Sayfa 2 / 7 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 191 sonuç

Konu: Yattara Trabzonspor'da kaldı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Gidene kal denmez
    Delgado #10

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Tmm 10 ( 15te deniliyo bazi sitelerde) milyon Euro yu cebe atcaz. Ocak ayina kadarda elimizdeki malzemeyi kullancaz.

Yattaranin gitme istegini normal karsiliyorum, sonucta alacagi para cok daha yuksek. Kendisinin dedigi gibi baktigi ailesinden baska bi ton insan var onun yardiminia muhtac olan.

Biz taraftar alisigiz, bu takimdan cok yildiz gonderdik bi okadarda yetistirdik kesfettik. Yattara gitcek baskasi gelcek.

Satilcak simdi buyuk olasilikla, Ocak ayina kadar 61 numarayi giyen Baris Memis biraz olgunlascak ve Yattarayi aratmicak ins

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

İşte çok sevilen ve kaptanlığa layık görülen Yattara...

Yeteneğine hiç bir zaman laf etmedim,etmemde,benim gözümde Ronaldinho'dan farksız...

Ama son yılların en iyi kadrosu kurulmuş,o kadar emek verilmiş,takım lige süper başlamış,her şey yerli yerinde.Takımın en çok güvenilen,sevilen ve sahip çıkılan oyuncusunun yaptığına bak...

Sözde bizim maçta oynayacaktı,bir ay olacak nerdeyse hala iyileşemedi.Belli ki Yattara yapılan tekliften son derece hoşnut,verilen miktarlar ağzının suyunu akıtmış.Yattara'dan hiç düşünmeden teklifi reddetmesini beklerdim.Çünkü taraftar ona çok güveniyor ve çok şeyler bekliyordu.Hadi takım kötüyken olsa tamam derim ama lig başlamışken,takım bu denli iyiyken bunu yapması kişiliğini ortaya koyuyor...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Vay be Yattara gitmek istiyor demek.Takımı böyle lig başlamışken yarı yolda bırakmak bence yanlış ama Yattara'da kendince haklı bir yerde.Kendisi için kulübüne önerilen rakam (basında 10-15 arasında bir rakam olduğu söyleniyor) gerçekten çok iyi para.Herhalde kendisinede çok iyi paralar teklif edildiki gitmek istiyor.Tabii ben Trabzonlu olmadığım için böyle bir yorum yapmam biraz abes kaçabilir.Sonuçta ateş düştüğü yeri yakıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by anilton View Post
    İşte çok sevilen ve kaptanlığa layık görülen Yattara...

Yeteneğine hiç bir zaman laf etmedim,etmemde,benim gözümde Ronaldinho'dan farksız...

Ama son yılların en iyi kadrosu kurulmuş,o kadar emek verilmiş,takım lige süper başlamış,her şey yerli yerinde.Takımın en çok güvenilen,sevilen ve sahip çıkılan oyuncusunun yaptığına bak...

Sözde bizim maçta oynayacaktı,bir ay olacak nerdeyse hala iyileşemedi.Belli ki Yattara yapılan tekliften son derece hoşnut,verilen miktarlar ağzının suyunu akıtmış.Yattara'dan hiç düşünmeden teklifi reddetmesini beklerdim.Çünkü taraftar ona çok güveniyor ve çok şeyler bekliyordu.Hadi takım kötüyken olsa tamam derim ama lig başlamışken,takım bu denli iyiyken bunu yapması kişiliğini ortaya koyuyor...
    Cok dogru soyledin, herseyin positiv bi yanini cikarmak lazim. Yattaranin gitmesi ins Barisa etki yapar, cunku gecen seneki Baris tan eser yok. Cok deger verilen 61 numarayi giydi artik ilk 11 de birakmasin
    .
    .
    .

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Vay be Yattara gitmek istiyor demek.Takımı böyle lig başlamışken yarı yolda bırakmak bence yanlış ama Yattara'da kendince haklı bir yerde.Kendisi için kulübüne önerilen rakam (basında 10-15 arasında bir rakam olduğu söyleniyor) gerçekten çok iyi para.Herhalde kendisinede çok iyi paralar teklif edildiki gitmek istiyor.Tabii ben Trabzonlu olmadığım için böyle bir yorum yapmam biraz abes kaçabilir.Sonuçta ateş düştüğü yeri yakıyor.
    Yok be biz alistik herkesin bizi yari yolda birakmasina, bi yildiz gider bi yildiz yetistirilir veya kesfedilir. Bu takimin Istanbul takimlari gibi finans durumu yok, gelirlerimiz cok daha az cunku Trabzon IStanbula bakilinca kucuk bi sehir. Bu transferde gerceklesirse bu takimin kasasina son 3 senede 40 milyona yakin bi para girmis olcak.

Fatih Tekke- Gokdeniz - Yattara- Stepanov - Marcelinho
    Last edited by Bordo61Mavi : 24.Eylül.2008 at 19:50 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Eğer böyle bir teklif varsa hemen satmaları gerekir.Yattara iyi bir oyuncu ama kimse Yattara için 10 M dolar'dan fazla para vermez.Amacım asla kışkırtmak değil.Ama değeri bu kadar yani.Eğer değeri 20 M dolar falan olsaydı emin olun Yattara Trabzonspor'da olmazdı.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

TRABZONSPOR, YATTARA'YI VERDİ!

Trabzonspor'un, Gineli oyuncu İbrahima Yattara'yı transfer etmek isteyen Katar'ın Al Sadd Kulübü ile prensipte anlaştığı bildirildi.

Bordo-mavili kulübün mali saymanı Mahmut Aksu, Trabzonspor'un, Hüseyin Avni Aker Stadı'nda Fortis Türkiye Kupası 2. kademede Kardemir Karabükspor ile yapacağı karşılaşma öncesi, basın mensuplarının, Yattara'nın transferi konusundaki sorularını yanıtladı.

Aksu, Yattara'yı transfer etmek isteyen Al Sadd Kulübü yetkilileriyle prensipte anlaştıklarını belirterek, ''Küçük pürüzler var. Onlar giderildiğinde, bu gece imza atılacak'' dedi. Bordo-mavili kulübün, bu transferden, 10 milyon 800 bin Avro alacağı öğrenildi.

Öte yandan Trabzonspor Kulüp Başkanı Sadri Şener de, Gineli futbolcuları İbrahim Yattara'nın Trabzonspor'da artık futbol oynamak istemediğini söyledi.

D.Ç. Karabükspor ile oynayacakları Fortis Türkiye Kupası maçı öncesi Hüseyin Avni Aker Stadı'na gelen Başkan Sadri Şener, basın mensuplarına açıklama yapmaktan kaçındı.

Şener, İHA muhabirinin ısrarlı soruları üzerine "Yattara'nın Trabzonspor'da artık futbol oynamak istemediği kesin" diyerek Gineli futbolcunun kafasında Trabzonspor'u bitirdiğini ima etti. Şener, başka açıklama yapmadan stada girdi.

Kaynak : Sporx.com ve Ajanslar
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Guzel bi miktar hemde pe$in. Yerine insallah guzel bi transfer olur

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Trabzonspor'a olan şefkim kırıldı bir an.. Tamam futbolcular gelip geçici ama Yattara gibisi Trabzonspor'a ne geldi ne de gelecek artık..! O çok özel bir oyuncuydu...

Hem Fm deil ki bu gelen 11 M Euro ile search yapıp yerine adam alınsın..!

Fatih Tekke - Gökdeniz - Yattara

7,5 - 9 - 11

yaklaşık 50 trilyon ..

cefasını Özkan Sümer çekti sefasını bunlar sürüyor..!

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Hani nooldu evi falan hep bordomaviydi, trabzonu cok seviyordu, ligtv de videosunda. Nooldu yattara ? ne değişti?

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Baris Memi$ e gercekten inaniyorum ben, Yattara nin yoklgunu aratmicak

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Hani nooldu evi falan hep bordomaviydi, trabzonu cok seviyordu, ligtv de videosunda. Nooldu yattara ? ne değişti?

Emre , Okan gibi 5 kuruş kazandırmadan gitmedi tabi 11 M Euro kazandırdı ? Gitmek istese geçen sene sözleşme yenilemezdi. Trabzonspor'a para kazandırıyorum ben diyor. Laf sokmak niyetinse önce maziye bi bakıver.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Trabzonda ne sağ ne sol açık var..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ne alaka laf sokmakla benim lafım yattara'ya orada. Yazdığım cümleyi tam kavramadan savunma moduna gecmişsin. Yattara gitmek istiyorum demese satılır mıydı ? Bence satılmazdı. Ben onu belirterek yazdım ama anlamadın sen

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Sabah baskan diyorki doktorlar Yattaranin maca cikabilceni soyledi ama Yattara halen diyorki agrilari varmis. Adam aklina koymus bi defa gitmeyi, para basini dondurmus. Hic bi futbolcu Trabzonspordan buyuk degildir, yeri elbet dolcak !

Yattarayi ne kadar sevsemde, bizi bazen cok yanliz birakti. Olmadik yerlerde takim arkadaslarini yanliz birakti. Simdi Trabzonspora para kazandirmak icin gidiyomus, bari burda yalan soylemesin. Bizim icin sampiyonluk her turlu paradan daha onemli.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Fatih Tekke - Gökdeniz - Yattara hepsine aynı şey denildi. Gitmek isteyeni zorla tutamayız . Ben bile bu kadar güvenmiyor yönetimlere. Bu adam 6.senesi çekmediği şey kalmadı . Ziya'dan çocuk gibi azar işitmeler , ilk 18'e zor giren adamların kendinden 2-3 kat daha fazla para alması , sürekli sorunlu bir oyuncu olarak gösterilmesi , takımın en iyisi olmasına rağmen yedek kalmalar vs bir sürü şeyle uraştı. Bunların hepsine sabreden oyuncu takımını 5 kuruş için satmaz. Teklif gelmiştir parası iyidir Yattara'nın gönderilme ortamı da hazırlanır bu kadar basit.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Sporx teki video sunu izlemeni tavsiye ederim. Yattara kendisi konusuyor, acelesi var. Bi an once kacmak istior

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Hala daha Yattara'yı savunmaya gerek yok.Avrupa'ya iyi bir takıma gitse tamam derim ama adam Katar'a giderek amacının para olduğunu apaçık ortaya koyuyor.Katar'da 11'de oynayacağıma Trabzon'da yedek kalırım.Yönetim bu kadar para harcamışken,böylesine iyi bir kadro kurmuşken en önemli oyuncusunu neden durduk yere satmak istesin...

Her şey çok basit.Yattara'ya teklif geliyor,başı dönüyor,ayrılmak istiyor.Yönetimde Trabzonspor'u kafasında bitiren,takımdan ayrılmak isteyen birisini zorla tutmayız diyor.Her şey çok açık...

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Hala daha Yattara'yı savunmaya gerek yok.Avrupa'ya iyi bir takıma gitse tamam derim ama adam Katar'a giderek amacının para olduğunu apaçık ortaya koyuyor.Katar'da 11'de oynayacağıma Trabzon'da yedek kalırım.Yönetim bu kadar para harcamışken,böylesine iyi bir kadro kurmuşken en önemli oyuncusunu neden durduk yere satmak istesin...

Her şey çok basit.Yattara'ya teklif geliyor,başı dönüyor,ayrılmak istiyor.Yönetimde Trabzonspor'u kafasında bitiren,takımdan ayrılmak isteyen birisini zorla tutmayız diyor.Her şey çok açık...
    Shamur kardes bak baska takimin taraftari bile anliyor. Bence bizimde bunu gormemiz lazim, Sadri Sener isteseydi 100 defa miletvekili olurdu amaci asla Nuri Albayrak gibi degil

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Bu kadar basit değil bu işler gitmek istedi sattık. Zamanım olsa da keşke uzun uzun tartışsak. Sadri Şener futboldan iyi anlar o şuan ki tabloyu göremiyor mu Yattara bu takımın ofansıf anlamda herşeyi.

Yattara 1.3 alıyordu Trabzon'da , Katar'da 2 m euro alacak bu kadar az bı fark ıcın mı gidecek ? Ayrıca Yattara'nın Trabzon'da aldığı 1.3 m euro ile bir dünya şey yapılır. Sıcak para iyi geldi ve satılması için ortam hazırlandı bu kadar basit. Ne diyecek yani Yattara çıkıp beni zorla mı sattılar desin ?

Ayrıca bundan kaç ay önce sürekli haberler çıkmıyormuydu iyi bir teklif gelirse değerlendirebiliriz diye. Sadri Şener'e güvenim tam ama gelir gelmez dediği söz yıldız satmayacaz yıldızlar alacaz. e noldu gelir gelmez Gökdeniz satıldı Gökdeniz'den gelen parayla bütün transferler yapıldı. Şimdi Yattara satıldı kulube sıcak para girdi. Bumudur samimilik yani.

Yattara 6 senedir bu takımda . Hasan Üçüncü 900 milyar alırken , Yattara 200 bin euro alıyordu üstelik takımın en iyi oyuncusu iken . Yattara bu kadar paragöz biri olsa 6 sene içinde çoktan çekip gitmişti onca yapılan şeylere rağmen.Bu adam geçen sene sözleşmesini uzattı e uzatmazdı beleşe giderdi gideceği takıma bonservis ödetmez kendi alacağı para daha çok olurdu.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Yaa bırakın Allah aşkına ya,gitmesine zemin hazırlanmış,çocuk oyuncağımı bu?Bir kere böyle bir şeye Ersun Yanal izin vermez.Hem Yattara Katar'a gitmek istemedikten sonra kimse satamaz,bu işler o kadar kolay değil.Yattara kalmak isteyecek,zorla mı satacaklar.Sadri Başkan değilmiydi 20'de verseler satmayacağız diyen.Sonra baktı ki Yattara gitmek istiyor yelkenleri suya düştü,oda hayal kırıklığına uğradı tabi.Yattara'nın gerçekten gitmek isteyeceğine ihtimal vermiyordu,o yüzden satmayacağız dedi.Ama baktı ki işler düşündüğü gibi değil.Yattara'yı satacak adam bu kadar para harcar mı bu takıma?Yattara bu takımın eli ayağı adeta,Sadri Şener Yattara'sız neler olacağını,Trabzon'un ne kadar zorlanacağını bilmiyor mu?He satmak isteseydi gerçekten daha önce satardı.Yattara'ya ilk defa teklif gelmedi ya?Niye ligde 4 hafta geride kalmışken,birden takımdaki dengeleri bozmak istesin.Boşuna başka şeyler aramayın,dediğim gibi her şey açık..

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Yaa bırakın Allah aşkına ya,gitmesine zemin hazırlanmış,çocuk oyuncağımı bu?Bir kere böyle bir şeye Ersun Yanal izin vermez.Hem Yattara Katar'a gitmek istemedikten sonra kimse satamaz,bu işler o kadar kolay değil.Yattara kalmak isteyecek,zorla mı satacaklar.Sadri Başkan değilmiydi 20'de verseler satmayacağız diyen.Sonra baktı ki Yattara gitmek istiyor yelkenleri suya düştü,oda hayal kırıklığına uğradı tabi.Yattara'nın gerçekten gitmek isteyeceğine ihtimal vermiyordu,o yüzden satmayacağız dedi.Ama baktı ki işler düşündüğü gibi değil.Yattara'yı satacak adam bu kadar para harcar mı bu takıma?Yattara bu takımın eli ayağı adeta,Sadri Şener Yattara'sız neler olacağını,Trabzon'un ne kadar zorlanacağını bilmiyor mu?He satmak isteseydi gerçekten daha önce satardı.Yattara'ya ilk defa teklif gelmedi ya?Niye ligde 4 hafta geride kalmışken,birden takımdaki dengeleri bozmak istesin.Boşuna başka şeyler aramayın,dediğim gibi her şey açık..

Sana göre açık bana göre değil . Sen olaya İstanbul'dan bakıyorsun Ben Trabzondan .

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Trabzon'un işi kötü. Zaten gidişat uzun süredir kötüydü
    Delgado #10

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Sana göre açık bana göre değil . Sen olaya İstanbul'dan bakıyorsun Ben Trabzondan .
    Sorun o değil işte.Sen olaya Yattara'nın tarafından bakıyosun,ben tarafsız.Yani iyimser olmaya çalışıyosun,Yattara'nın böyle bir şey yaptığına inanasın gelmiyor,anlıyorum aslında seni ama para denen illet bazen her şeyi değiştiriyor...

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by shamur1 View Post

Bende Londradan bakiom. Ne farkediyor

Yattara icin Trabzonspor bitmis

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by prceXtu View Post
    Trabzon'un işi kötü. Zaten gidişat uzun süredir kötüydü
    gerçekten anlamadım ..

Yattara hala Trabzonspor'u seviyor Trabzonspor taraftarıda Yattara'yı ..Asla vefasız bir oyuncu değil sonuçta işi bu .. Trabzonspor'u belki sezon başında bırakıp gitmiştir ama o kendi ağzıyla '' Hem Trabzonspor'un hem de benim kazanacagım bir ortam olursa giderim '' diyordu kaç senedir .. Sanırım o ve yönetim teklifi cazip bulmuş olacakki yollar ayrıldı .. yok o vefasız bu vefasız deyip durmanın anlamı yok .. Fatih ve Gökdeniz gibi oda kazandırarak gitti yolu açık olsun .. Bize yakışan onu alkışlarla uğurlamaktır .. O Trabzonsporlu Yattara olacak kalacak ..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Büyük kayıp oldu demek istedim
    Delgado #10

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Sorun o değil işte.Sen olaya Yattara'nın tarafından bakıyosun,ben tarafsız.Yani iyimser olmaya çalışıyosun,Yattara'nın böyle bir şey yaptığına inanasın gelmiyor,anlıyorum aslında seni ama para denen illet bazen her şeyi değiştiriyor...
    Para için gitmesi onun Trabzonsporlu olmadıgını göstermez ya da odasının bordo-mavi oldugu gerçeğini , Faroz-Kolbastıyı gönülden onynadıgı gerçeğini vs..

Sergen'de 4 büyüklerde oynadı iyi paralar kazandı ama bu onun Bjk'li oldugu gerçeğini değiştirmez .. tamam istenmeyen adamda oldu bunuda kabul ediyorum .. Sonuçta Yattara Gineli bir oyuncu önce ailesi ve kendisini düşünmesi dogal bu onun vefasız oldugunu göstermez ..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Fietra 10 View Post
    Para için gitmesi onun Trabzonsporlu olmadıgını göstermez ya da odasının bordo-mavi oldugu gerçeğini , Faroz-Kolbastıyı gönülden onynadıgı gerçeğini vs..

Sergen'de 4 büyüklerde oynadı iyi paralar kazandı ama bu onun Bjk'li oldugu gerçeğini değiştirmez .. tamam istenmeyen adamda oldu bunuda kabul ediyorum .. Sonuçta Yattara Gineli bir oyuncu önce ailesi ve kendisini düşünmesi dogal bu onun vefasız oldugunu göstermez ..
    Parayı,şöhreti vs düşünmeden bir takıma bağlı olan değilmidir zaten vefalı futbolcu.Bence yapmamalıydı bunu Yattara.En azından kendisini bu kadar seven,güvenen taraftara yapmamalıydı.Ne kadar para alacak olursa olsun.Sanki Yattara fakir,aç,açıkta.Onlarda Yattara'ya ev veriyorlar,yemek veriyorlar.Böyle düşünmeyin.Ne olurdu yani Trabzon'da kalsaydı.İflas mı edecekti,evinden mi atılacaktı,ne olacaktı?Ne olurdu oradan alacağı paradan biraz daha azını burada alıp kalsaydı.Yattara zaten krallar gibi yaşıyor,ama şimdi çok daha iyi durumda olacak.Buda ona son derece cazip geldi...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bence asıl cazip gelen peşin 8 milyon Euro'yu alacak olması.Tabii bu doğruysa..

Yattara'nın gitmesi Trabzonspor adına çok büyük bir kayıp oldu güç olarak.Bu sezon Trabzon çok iyi bir kadro kurmuştu ve Yattara bu takımın en iyisiydi,dinamosuydu.Hatta bu sezon Yattara'nın olmadığı maçlarda Trabzon'un hücumda zorlandığını gördük.Ersun hoca artık bir şekilde onun eksikliğini kapatmaya çalışacak.Yattara'nın ayrılmasıyla neler olacağını hep beraber göreceğiz..Bana öyle geliyorki Trabzonlular bu senede şampiyonluğa hasret kalacaklar..Neyse bu sezon dolmasa bile zamanla dolar yeri..

Birde şunu söylemek istiyorum.Belki Gökdeniz satılmasa bu kadar iyi oyuncu alınmayacaktı ama şu kadroda Yattara ve Gökdeniz olsa Trabzon'u düşünemiyorum..
    So what?
    Saike

Sayfa 2 / 7 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri