Sayfa 1 / 7 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 191 sonuç

Konu: Yattara Trabzonspor'da kaldı

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Default Yattara Trabzonspor'da kaldı

Trabzonspor'un yıldızı Yattara'ya Katar'dan gelen müthiş teklif gündeme bomba gibi düştü !.. Lig TV'nin duyurduğu müthiş teklif sonrası hem Başkan Sadri Şener hem de Yattara neler söyledi? İşte teklifin ayrıntıları ve iki tarafın açıklamaları.

Lig TV Trabzonspor Muhabiri Can Karyağdı'nın haberine göre Trabzonspor Yöneticisi Caner Çuvalcuoğlu, El Sadr kulübü menajerleriyle tesislerde bir araya geldi. Katar kulübü menajerleri Trabzonspor'a bonservis bedeli olarak 10 milyon Euro teklif etti ve paranın hemen Trabzonspor'un hesabına yatırılacağını belirtti. Katar kulübünün Yattara'ya ise yılda 2 milyon Euro'dan 4 yıllık sözleşme teklif ettiği öğrenildi.

Katar'da transferin pazartesi gecesi sona erdiği ancak El Sadr kulübü yetkililerin Yattara transferi için özel izin alarak salıyı çarşambaya bağlayan gece yarısına kadar izin aldığı da ortaya çıktı.

YATTARA KALMAK İSTİYOR AMA...
    Yattara, Katar'ın El Sadr kulübünden gelen teklifin çok cazip olduğunu ve transferin gerçekleşmesi durumunda hem kendisinin hem de Trabzonspor'un bundan çok karlı çıkacağını söyledi. Lig TV'nin gece bültenine telefonla bağlanan ve önemli açıklamalar yapan Yattara, Trabzonspor'u çok sevdigini ama teklifin iki taraf için de çok cazip olduğunu söyledi. Trabzonspor'dan ayrılmak istemediğini de ifade eden Gineli yıldızın "Teklif hem benim hem de Trabzonspor'un açısından çok iyi. Gidersem ikimiz de çok iyi para kazanacağız." sözünü birkaç kez söylemesi ise Trabzonspor'un istemesi durumunda gitmeye sıcak bakabileceği şeklinde yorumlandı.

BAŞKAN KESİN KARARLI: "YATTARA GİDEMEZ"
    Lig TV Trabzonspor Muhabiri Car Karyağdı'ya konuşan Başkan Sadri Şener ise Yattara'yı kesinlikle bırakmayacaklarını açıkladı. 10 Milyon euro'luk teklif için "20 milyon Euro da verseler bırakmak istermiyoruz" diyerek tavrını net biçimde ortaya koyan Şener, bu sene iyi bir takım oluşturduklarını ve Yattara'nın mutlaka kadroda kalması gerektiğini ifade etti.

Acikcasi taksitsiz direkt 10 milyon cok guzel para ama Yattaranin degeri cok daha fazla. Hem ocak ayina kadar idare etmemiz zor olur, ve sampiyonluk yarisindan kopariz. Yattara kalmali

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

O paraya Yattara gibisini bulamayız. Bu takımdan ne oyuncular gitti Şota , Ogün , Abdullah , son dönem de Fatih Tekke ve Gökdeniz gibi 2 oyuncu gitti ama hepsinin yeri bir şekilde dolduruldu. Yattara çok farklı bir oyuncu onun yaptıklarını Dünyada yapabilen oyuncu sayısı bile çok az. Şu an bile o kadar iyi oyuncu almamıza rağmen Yattara'nın eksikliğini hissediyoruz. Kesinlikle takımda kalmadı zaten olacağı da budur.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Belki ocakta 20 milyona yakin bi teklif olsa degerlendirmek akkilica olurdu ama Ocak ayina kadar gercekten bu takim gidemez Yattarasiz

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Yattara şimdi bırakılsa eksikliğini çok yaşar Trabzon.Yerine bir adamda alamazlar.Çünkü transfer dönemi bitti.Bencede satılmaz,satılmamalı..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Bu olay transferin son günlerinde yaşandı zaten şimdi niye tekrardan gündeme gelmiş çözemedim.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

masa başı haberdir ne olacak..
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Haber dogru Yattara Ligtv'ye baglandı ve dogruladı dün gece ..

Ama Sadri Başkan isterse 20 M€ getirsinler yinede şu dönemde satılmayacak dedi .. Eger Ocak ayında hedeften uzakşılırsa yahut sezon sonunda teklif gelirse düşüneceğiz dedi .. Yani sezon sonu bu civarda bi teklif gelirse satılması mümkün görünüyor ve bence 15M€ civarı bir paraya satılabilir .. Bunu çok çok iyi degerlendirecek kapasitede bir yönetimimiz var ..

Mansare gelir

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Gitse bile gelecek parayla şu anda kimseyi alamaz Trabzonspor.Devre arasına kadar idare ederlerse sorun yok satılmalı bence.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Ben olsam açıkçası peşin 10 milyon avroya satarım. Yattara aslında devamlılığı olan bir oyuncu ama her an sakatlanma riskine de sahip. Ersun Yanal Yattara'nın satımından gelecek kaynak ile 2-3 gelecek vaad eden veya 1-2 tecrübeli ve kaliteli bir isimle anlaşabilir.

Tabii taraftar tepkisi de önemli.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    akçaabat

nerden çıktı bu alsaad kulubu yattara da gitmek istiyormuş kafaca bitirmiş trabzonsporu lig tv muhabiri can karyağdının söyledikleri bunlar.her şey iyi giderken nerden çıktı bu anlamıyorum.teklif müthiş şu anda gitmesi kötü olur bence devre arasında satsınlar al saa kulubuyle bir anlaşma yapsınlar.gitmek isteyen adamıda zorla tutamazlar.devre arasında satmak en makulu 10 milyon euro müthiş para

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

bencede en mantıklısı devre arasında gitmesi zorla kalması verimini de düşürür yattaranın..devre arasında da ona göre bir oyuncu alınabilir.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bu fırsatı kaçırmasın Trabzon ...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Ben olsam satardım. Çünkü Yattara problem yeteneklerine rağmen sürekli problemler yaşayan biri. 10 milyon euro da Yattara gibi bir oyuncuya verilebilecek en yüksek rakam bence. Trabzon Yattara'yı satarsa ve gelen parayla 1-2 yerinde transfer yaparsa da kadrosunun zayıflayacağını düşünmüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by jarosik_61 View Post
    nerden çıktı bu alsaad kulubu yattara da gitmek istiyormuş kafaca bitirmiş trabzonsporu lig tv muhabiri can karyağdının söyledikleri bunlar.her şey iyi giderken nerden çıktı bu anlamıyorum.teklif müthiş şu anda gitmesi kötü olur bence devre arasında satsınlar al saa kulubuyle bir anlaşma yapsınlar.gitmek isteyen adamıda zorla tutamazlar.devre arasında satmak en makulu 10 milyon euro müthiş para
    Yalan kardeşim Yattara eğer klübüm isterse giderim hem onlar hem de ben çok kazancağım dedi..Fakat başkanımız kal derse kalacagım diyede ekledi .. bunlar kendi ağzından çıktı ..

Şu günlerde transferin olabilirliğini unutun gitmez satmayacak başkan .. Fakat dediğim gibi devre arasında hedeften uzaklaşılır ise devre sonu olmadı sezon sonu aynı veya daha iyi teklif geldiğinde sezon sonu satılır ..

Satardım diyen arkadaşlar satılırdı tabiki ama transfer edebileceğin bir dönem değil Yattara'nın eksikliği bariz hissediliyor zaten takımda yerine adam düşünülmeden satacak kapasitesede bir başkan yok artık ..

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Haber kesinlikle dogru baskanda aciklama yapti ama herkes biliyorki Yattara Trabzonsporluluktan once kendini Trabzonlu kabul ediyor.

Fatih Tekke ve Gokdeniz gibi illa gitcem demiyor !!
    Baskanimiz zaten satmicak

Nesil
    2006
    Yer
    akçaabat

Quote Originally Posted by Fietra 10 View Post
    Yalan kardeşim Yattara eğer klübüm isterse giderim hem onlar hem de ben çok kazancağım dedi..Fakat başkanımız kal derse kalacagım diyede ekledi .. bunlar kendi ağzından çıktı ..

Şu günlerde transferin olabilirliğini unutun gitmez satmayacak başkan .. Fakat dediğim gibi devre arasında hedeften uzaklaşılır ise devre sonu olmadı sezon sonu aynı veya daha iyi teklif geldiğinde sezon sonu satılır ..

Satardım diyen arkadaşlar satılırdı tabiki ama transfer edebileceğin bir dönem değil Yattara'nın eksikliği bariz hissediliyor zaten takımda yerine adam düşünülmeden satacak kapasitesede bir başkan yok artık ..
    ben süporx.com hanerinin yalancısıyım arkadaşlar.sporx internet haberciliğinin güvnilir bir adresidir sonuçta ilgili haberi okursunuz sporx den

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Yarın sabah 10.00 'da basın toplantısı olacak Yattara'nın ..

Sevene can feda, sevmeye elveda ..

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

bence satılabilir 10m euro muthiş para . trabzonun da bu sene 25 transfer yaptığı düşünülürse yeri bir şekilde kapanır . bence satılmalı

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Atesin olmadigi yerden duman cikmaz, Yattara hakinda bukadar haber cikiyosa bosuna degildir. Kendisine teklif edilen parada super, yane cok para kazanir kendisine. Ayrilma istegi dogru olabilir

Satilcaksa teklifi 15 e kadar cekmeleri lazim

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yattara olmazsa Kazım'ı verelim ya stiller benziyor

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

TRANSFERDE SON DURUM!..

Son günlerde Trabzonspor cephesinden gelen ‘Yattara’nın Katar’a transfer olacağı’ söylentilerine başkan Sadri Şener’den bomba gibi bir yanıt geldi.

Daha önce Yattaray’yı satmayacaklarını açıklayan Şener, Yattara’nın verdiği demeçleri duyduktan sonra gönlü razı olmasa bile bir oyuncuyu takımda zorla tutmayacağını söyledi.

Lig TV mikrofonlarına konuşan Şener şunları söyledi:

“SÖZLERİ DOĞRUYSA ONU ZORLA TUTAMAM”

“Yattara’ya 1 tane değil 4–5 tane daha teklif var. Ben Yattara’yı transfer etmeme mücadelemin sonunda bile satmayı gönlüm hiç kabul etmedi. Taraftarın sevgilisi olmuş bir futbolcuyu satmayı hiç düşünmedim. “20 milyon Euro da verseler satmam” demiştim. “Ben Trabzon’da oynamam, Trabzon’da kalmam” gibi sözler var “Beni Trabzon’a kilitlediler anahtarı denize attılar” gibi sözleri var. Eğer bunlar doğruysa ben bir futbolcuyu zorla Trabzon’da tutmam.”

“DÜNYADA AĞRI ÖLÇEN BİR ALET YOK”

“Biz çok onurlu bir camiayız. Bunca zamanlık tarihimizde hiçbir futbolcuyu zorla oynatmadık. Hepsi seve seve oynadılar. Bugüne kadar Yatara bizden 1 istedi biz 2 verdik. Yatara kaç haftadır sakatım diyor. Evet başta sakattı doktorumuz da doğruladı bunu ama sonra ağrı var dedi. Kaç maçtır oynamıyor Ağrıyı ölçen bir alet de yok dünyada.”

“TRABZON HALKI ONURLU BİR HALK”

“Bizden 1 milyon 300 bin Euro alıyor Yattara. Trabzon’daki 1.300 Euro başka yerde aldığın 2 milyondan daha önemli. Hiç olmazsa biriktirirsin. Satılmasına hiçbir şekilde sıcak bakmam ama bu sözleri sindiremiyorum. Trabzon halkı onurlu bir halk bunları sindirebilir mi?”

Öte yandan alınan bilgilere göre Yatara, Trabzon’daki evinde Katar takımı Al-Sadd’ın adına gelen menajerlerle ve avukatıyla beraber bir toplantı yaptı.

Yattara’nın yarın (Çarşamba) sabah saat 10.00’da Trabzon Gazetecileri Cemiyeti’nde bir basın açıklaması yapması da bekleniyor. Eğer Yatara bu basın toplantısını düzenlerse büyük ihtimalle Trabzonspor’dan ayrılmak istediğini ve kendisine anlayış gösterilmesini beklediğini açıklayacak.

Yatara’nın transferindeki gelişmeler anı anına Maraton.Com.Tr’de olmaya devam edecek!..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yattara barçada oynayabilecek kapasitede adamken katara gitmesi futbol adına üzücü..

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Yattara’ya 15 milyon Euro
    Yunus Emre SEL / DHA 24 Eylül 2008
    .hurriyet2008-detailbox-newslink { font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size:13px; font-weight:bold; text-decoration:none; color:#000000;} .hurriyet2008-detailbox-newslink:hover { font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size:13px; font-weight:bold; text-decoration:underline; color:#990000;} Katar kulübünün astronomik rakamını geri çeviren Trabzonspor, oyuncuyu elde tutmaya çalışıyor. Al Saad’ın ikna ettiği Yattara ise, gitmek için yönetime rest çekti.

TRABZONSPOR’un Gineli futbolcusu İbrahima Yattara’nın bonservis bedeli için bordo mavili kulübe önceki gün akşam 15 milyon Euro’luk bir teklif yapan Katar kulübü Al Saad, teklifini dün de yineledi. İlk etapta Karadeniz temsilcisinden ret cevabı alan Al Saad, Yattara ile yaptığı görüşmede ise futbolcuyu ikna etti.

Yattara’ya da 4 yıllık imza attırıp, 8 milyon Euro’yu peşin olarak vermeyi gözden çıkaran Katar kulübü, Trabzonspor’un ısrarla ’ret’ cevabı vermesine rağmen Gineli futbolcuyu ikna edince, bordo mavili yöneticiler sert tepki gösterdi. Yattara’yı yönetim kurulu toplantısına çağıran yöneticilerin Gineli’ye, "Gitmek istiyorsan bizden gizli iş yapmaman lazımdı. Bu yaptıkların sana yakışmadı" diyerek tepki gösterdiği öğrenildi.

Bugün açıklayacak

Bunun üzerine Yattara’nın, "Ben gitmek istiyorum. Çünkü ortada çok büyük bir teklif var. Ancak siz bu teklifin gerçekleşmesini engelliyorsunuz. Lütfen beni Katar’a yollayın" diyerek restini çektiği öğrenildi.

Genel sekreter Hasan Yener, "Yattara’ya gelen çok ciddi bir teklif var. Buna rağmen teklifi reddettik. Fakat futbolcu kendisine teklif edilen yüksek meblağı görünce gitmek istiyor. Bu konuda da oldukça ısrarlı. Bu transfer bugün netlik kazanacak" dedi. Bu arada Yattara bugün sabah düzenleyeceği basın toplantısında gitmek istediğini yineleyecek.

Bu takim her turlu devam eder, Ocaga kadar kopmasak yaristan Ocakta alincak bi super yabanci ile sampiyonlugun en buyuk adayi oluruz.

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

ocakta süper bir transfer olamaz böyle bir şey hayal olur ocak donemınde ne kadar paranız olursa olsun oyuncular gitmek istemez kulupte satmak istemez.Yattaraya gelecek olursak böyle bir transferin gercekleşeceğini düşünmüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Ocak ayinda Brezilyadan futbolcu alinir, sezon oncesi oluyor orda. Guzel bi yetenek bulunursa supe olur

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yattara satılırsa Mehmet Topuz alınacak en iyi isim olur Kayseri Uefa'ya gidemiyor zor bi ihtimal ama alabilir belki Mehmet'i

Nesil
    2006
    Yer
    akçaabat

katarda ne yapacan ibrahima yattara petrol işine mi gireceksin.bu taraftar senin hep arkandaydı takım tel tel dökülürken son iki senede kimse sana kızmadı yuhalamadı sırtında taşıdı seni.bu laflardan sonra istersen bedava git hiç bir futbolcu trabzonspordan büyük değildir.büyük olasılık satılacaksın bu zamana kadar yaptıkların işin teşekkürler ibrahima yattara

28. Default

Yattara'da gitmek istiyor heraLde ne oLcağı beLLi değiL

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Çok iyi para kanımca Yattara gitmek istiyosa satsın Trabzon kanımca devre arasına yıldız birini alabilir

Nesil
    2007
    Yer
    .

Yattara'nın bugün yaptığı basın toplantısı metni

Yattara: "Trabzonspor'dan ayrılmak istiyorum"

Katar'ın Al Sadd Kulübü'nün transfer etmek istediği Trabzonspor'un Gineli oyuncusu İbrahima Yattara, hem kendisi hem de Trabzonspor için büyük bir teklif aldığını ve bu kez Trabzonspor'dan ayrılmak istediğini söyledi. İbrahima Yattara, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nde düzenlediği basın toplantısında, bugüne kadar her şeyi Trabzonspor'da kazandığını belirterek, ''Her şeyi bana bu takım verdi. Ama futbol hayatı böyle. Ben aileme, ülkemdeki yakınlarıma bakıyorum. Hem Trabzonspor için hem de benim için büyük bir teklif geldi. Bunun için çok mutluyum. Bu sefer Trabzonspor'dan ayrılmak istiyorum'' dedi.
    Katar kulübünün teklifini değerlendirmek istediğini ve Trabzonspor'un kararını beklediğini ifade eden Yattara, ''Çok iyi bir teklif. İnşallah Trabzonspor kabul eder ve ben de ondan sonra giderim. Yönetimin kararını bekliyorum. Bugün bu iş netleşecek. Benim işim futbol oynamak. Sorun çıkarmam. Gitmesem de futbol oynamaya devam ederim. Ekmek paramı bu işten kazanıyorum. Mecbur oynayacağım'' diye konuştu.
    Basın toplantısını Trabzonspor taraftarından izin almak için düzenlediğini kaydeden Yattara, şunları söyledi:
    ''Trabzonspor taraftarının beni çok sevdiğini biliyorum. Ben de onları seviyorum. Ben onlardan izin almak için bu toplantıyı düzenledim. Futbol hayatı bu. İnsanlar beni yanlış anlamasınlar. Son maçlarda cip alınmadığı için oynamadım diye yazılanlar doğru değil. Maçtan 5 gün önce araba aldım. Herkes Ankaragücü maçında sakatlandığımı biliyor. Sakatlığım nedeniyle oynayamadım. 5 sene Trabzonspor'da oynadım. Bu yıl 6. yılım. Trabzonspor'da mutlu günler geçirdim. Bugüne kadar çok teklif aldım ama bu teklifler zayıf tekliflerdi. Bu sefer büyük bir teklif ve bunu değerlendirmek istiyorum.''

24.09.2008
    Kaynak : AA

Sayfa 1 / 7 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri