1 ile 30 arası toplam 191 sonuç

Konu: Yattara Trabzonspor'da kaldı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

İşte çok sevilen ve kaptanlığa layık görülen Yattara...

Yeteneğine hiç bir zaman laf etmedim,etmemde,benim gözümde Ronaldinho'dan farksız...

Ama son yılların en iyi kadrosu kurulmuş,o kadar emek verilmiş,takım lige süper başlamış,her şey yerli yerinde.Takımın en çok güvenilen,sevilen ve sahip çıkılan oyuncusunun yaptığına bak...

Sözde bizim maçta oynayacaktı,bir ay olacak nerdeyse hala iyileşemedi.Belli ki Yattara yapılan tekliften son derece hoşnut,verilen miktarlar ağzının suyunu akıtmış.Yattara'dan hiç düşünmeden teklifi reddetmesini beklerdim.Çünkü taraftar ona çok güveniyor ve çok şeyler bekliyordu.Hadi takım kötüyken olsa tamam derim ama lig başlamışken,takım bu denli iyiyken bunu yapması kişiliğini ortaya koyuyor...

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by anilton View Post
    İşte çok sevilen ve kaptanlığa layık görülen Yattara...

Yeteneğine hiç bir zaman laf etmedim,etmemde,benim gözümde Ronaldinho'dan farksız...

Ama son yılların en iyi kadrosu kurulmuş,o kadar emek verilmiş,takım lige süper başlamış,her şey yerli yerinde.Takımın en çok güvenilen,sevilen ve sahip çıkılan oyuncusunun yaptığına bak...

Sözde bizim maçta oynayacaktı,bir ay olacak nerdeyse hala iyileşemedi.Belli ki Yattara yapılan tekliften son derece hoşnut,verilen miktarlar ağzının suyunu akıtmış.Yattara'dan hiç düşünmeden teklifi reddetmesini beklerdim.Çünkü taraftar ona çok güveniyor ve çok şeyler bekliyordu.Hadi takım kötüyken olsa tamam derim ama lig başlamışken,takım bu denli iyiyken bunu yapması kişiliğini ortaya koyuyor...
    Cok dogru soyledin, herseyin positiv bi yanini cikarmak lazim. Yattaranin gitmesi ins Barisa etki yapar, cunku gecen seneki Baris tan eser yok. Cok deger verilen 61 numarayi giydi artik ilk 11 de birakmasin
    .
    .
    .

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Vay be Yattara gitmek istiyor demek.Takımı böyle lig başlamışken yarı yolda bırakmak bence yanlış ama Yattara'da kendince haklı bir yerde.Kendisi için kulübüne önerilen rakam (basında 10-15 arasında bir rakam olduğu söyleniyor) gerçekten çok iyi para.Herhalde kendisinede çok iyi paralar teklif edildiki gitmek istiyor.Tabii ben Trabzonlu olmadığım için böyle bir yorum yapmam biraz abes kaçabilir.Sonuçta ateş düştüğü yeri yakıyor.
    Yok be biz alistik herkesin bizi yari yolda birakmasina, bi yildiz gider bi yildiz yetistirilir veya kesfedilir. Bu takimin Istanbul takimlari gibi finans durumu yok, gelirlerimiz cok daha az cunku Trabzon IStanbula bakilinca kucuk bi sehir. Bu transferde gerceklesirse bu takimin kasasina son 3 senede 40 milyona yakin bi para girmis olcak.

Fatih Tekke- Gokdeniz - Yattara- Stepanov - Marcelinho
    Last edited by Bordo61Mavi : 24.Eylül.2008 at 19:50 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri