1 ile 30 arası toplam 30 sonuç

Konu: Seric bize jest yaptı

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Default Seric bize jest yaptı

Gordon gönderildiği zaman Hırvat futbolcu tekrar kadroya alınacak

Beşiktaş Futbol Takımı Genel Menajeri Sinan Engin, yabancı oyuncu kontenjanındaki sıkıntı nedeniyle Seriç'in sözleşmesini feshettiklerini, ancak Gordon Schildenfeld'i takımdan gönderdikten sonra bu futbolcuyu yeniden kadroya dahil edeceklerini belirterek, ''Seriç'in takımımızla ilişkisi kesilmedi, takımla devam ediyor'' dedi.

Konuyla ilgili AA muhabirinin sorusu üzerine açıklama yapan Sinan Engin, Seriç'in bu anlamda Beşiktaş Kulübü'ne jest yaptığını ve yabancı oyuncu kontenjanının boşaltılması için beklemeyi kabul ettiğini bildirdi.

Engin, yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

''Seriç'in sözleşmesini feshettik. Ancak bunun sebebi henüz Gordon'u kontenjandan boşaltamamamız. Seriç'in takımımızla ilişkisi kesilmedi ve takımla devam ediyor. Bizim oyuncumuzdur. Dolayısıyla Gordon'u gönderdiğimiz an tekrar sözleşmesini yapacağız.''

Bu arada Beşiktaş Kulübü'nün internet sitesinde yapılan açıklamada da, ''SPK'ya bildirdiğimiz üzere profesyonel futbolcumuz Antony Seriç ile kulübümüz arasındaki sözleşme devam etmekte olup, yabancı oyuncu kontenjanı nedeniyle federasyon nezdindeki profesyonel futbolcu sözleşmesi şu an için iptal edilmiştir. Seriç, takımımızla birlikte çalışmalarına eksiksiz olarak devam etmektedir'' denildi.

Kaynak: AA

Sabah gazetesi bu haberi çarpıtıp Uefa listesinden çıkarıldı yazmış.Sadece Gordon elden çıkana kadar sözleşmesi fesh edilmiş Seric'in.Oda anlayışla karşılamış.Takımla idmanlara çıkıyor herşey aynen devam ediyor.Tek sorun Gordon'un elden çıkarılması.Ama en büyük sorun o.Kim alır gözleri bozuk adamı...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gordon'a talip Anadolu'dan çıkar çıkarsa.Avrupa'dan bir takımın alacağını sanmıyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Gordon'u göndermek için ne skandallara imza atacak Yönetim merakla bekliyoruz ...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Sorun Gordon'u göndermek değil,kimse almaz Gordon'u bu saatten sonra.Eğer alacak takım olsa bonservisini bedava veririz zaten.Gözleri bozuk adamı alan olmaz...

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

gözLeri bozuk adamı aLan adamın gözLeri bozuk oLduğundan bu oyuncuya kızmamaLıyız.Beşiktaşımız getirdiği haLe bak !
    Çek git Demirören git artık !

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Aslında sağlık kontrolünden geçiren doktora dava açmak lazım.Belki biraz tazminat alırız..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

fm'de olmaz dedirten olaylar...

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Çok amatörce bir davranış..Demirören'in bu yaptıgı ne ilk ne de son olacak kanımca..

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Gordon elden çıkmazsa ne olacakmış acaba?

Nesil
    2006

Gordon geçen yıl oynadı mı?

Bu sorunun yanıtı evet ise hangi maçta?

Peki bu maçlarda oynadı ise bir iki maçda performansına nasıl karar verildi?

Bir oyuncunun iyi veya kötü olup olmadığını bir iki maçta anlıyorsak niye bu oyuncuyu izlemeye gidip bir iki maç seyrettikten sonra alıyorlar ki?

Bu gün, Man. Utd, Bayern Münich, Barcelona gibi takımlar oyuncu alacekken iki yıl izliyorlar ve öyle alıyorlar. Bizde eğer izlemelerimizi uzun süre tutarsak yabancı transferlerde hatamız azalır.

Gordan artık gidecektir eğer hala kulüp bulup satılmıyorsa uğraşmayın verin tazminatı gönderin. Ne kadar pahalı olabilir ki bir iki maç oynayan oyuncu servet ödenmez.

Yönetiminin 99250485 fiyaskosu...

Bence Demiroren'de baskanligi birakarak, taraftara jest yapmasi lazim...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Gordon geçen yıl oynadı mı?

Bu sorunun yanıtı evet ise hangi maçta?

Peki bu maçlarda oynadı ise bir iki maçda performansına nasıl karar verildi?

Bir oyuncunun iyi veya kötü olup olmadığını bir iki maçta anlıyorsak niye bu oyuncuyu izlemeye gidip bir iki maç seyrettikten sonra alıyorlar ki?

Bu gün, Man. Utd, Bayern Münich, Barcelona gibi takımlar oyuncu alacekken iki yıl izliyorlar ve öyle alıyorlar. Bizde eğer izlemelerimizi uzun süre tutarsak yabancı transferlerde hatamız azalır.

Gordan artık gidecektir eğer hala kulüp bulup satılmıyorsa uğraşmayın verin tazminatı gönderin. Ne kadar pahalı olabilir ki bir iki maç oynayan oyuncu servet ödenmez.
    Sorun Gordon'un performansında değil.Sorun gözlerinde,yoksa Gordon fena oyuncu değil.Genç yaşına rağmen savunmada sürekli arkadaşlarına uyarılarda bulunması,hava hakimiyeti falan çok iyi ama işte gözlerinde problem var...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Niye ki kör mü? Yani hastalığı ne bunun çaresi falan yok mu?

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by FenerBahceLi View Post
    Niye ki kör mü? Yani hastalığı ne bunun çaresi falan yok mu?
    sanırsam uzagı gormuyor hastalıgı bu tedavi edilir herhalde ama ne işi var beşiktaşta

Nasıl bir yönetim bu Beşiktaş yönetimi yahu. Beşiktaş büyük bir camia. Bu tarz amatörce hatalar nasıl olabiliyor ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

beşiktaş şampiyon olursa şayet bunu Sinan Engin gibi bi menajere ve Yıldırım Demirören gibi bir başkana rağmen başarmış olacak. Yani çok çok büyük bir iş yapmış olacak...

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Aldığımız adamlar fos çıkıyor sonra da yollayamıyoruz.Bu kaçıncı vaka artık saymıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Gordon'un gözleri sanırsam yakını görmüyor.Çünkü 50 metreye falan ayağa paslar atıyordu...

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Sorun Gordon'un performansında değil.Sorun gözlerinde,yoksa Gordon fena oyuncu değil.Genç yaşına rağmen savunmada sürekli arkadaşlarına uyarılarda bulunması,hava hakimiyeti falan çok iyi ama işte gözlerinde problem var...
    Bunu bilmiyordum ama; burada yönetimin büyük bir hatası var. Alınan oyuncu sağlık testinden geçirilir ve bu teste göz problemi olup olmadığıda anlaşılması gerekiyor. Bundan sonra yönetim transferlerde daha akılcı davranacağı aşikardır.

Alex'in bile göz rahatsızlığı var ama; oynayabiliyor. Bu kadar büyük rahatsızlığı var ise önceki kulübünde nasıl oynamış ki? Bu Beşiktaş gibi bir kulübün bu hataya düşmesine şaşıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bunu bilmiyordum ama; burada yönetimin büyük bir hatası var. Alınan oyuncu sağlık testinden geçirilir ve bu teste göz problemi olup olmadığıda anlaşılması gerekiyor. Bundan sonra yönetim transferlerde daha akılcı davranacağı aşikardır.

Alex'in bile göz rahatsızlığı var ama; oynayabiliyor. Bu kadar büyük rahatsızlığı var ise önceki kulübünde nasıl oynamış ki? Bu Beşiktaş gibi bir kulübün bu hataya düşmesine şaşıyorum.
    Benim merak ettiğim,sağlık kontrolünü yapan doktor anlamıyor mu gözlerinde problem olduğunu?Olsa kontrolde kesinlikle çıkar ortaya.Bence büyük ihtimalle geldikten sonra çıktı bu problem.Çünkü geldiği ilk haftalar oynadı 11'de.Sonra Ç.Rize kupa maçında,maçın 20.dakikalarında falan doktorun yanına gitti,bir şeyler söyledi.Ardından oyuna devam etti 3-4 dakika sonra beni değiştirin işareti yaptı.O günden sonra oynamamaya başladı zaten.Yani bence bu problem bize geldikten sonra ortaya çıktı...

sakary Ali Misafir

Ya yuh diyebilirmiyim bu kadar hata nasıl olabilir ya

Nesil
    2006

Benim merak ettiğim,sağlık kontrolünü yapan doktor anlamıyor mu gözlerinde problem olduğunu?Olsa kontrolde kesinlikle çıkar ortaya.Bence büyük ihtimalle geldikten sonra çıktı bu problem.Çünkü geldiği ilk haftalar oynadı 11'de.Sonra Ç.Rize kupa maçında,maçın 20.dakikalarında falan doktorun yanına gitti,bir şeyler söyledi.Ardından oyuna devam etti 3-4 dakika sonra beni değiştirin işareti yaptı.O günden sonra oynamamaya başladı zaten.Yani bence bu problem bize geldikten sonra ortaya çıktı...
    Büyük ihtimalle, belki imza attıktan sonra kulüp doktorlarından habersiz bir ilaç kullandı veya bir kaza geçirdi kulüpten sakladı. Herşey olabilir. Ama sağlık sorunu olan bir oyuncu serbest bırakıldığı zaman ödeyeceğin tazminattan daha az ödeyebilirsun diye bir bilgim vardı. Sonuçta iş görmez olan bir çalışanı takımdan gönderiyorsun.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Büyük ihtimalle, belki imza attıktan sonra kulüp doktorlarından habersiz bir ilaç kullandı veya bir kaza geçirdi kulüpten sakladı. Herşey olabilir. Ama sağlık sorunu olan bir oyuncu serbest bırakıldığı zaman ödeyeceğin tazminattan daha az ödeyebilirsun diye bir bilgim vardı. Sonuçta iş görmez olan bir çalışanı takımdan gönderiyorsun.
    ben eski takımında da bu hastalık biliniyor diye biliyorum ama yanlış da olabilir.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Kör adamı kim alırki yine bjknin elinde kaldı kanımca

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Haberin konusu Seric'ti ama yorumlar Gordon'un gözleri olmuş

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Quote Originally Posted by BeeTLeJuiCe View Post
    Haberin konusu Seric'ti ama yorumlar Gordon'un gözleri olmuş
    tamam da seric'in bu olayı=gordon

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Benim merak ettiğim,sağlık kontrolünü yapan doktor anlamıyor mu gözlerinde problem olduğunu?Olsa kontrolde kesinlikle çıkar ortaya.Bence büyük ihtimalle geldikten sonra çıktı bu problem.
    Gordon Beşiktaşa nasıl geldi ? Dr***'le anlaşılmıştı sonrasında futbolcunun uygunsuz görüntüleri var diye vazgeçilip Gordon Schildenfield alındı. Gözlerindeki sorunu ilk başta doktorlar söylese bu sefer herkes bu futbolcuyu alıp gelen Mr. Sinan Engin'e yüklenecekti. Birde bu yönden düşünmek lazım.

Geçenlerdede yazı vardı forumda Hırvat gazetecilerle konuşan bir Türk gazetecinin söylediklerini yazmışlardı. Geldikten sonra çıkmış olsa böyle birşey hırvatlar söylemezdi.

Eğer bir göz hastalığı varsa sağlık kontrollerinde çıkmış olması gerekmezmi.Diyelim ki hastalığı futbol kariyerine engel oluyor,bundan önceki kulubünde nasıl oynadı.Bence bu sorunu,hastalığı Beşiktaş'a geldikten sonra oldu.

Böyle transfer hataları büyük Beşiktaş camiasına çok zarar veriyor.Artık böyle hataların yapılmaması lazım.

Nesil
    2006

Beşiktaş yönetimi, Gordon'u iki hafta boyunca satılık listesinde tutacaklarını eğer burada satılmaz ise kulüp tazminatını vererek serbest bırakacak ve Seriç takım ile tekrar sözleşme imzalayacak.

Mesaj Yetkileri