1 ile 30 arası toplam 30 sonuç

Konu: Seric bize jest yaptı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Bunu bilmiyordum ama; burada yönetimin büyük bir hatası var. Alınan oyuncu sağlık testinden geçirilir ve bu teste göz problemi olup olmadığıda anlaşılması gerekiyor. Bundan sonra yönetim transferlerde daha akılcı davranacağı aşikardır.

Alex'in bile göz rahatsızlığı var ama; oynayabiliyor. Bu kadar büyük rahatsızlığı var ise önceki kulübünde nasıl oynamış ki? Bu Beşiktaş gibi bir kulübün bu hataya düşmesine şaşıyorum.
    Benim merak ettiğim,sağlık kontrolünü yapan doktor anlamıyor mu gözlerinde problem olduğunu?Olsa kontrolde kesinlikle çıkar ortaya.Bence büyük ihtimalle geldikten sonra çıktı bu problem.Çünkü geldiği ilk haftalar oynadı 11'de.Sonra Ç.Rize kupa maçında,maçın 20.dakikalarında falan doktorun yanına gitti,bir şeyler söyledi.Ardından oyuna devam etti 3-4 dakika sonra beni değiştirin işareti yaptı.O günden sonra oynamamaya başladı zaten.Yani bence bu problem bize geldikten sonra ortaya çıktı...

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Benim merak ettiğim,sağlık kontrolünü yapan doktor anlamıyor mu gözlerinde problem olduğunu?Olsa kontrolde kesinlikle çıkar ortaya.Bence büyük ihtimalle geldikten sonra çıktı bu problem.Çünkü geldiği ilk haftalar oynadı 11'de.Sonra Ç.Rize kupa maçında,maçın 20.dakikalarında falan doktorun yanına gitti,bir şeyler söyledi.Ardından oyuna devam etti 3-4 dakika sonra beni değiştirin işareti yaptı.O günden sonra oynamamaya başladı zaten.Yani bence bu problem bize geldikten sonra ortaya çıktı...
    Büyük ihtimalle, belki imza attıktan sonra kulüp doktorlarından habersiz bir ilaç kullandı veya bir kaza geçirdi kulüpten sakladı. Herşey olabilir. Ama sağlık sorunu olan bir oyuncu serbest bırakıldığı zaman ödeyeceğin tazminattan daha az ödeyebilirsun diye bir bilgim vardı. Sonuçta iş görmez olan bir çalışanı takımdan gönderiyorsun.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Büyük ihtimalle, belki imza attıktan sonra kulüp doktorlarından habersiz bir ilaç kullandı veya bir kaza geçirdi kulüpten sakladı. Herşey olabilir. Ama sağlık sorunu olan bir oyuncu serbest bırakıldığı zaman ödeyeceğin tazminattan daha az ödeyebilirsun diye bir bilgim vardı. Sonuçta iş görmez olan bir çalışanı takımdan gönderiyorsun.
    ben eski takımında da bu hastalık biliniyor diye biliyorum ama yanlış da olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Benim merak ettiğim,sağlık kontrolünü yapan doktor anlamıyor mu gözlerinde problem olduğunu?Olsa kontrolde kesinlikle çıkar ortaya.Bence büyük ihtimalle geldikten sonra çıktı bu problem.
    Gordon Beşiktaşa nasıl geldi ? Dr***'le anlaşılmıştı sonrasında futbolcunun uygunsuz görüntüleri var diye vazgeçilip Gordon Schildenfield alındı. Gözlerindeki sorunu ilk başta doktorlar söylese bu sefer herkes bu futbolcuyu alıp gelen Mr. Sinan Engin'e yüklenecekti. Birde bu yönden düşünmek lazım.

Geçenlerdede yazı vardı forumda Hırvat gazetecilerle konuşan bir Türk gazetecinin söylediklerini yazmışlardı. Geldikten sonra çıkmış olsa böyle birşey hırvatlar söylemezdi.

Mesaj Yetkileri