1 ile 30 arası toplam 40 sonuç

Konu: "Yanlış yerdesin" - Bobo-

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Bu adam zaten yetenkli degildi hep BJK sansli balli maclarinda sacma sapan goller atiyordu bir de bu ustune gelince Bobo'dan iyice sogudum. Ya sen kimsin ki adami itiyon futbolcu oldugunu mu zannediyor bu adam...

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    Bu adam zaten yetenkli degildi hep BJK sansli balli maclarinda sacma sapan goller atiyordu bir de bu ustune gelince Bobo'dan iyice sogudum. Ya sen kimsin ki adami itiyon futbolcu oldugunu mu zannediyor bu adam...
    Ligdeki en iyi forvetlerden biri Bobo ve sen yeteneksiz diyorsun. Hadi futbolunu begenmiyorum desen neyse ama yeteneksiz epey agir bir laf.

Olaya gelince; art niyetle yapmissa kotu. Ama o anda kimbilir neler geciyordu kafasindan. Tek bir olayla adami yargilamakdogru degil (Bknz: Aurelio'nun Rico ustunde denedigi kung fu hareketleri.)

Bu adam zaten yetenkli degildi hep BJK sansli balli maclarinda sacma sapan goller atiyordu bir de bu ustune gelince Bobo'dan iyice sogudum.

* Bu dediğinin konuyla ne alakası var?
    * Bobo çok iyi bir futbolcu bunu FB lilerde GS lilerde kabul ediyor... Sen belliki kıskanıyosun...

Mesaj Yetkileri