3 Mac yaptiktan Sonra Kovuldugum (:P) Hamburg Maceramdan Sonra Uzun bir Süre NTV Spor ve LigTV de
Sevgili Ridvan Hocamla Yorumculuk Yaptik. Yine Bir Programda Y.Yozgatspor u Konusuyorduk ki Sayin
Baskan Dursun Uyar Canli Yayina Baglandi ve Bombayi Patlatti..
-Sayin Hocam lafi Uaztmaya Gerek Yeni T. Direktorumuz Sen olur musun??
-Ehm.. Kem Küm.. Sayin Baskanim Bunlari Sonra Konussak
-Programdan Sonra Doncem Sana
-...
Telefon Kapanir...
1 Saat Sonra...
Yozgatii SeeeL aLmiiiss Sorgunu Dumaaaaannnn ( Telefonu Memleketine Has Türküsüyle Calmaya baslar Ethem Hocanin)
-Alo ?
-Hocam Iyi aksamlar ben Dursun Uyar
-Tanidim Hocam.. Siz Lafa Girmeden Ben Diyeceklerimi Diyeyim.. Türkiyenin Milli parki olan CAMLIK da bir
villa, Hos guzel bir araba ve aylikda 25 bin Avro karsiliginda Varim..
-Vay Hocam Yüregime su serptin be.. Bende cok bisiler istiyecek Sanmistim..(!) :P
DALGAMI GECIYON HOCAAAA.. Klup batti batacak elde avucta bisiy Yok Senin Benden istediklerine bak !!
Gel Karin tokLuguna Calis aylik da eline 3-5 bin bisiy gecerse op tepene koy...
Dursun baskanin Konusmalarindan sonra duygusdal bi depresim icine giren Hoca da
Kabul eder ve Yozgatspor Seruveni Baslar....
Muthis Stadyumumuz..
(google da Daha Baska resmini buLamadim stadin :Pp)
Buyuk taraftar..
***Ethem Karakocluoglu'nun Basin toplantisi***
Degerli basin mensuplari oncelikle hos geldiniz. Acik Konusmak Gerekirse Elimde resmen ölü bir takim var.
Finsansal acidan gercekden aci bi durumdayiz. Bu yüzden transfer politikamizi sozlesmesi sona ermis deneyimli
futbolcular olusturacak. kadrodaki bazi oyuncularimi bu yil dusunmedigimi kendilerine bildirdim ve yollarimizi ayirdik.
4 tanesi genc olmak kaydiylada 8 futbolcuyla temas halindeyiz. bunlardan bazilari direk ilk 11 de oynuycak bazilari da
kadrodaki rotasyonu sagliycak.. ama kesin olan birsey var ki formayi hakeden alicak...
Hepinize tesekkür ediyorum..
Hazirlik Maclari ve transferler az sonra..
(Ummadik Sonuclar aliyorumilk macimda fark attim ikinci macim bir TSL ekibiylendi.. Resmen Dovduk Beraberligi Son anda Kurtardilar.. 3. hazirlik Macimsa Bir Dunya Deviyle olucak.. Bu maca ozel Parantez acicam
)
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=69090 okudum, kabul ediyorum.