Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 116 sonuç

Konu: YoZgaTGFB & Yimpas YOZGATSPOR el ele [9.0.2]

Default YoZgaTGFB & Yimpas YOZGATSPOR el ele [9.0.2]

3 Mac yaptiktan Sonra Kovuldugum (:P) Hamburg Maceramdan Sonra Uzun bir Süre NTV Spor ve LigTV de
    Sevgili Ridvan Hocamla Yorumculuk Yaptik. Yine Bir Programda Y.Yozgatspor u Konusuyorduk ki Sayin
    Baskan Dursun Uyar Canli Yayina Baglandi ve Bombayi Patlatti..

-Sayin Hocam lafi Uaztmaya Gerek Yeni T. Direktorumuz Sen olur musun??
    -Ehm.. Kem Küm.. Sayin Baskanim Bunlari Sonra Konussak
    -Programdan Sonra Doncem Sana
    -...

Telefon Kapanir...

1 Saat Sonra...

Yozgatii SeeeL aLmiiiss Sorgunu Dumaaaaannnn ( Telefonu Memleketine Has Türküsüyle Calmaya baslar Ethem Hocanin)

-Alo ?
    -Hocam Iyi aksamlar ben Dursun Uyar
    -Tanidim Hocam.. Siz Lafa Girmeden Ben Diyeceklerimi Diyeyim.. Türkiyenin Milli parki olan CAMLIK da bir
    villa, Hos guzel bir araba ve aylikda 25 bin Avro karsiliginda Varim..
    -Vay Hocam Yüregime su serptin be.. Bende cok bisiler istiyecek Sanmistim..(!) :P
    DALGAMI GECIYON HOCAAAA.. Klup batti batacak elde avucta bisiy Yok Senin Benden istediklerine bak !!
    Gel Karin tokLuguna Calis aylik da eline 3-5 bin bisiy gecerse op tepene koy...

Dursun baskanin Konusmalarindan sonra duygusdal bi depresim icine giren Hoca da
    Kabul eder ve Yozgatspor Seruveni Baslar....

Muthis Stadyumumuz..

(google da Daha Baska resmini buLamadim stadin :Pp)

Buyuk taraftar..

***Ethem Karakocluoglu'nun Basin toplantisi***

Degerli basin mensuplari oncelikle hos geldiniz. Acik Konusmak Gerekirse Elimde resmen ölü bir takim var.
    Finsansal acidan gercekden aci bi durumdayiz. Bu yüzden transfer politikamizi sozlesmesi sona ermis deneyimli
    futbolcular olusturacak. kadrodaki bazi oyuncularimi bu yil dusunmedigimi kendilerine bildirdim ve yollarimizi ayirdik.
    4 tanesi genc olmak kaydiylada 8 futbolcuyla temas halindeyiz. bunlardan bazilari direk ilk 11 de oynuycak bazilari da
    kadrodaki rotasyonu sagliycak.. ama kesin olan birsey var ki formayi hakeden alicak...

Hepinize tesekkür ediyorum..

Hazirlik Maclari ve transferler az sonra..
    (Ummadik Sonuclar aliyorum ilk macimda fark attim ikinci macim bir TSL ekibiylendi.. Resmen Dovduk Beraberligi Son anda Kurtardilar.. 3. hazirlik Macimsa Bir Dunya Deviyle olucak.. Bu maca ozel Parantez acicam )

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=69090 okudum, kabul ediyorum.
    Last edited by YozGatGFB66 : 28.Aralık.2008 at 21:02

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Başarılar diliyorum. Kariyer kurallarını okursanızda sevinirim.

Kendimden Hic beklemedigim birsey yaptim ve 7 defansif oyuncuyla ciktim maca... tabi ilk yardida darma duman ettiler.. ikinci yarida ise
    normal taktigimize donus yaptik.. Beceri farki iste en kral forvetimizin bitiriciligi 11 olunca ikinci yarida cektigimiz 5 sut daglara taslara gitti
    ama bu takim bir dunya devine karsi onuruyla mucadele etti ve ozellikle 2. yarida resmen hirpaladi munihi...

Iste hazirlik Maclarimizin bi ozeti. takimdan gercekten memnunum ozellikle
    yeni transferlerimiz gercekten cok iyi mucadele veriyolar...

Ilk Lig Macimizda Cankiri Bld. ile Karsi Karsiya geldik ve ozellikle macin 2. yarisindaki
    Oyunumuzla Mactan galip ayrilmayi bildik.. taraftarimiza guzel bir sezon acilis
    Hediyesi oLdu..

Ve transfer Sezonuda Sona erdi.. Iste gelen giden tablomuz

Ve transferine En cok sevindigim oyuncu.. Fransadan getirdik ve gelismeye son derece
    uygun bir oyuncu...

Ikinci Macimizda Grubun Guclu Ekibi Akcabat Sebatspor ile Karsi karsiya geldik
    ve akcabat Sebatsporun etkili oyununa karsi gelemedik..Erhan Celenk Bugun
    Savunmamizi alt ust etti ve onu durduramadik... Yozgatsporlu oyuncular A.Sebatspor un golunden sonra Hakeme uzun sure golun elle atildigi yonunde itiraz ettiler

Ligde 3. Macimiz Erzurumspor ile oynadik. Gerci Ne kadar oynadik denilebilir bu mac icin bilinmez ama
    tel tel dokulduk. Kendi evimizde kendi sahamiza kapandik resmen. Erzurumspor top oynatmadi. Ve Sagolsun Ankaraspordan Kiralik gelen Mehmet Oner Forvetlerimize Nazire yaparcasina oyle guzel bir sut vurdu ki kaleye Kalecimizin Cikarmasi imkansizdi

Bu mactan sonra Taktiksel degisikliklere gitmeyi dusunuyorum. Tek forvetten cif forvete donus yapcaz..

4.Macimizde Corumspor la oynadik ve Yine Hüsrana ugradik.. Istedigim Hic birseyi Takima Yansitamiyorum.. Yine bos balon ataklar kacirilan bir penalti.. SOnumuz Hayir olur ins.

ilk 4 mac sonundaki Puan tablosu

Ilk 4 mac sonucunda istedigimiz yerin cok cok altindayiz ama Bunu Degistirmek icin Cok Cabaliyorum..

5. Macimizda rakip Tokatspor du ve Ortada Bir Mucadele olarak gecti mac.. Buldugumuz Firsati degerlendirdik ve maci kazanmasini bildik.. Ama hala istedigim oyunu yansitamadim sahaya...

galibiyet Sonrasi Takimi Ateslemek icin Ethem Hoca Oyuncularina Testi Kebabi ismarladi :Pp

6. Haftada pazarspor onundeydik Ve fm 2009 La klasiklesen Bu Sozu Bu Macta Soyledik..

ADALETIN BU MU FM !!!!

Kaybettik ama takimdan Memnunum...

başarılar dilerim kardeşim zor bi yol kümeye gitmemen dileğiyle :P

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Başarılar dilerim... Takım berbat görünüyor umarım düzeltebilirsin.

başarılar dilerim kardeşim zor bi yol kümeye gitmemen dileğiyle :P
    valla sagol hocam senin beijing isine doncek sanirim

Başarılar dilerim... Takım berbat görünüyor umarım düzeltebilirsin.
    Tskr ederim Kardesim ins. Duzelticez bu takimi

işte ozaman beni anlamaya başlıcaksın hocam

işte ozaman beni anlamaya başlıcaksın hocam
    p Anliyorum hocam anliyorum

Deplasmanda Zorlu Kars Mücadelesindeydik. Etkisiz bi oyun sergiledik ve 2-0 lik maglubiyetle sahadan ayrildik...

olcak olcak

hocam 2 adimdan atamiyorum kaleye saka gibi

Bende Turnuvadayim bi kac mac yapip tekrar doncem kariyere

Nesil
    2006
    Yer
    PANAMA CİTY

hocam basarılar....senin grupta ki cankırıyı tsl ye cıkardımm..suan lider gidiyorum..bol şanss....

Quote Originally Posted by alisefer View Post
    hocam basarılar....senin grupta ki cankırıyı tsl ye cıkardımm..suan lider gidiyorum..bol şanss....
    Hocam tskrler cankiri iyi top oynuyo hakkaten ama bizim takimden pek bi umudum yok acikcasi hasan Hüseyin hocam gibi 3-4 sene cabalarim galiba

Quote Originally Posted by YozGatGFB66 View Post
    Hocam tskrler cankiri iyi top oynuyo hakkaten ama bizim takimden pek bi umudum yok acikcasi hasan Hüseyin hocam gibi 3-4 sene cabalarim galiba

Düşmede biz razıyız 3-4 seneye

Grubun Güclü Ekibi Karadenizsporla deplasmanda Karsilastik galibiyeti isteyen taraf bizdik ama mac berabere sonuclandi.. Cok istikrarsiz bir goruntu sergiliyoruz...

YOZGATSPOR ARSINSPOR'A PATLADI !!

Müthis bir oyun sergiledik ve bu sezon ki 3. galibiyetimizi aldik..

TEMIZ BIR LIG ISTIYORUZ..

Ofspor Karsisinda Mukemmel oynadik Oyuncularimiz tam 3 sefer penalti itirazinda bulundular.. 1 degil 2 degil..

Mukemmel Basladigimiz macta 1 -0 one gecmemize ragmen ustunlugumuzu koruyamadik. Ceza sahasi icinde oyuncularimizin Düsürülmesiyle son bulan ataklarimiza hakem tarafindan surekli devam karari geldi ama adalet +93 de olsa bile tecelli etti...

CANKIRI'DA SOLEN VAR !!!

Mukemmel oynadigimiz Macta 3 Puani Sezon basi Secmelerden takima kazandirdigimiz Emre ve Bülent'in olaganustu golleriyle kazandik.. Cikisimiz Devam ediyor!!!

hocam toplamışssınn hak eden yerlere gliceksin az kaldı

hocam toplamışssınn hak eden yerlere gliceksin az kaldı
    Cocuklar inanin, inanin cocuklar
    Güzel günler görecegiz, günesli günler...

Güzel günler yakindir Hocam !

Mukemmel oyun Güzel galibiyet !!!

Son zamanlardaki oyunuyla tarafli tarafsiz herkesin Begenisini toplayan Y. Yozgatspor Kendi sahasinda akcabat Sebatspor u Zorlanmadan Yendi..

Ve oLusan Puan Durumu...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

hocam Çorumspor şuan bende Play off oynuyor.

Tokatspor'a dikkat derim.

başarılar.

hocam Çorumspor şuan bende Play off oynuyor.

Tokatspor'a dikkat derim.

başarılar.
    Hocam tesekkurler. Tokatspor Yendigim ender takimlardan bi tanesi :P Ama takim yvas yavas rayina oturmaya basladi

Ne Kadar iyi oLursak olalim Sansin Birazda Bizden Yana olmasi Lazim

Erzurumspor maci Sonunda Konusan t. Direktor Ethem karakocluoglu Yine Hakemlere Yuklendi Ve
    "ARTIK BIZIM USTUMUZE OYNAMASINLAR" dedi !

Erzurum Deplasmanin Konuk oLan Kirmizi Siyahli Takim Bastan Sona Ustun Goturdugu Maci Kaybetti.. Yine verilmeyen 2 Penalti ve Ofsayt Nedeniyle Iptal edilen bir gol !!!

Yazik oluyor Emeklere Yazik !!!!

Analamadigim Bir sey var 20. dakkaya kadar karsi takim ceza sahama gelememis. biraz daha normal oynuyacaklar diyor ve 20 ile 25 arasi bana 2 tane atiyorlar.. Eger biraz atak oynuycaklar dese tarihi hezimet yasiycam anlislan :Pp

Kendi evimizde Corum a Karsi Dik Duramadik...

Efsane Tokat' da Görüldü...

TSL ye ciktigi ilk sezon Ortaligi kasip kavuran fakat daha sonra onlenemeyen bir düsüs icine giren Y.Yozgatspor Eski gunlerine Donmenin sinyalini veriyor..

Ligde 2. Sirada olan karadenizsporla kendi evimizde oynadik. Tek kale Oynadik Ama 1-0 da olsa kazanmasini bildik.. Bu Sene Gecti Artik Seneye Cok Can Yakacak Bu Takim

oLusan Puan Durumu

Orinel aldi Sazi Eline..

Mukemmel Oynadigimiz Karsilasmada Deplasmanda ligde 4. sirada bulunan pazarsporu Evire Cevire Dove Dove Yendik..

Mac Sonrasinda Basina Konusan Ethem karakocluoglu

Gercekten inanilmaz bir form tuttuk ve istedigimiz sonuclari almaya basladik belki gec oldu ama en azindan playofflar icin sansimiz var.

Pazarspor Galibiyetiyle Moral bulan Y.Yozgatspor Kendi evinde ki Karsspor Karsilasmasinda da mukkemmel bir oyun sergileyerek galibiyete uzanan taraf oldu

arka arkaya gelen galibiyetlerle Hem yozgat Halkinin Hemde futbolcular ve teknik heyetin yuzleri gülüyor

Deplasmanda Arsinspor a Konuk oLan kirmizi Siyahli ekip Yine Mukemmel bir oyun ortaya koyu ve galibiyete uzanmasini bildi...

Bu arada Etimesgut Sekerspor Ethem Karakcoluogluyla ilgilendigini acikladi. Y.Yozgatspor teknik direktoru ise " Benim Su an ki amacim Play off lara tasimak Yozgatspor takimini. Bunun icinde gelen tekliflerin hic birisiyle ilgilenmiyorum" diyerek kestirip atti..

Veeee Dananin Kuyrugunun Kopacagi An !!!
    Son macimiz Kendi Sahamizla Of Spor a karsi Of Spor 35 puanla 2. Sirada onu 33 puanli Karadenizspor takip ediyor.. 4. Sirada Y.Yozgatspor var ve puani 32. yanli 1 macimiz eksik. Karadenizspor Ligdeki son macini oynadi eger biz kazanirsak play offlara gitmeye hak kazaniyoruz..
    Iste puan Duurmu

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    hehe Bu arada Ben kendi Kendimede oynayabiliyorum bu oyunu Buraya sizlerle paylasmak icin acmistim kariyeri ama caniniz sag olsun
    Last edited by YozGatGFB66 : 29.Aralık.2008 at 01:00 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

hoca kaç maç oynanıyo sizde toplam 19 maç olmuş çıkabilcenmi?

Ve YozgatSpor PlayoffLara Katilmaya hak kazaniyor.. Inanilmaz Bir Cikis Yakaladik Gercekten ve Performansimizi Devam ettirip bir üst lige cikmak icin Calisicaz...

Bastan Sonra yozgatsporun ustunluguyle gecen mucadele de Y.Yozgatspor galibiyete rahat ulasti ve adini playofflara yazdirdi..

Iste Son Puan Durumu

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    hoca kaç maç oynanıyo sizde toplam 19 maç olmuş çıkabilcenmi?
    Cikardim hocam Cikardim Tek Forvet oynuyodum hasan Huseyin Hocam Atak oyna dedi dinledim ve basarili da oldum :Pp
    Last edited by YozGatGFB66 : 29.Aralık.2008 at 01:15 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

oo hayırlı olsun bende türkiye kupasında finale çıktım yaaa :d

Quote Originally Posted by meterden View Post
    oo hayırlı olsun bende türkiye kupasında finale çıktım yaaa :d
    hehe saol Hocam. Sana da Basarilar Senden baskada Ziyaretcim Yok Zaten ühühüü :Pp

Ve Iste Champions Group daki rakiplerimiz

Ve Kullandigimiz taktik..

Champions group daki ilk macimiza Korfez Belediye Deplasmaniyla basladik ve guzel bir sonuc elde ettik. Yine galibiyeti kaciran taraf biz olduk...

takimizin iki yildizi Davut Ve Serhata teklif Yagiyor En ilginc i ise Leverkusen den gelen teklif..

hocam işin zor bakalım nabıcaksın

Hadi Başarılar Çok iyi Toplamışsın Sonradan

hocam işin zor bakalım nabıcaksın
    Valla Hocam Aldik basimizi gidiyoruz Durdurabilene ask olsun

Hadi Başarılar Çok iyi Toplamışsın Sonradan
    Hocam Cok saolasin taktik Oturdu Antrenmanda ise yaradi gercekten oyuncular guzel gelisiyorlar...

Champions Group un 2. macinda Kirmizi Siyahli ekip kendi Sahasinda malatya belediyeyi Konuk etti ve rahat bir galibiyetle gruptaki ilk 3 puanini 4-0 lik galibiyetle aldi..

Ve Elimizden Yildizimiz kaydi... 475k€ lik LEverkusen teklifini Baskan kabul etti...

Champ. gr. 3. karsilasmada Kirikkalespor un Konugu olan Yozgatspor Cok guzel bir oyunla galibiyet serisini devam ettirdi

Yildizlarimiz tek tek kayiyor Super Fovetimiz Serhat da elimizden ucacak gibi cunku baskan teklifi kabul etii

Diger macimiz Kendi Evimizde Buca Spora Karsiydi ve cok guzel futbol oynadik...

Bu arada takimdan Ayrilan Ofansif Ortasaha oyuncumuz Davut ve Forvetimiz Serhatin yerlerine transfer calismalarin devam ediyoruz...

hocam harika toplamışn

hocam başarılar..
    başlangıç kötü ama final sağlam olmuş.hızını yetişilmiyor.bu ikinci ligdeki başkanların bu kadar paragöz olmasıda kötü yaw...

Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri