligi

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Transferleri bekliyoruz.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Onur Abi Girmedi Bgn Onu Bekliyoruz :S

Nesil
    2006
    Yer
    Büyükada/İstanbul

[quote=yunusgs;1136592]Transferleri bekliyoruz.[/quoe]
    Yakında bombalar geliyo Yunus
    Quote Originally Posted by yusufyusuf21 View Post
    Onur Abi Girmedi Bgn Onu Bekliyoruz :S
    Evet malisef dün giremedim.Bunuda sabah yazıp okula gidiyorum... Bu son haftaya yazılı koyan öğretmenlerimin elllerinden öperim.Ve bu yazılıdan da benim dün haberim oluo. Bundan dolayı msn bile girmeye vaktim olumadı.Bekletiğim için Hem yusuf arkadaşımdan hem de emre abiden özür diliyorum.Umarım bu akşam kariyerimizde hızlıca ilerlicez.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Evet Onur abi kötü bir durum son hafta yazılılar.İnşallah akşama devam edersiniz.

Bekliyoruz onurcum. Bu arada anket eklenmiş destekleyenler kimi desteklediğini belirtirse daha çekişmeli olur

Nesil
    2006
    Yer
    Büyükada/İstanbul

Quote Originally Posted by Djibril View Post
    Bekliyoruz onurcum. Bu arada anket eklenmiş destekleyenler kimi desteklediğini belirtirse daha çekişmeli olur
    Dün geciktim ama boş durmadım.Rica ettim anketi de eklediler

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri