Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 40 sonuç

Konu: "Yanlış yerdesin" - Bobo-

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Default "Yanlış yerdesin" - Bobo-

MAÇ sonrası Bobonun yanına koşarak gelen ve üzerinde Fenerbahçe forması olan bir gurbetçi‚ sambacıdan tepki gördü. Bobo‚ kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen gurbetçiyi geriye doğru iterek‚ "Yanlış yere gelmişsin" diye bağırarak tepki gösterdi.

Bizim alex'te muhammede formasını yollasın
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

eğer böyle bişey yapmışsa gözümden çok düştü yıldız adayı avrupa da oynayabilecek kapasitede biriisi ama bu yaptığı çok yanlış

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Bir Fenerbahceli olmama ragmen futbolu ile kendime ornek aldigim futbolculardan biridir..

Ama bu yaptigi dogru ise gozumden dustu;yanliz su ihtimalde var bir seye kizmis olabilir o sirada yada sadece Fenerbahce formasi gordugu icin kabul etmek istememistir ama alti ustu bir fotoğraf bence Bobo icin buyuk bir onurdur rakip takimin taraftari kendisi ile resim cekinmek istiyor cok guzel birsey ama o da bu guzelligi bozup teklifi reddetmis..

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

bence bobo bu hareketi taraftardan tepki almamak için yapmıştır

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Ani bir sinirle yapmış olabilir.Anlayış göstermek lazım..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

OLayın tam iç yüzünü biLmeden yorum yapmak şimdi doğru oLmaz.Ama gerçekten kasıt varsa hiç hoş bir davranış değiL..
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by TobiAslan View Post
    Ani bir sinirle yapmış olabilir.Anlayış göstermek lazım..
    bencede insan bir anda sinirle herşeyi yapabilir
    I'm back...

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    OLayın tam iç yüzünü biLmeden yorum yapmak şimdi doğru oLmaz.Ama gerçekten kasıt varsa hiç hoş bir davranış değiL..
    Aynen katılıyorum Hayrettin Abi... Ayrıca aniden FB Formasıyla gelince tepki almaktanda çekinmiş olabilir... Bir anlık bir olay...

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Bu adam zaten yetenkli degildi hep BJK sansli balli maclarinda sacma sapan goller atiyordu bir de bu ustune gelince Bobo'dan iyice sogudum. Ya sen kimsin ki adami itiyon futbolcu oldugunu mu zannediyor bu adam...

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Aynen dediğin gibi abi. Ancak ben Bobo'nun böyle birşeyi yapacağına inanmıyorum eğer yapmış olsa bile mutlaka karsı taraftan birşey görmüştürde yapmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Karsi taraftan ne gorebilir ki Adam sadece fotograf cekinmek istemis bunda bir art niyet goremiyorum ben Bobo'nun yaptigi yanlis bir davranis..

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Bende bir art niyet var demedim zaten Mehmet. Ama eğer Bobo bunu yapmışsa olayın farklı boyutları vardır diye inanıyorum ben...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

BeLki korkmuştu taraftar birden üstüne geLmeye çaLışmışsa sonuçta diLimizi biLmiyor kötü bir şey sezmiş oLabiLir.Bobo nun o anda ne düşündüğünü biLemeyiz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Alex gibi olması lazım kişiliği dahil.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Aman ALEX örneğini ortaya koymasanız olmaz zaten.

Durumun aynı şekilde olacağını sanmıyorum.Olsaydı aynı şeyi BOBO'da yapardı.

Fazla abartılmaması taraftarıyım.Durumun ne olduğunu bilmeden ahkam kesmek ne kadar doğru ?

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İyi Yapmıs ...

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    Bu adam zaten yetenkli degildi hep BJK sansli balli maclarinda sacma sapan goller atiyordu bir de bu ustune gelince Bobo'dan iyice sogudum. Ya sen kimsin ki adami itiyon futbolcu oldugunu mu zannediyor bu adam...
    Ligdeki en iyi forvetlerden biri Bobo ve sen yeteneksiz diyorsun. Hadi futbolunu begenmiyorum desen neyse ama yeteneksiz epey agir bir laf.

Olaya gelince; art niyetle yapmissa kotu. Ama o anda kimbilir neler geciyordu kafasindan. Tek bir olayla adami yargilamakdogru degil (Bknz: Aurelio'nun Rico ustunde denedigi kung fu hareketleri.)

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

yahu diyorum ben..her bjkli fb'li biriyle futbolcusunun fotograf çektirmesine sıcak bakmaz buradakiler gibi... o yüzden kendi taraftarından tepki almamak için böyle bir ithamda bulunmuştur..bizim ziya dogan gerede'de fbli biriyle fotograf çektirdi ve taraftar ayaga kalktı taraftar sitesinde..bobo resim çektirse aynısı bjk forumlarında da olacaktı..

Bu adam zaten yetenkli degildi hep BJK sansli balli maclarinda sacma sapan goller atiyordu bir de bu ustune gelince Bobo'dan iyice sogudum.

* Bu dediğinin konuyla ne alakası var?
    * Bobo çok iyi bir futbolcu bunu FB lilerde GS lilerde kabul ediyor... Sen belliki kıskanıyosun...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Hadi başLayaLım hemen tartışmaya.Bu ne ya burda oyuncunun yaptığı bir hareketi tartışıyoruz.Kendisinin nasıL bir futboLcu oLduğunu değiL.Hem ortada kesin bişey de yok.Bi açıkLama yapsın bakaLım ondan sonra değerLendireLim.Tam oLarak biLmeden konuşmayaLım.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

ne alakası var GSnin maçlarını izleyin ara sıra fener formalı bjk formalı çocuklar gelip hakanla hasanla ardayla fotoğraflar çektiriyorlar.Onlar niye taraftardan çekinmiyor?
    Bobonun tepkisi tamamen fenerbahçenin ona DÜŞMAN olarak gösterilmesinden kaynaklanıyor.İşte yönetim faktörü burda ortaya çıkıyor sayın celal KOLOT'un öğrencileri..
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Ne yapssın adamcaz takım arkadaşını güvenli sandIğı stad otoparkında dövülünce...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Çok da önemli bir şey değil.Belki o taraftar ırkçı söylemlerde bulunmuştur.(Bkz.Ricardinho-Aurellio)
    So what?
    Saike

ivan Misafir

Arkadaşlar BOBO daha genç futbolcu eğer böyle yaptıysa çok ayıp etmişş Boro-Schalke maçndan snra Kuranyinin yanınada Fener formallı biri gitti o hiç terslemedi ve imzaladı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Çok da önemli bir şey değil.Belki o taraftar ırkçı söylemlerde bulunmuştur.(Bkz.Ricardinho-Aurellio)
    Evet Ricardinho Aurelio'nun Türk olmasını kabul edemeyip ırkçı laflarda bulunmuştu Aurelio'nun kişliğini sahada da görebilirsin.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

DAha önceden Hayrettin abininde dediği gibi olayı bir de Bobo'dan dinlemek lazım.

Ayrıca istediğinin formasını imzalar istemediğininkini imzalamaz.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    DAha önceden Hayrettin abininde dediği gibi olayı bir de Bobo'dan dinlemek lazım.

Ayrıca istediğinin formasını imzalar istemediğininkini imzalamaz.
    Ama Kimse maçtan sonra birisini itip kakma hakkına sahip değildir.. Heleyse bu parasını verip maçı izleyen bir gurbetçi ise..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Parayı maçı seyretmek için veriyor.Futbolculardan imza almak için değil.Bana göre çok önemli bir olay değil.Ama yinede bu olayı Bobo'dan dinlemek lazım geldiğini düşünüyorum.
    So what?
    Saike

Aslında Bobo'nun iyi bir futbolcu olmadığını düşündüğümü söylerdim ama konu fazla uzamasın..

Bence de yaptığı hareketi uzatmaya gerek yok.

Quote Originally Posted by FenerBahceLi View Post
    Ama Kimse maçtan sonra birisini itip kakma hakkına sahip değildir.. Heleyse bu parasını verip maçı izleyen bir gurbetçi ise..
    Parasını verip maçını izliyor v sonra evine dönemesi lazım... FB Formasıyla sahaya girip BoBo dan formasını istiyor ama... İtip kakma yok ortada sadece yanlış yere geldin demiş BoBo...

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri