Yıllardır x, y sitelerinde alt yöneticilik, üst yöneticilik yaptım, bir tanesi en meşhur forumlardan ve legal olan bir forumda yöneticilik yapıyorum.
Legaldir, illegaldir, crac Kdir, haktır, korumadır, yasadır, mesaj sorumluluklarıdır konu sorumluluklarıdır vs kabul edersinizki herşeyi birtek sizler bilmiyorsunuz.
Ama burası kadarını görmedim, bence abartıyorsunuz. Adamın mesajında crac k kelimesi geçse, mesajı silip küt mesajdaki diğer yazdıklarınıda katlediyorsunuz! Bizde crac Ktir, hack içeriktir ware Zdir vs temizledik forumlarda. 2 milyona yakın üyesi olan bir legal forumda bile! Ama konuyu tamamen baltalamadık, içeriğini temizlemeyi bildik.
SI forumlarında bile buradan çok crac K kelimesi geçen mesaj veya konu vardır. Buradaki abartı ve her mesajı katletme acaba neden ?
Hiçbir legal forumda, bir konu başlığında crac K, korsan vs geçti diye, konu küt kaldırılmaz üyelerden. Bana bunda mantıklı gelebilecek tek cevap; herhalde uğraşmak istemiyorsunuz ? Acaba bu konuya biri gelipte crac K linki vs verecek, biz bu konunun bekçisimiyiz diye düşünüp; herhalde direkt gereksiz alanlara atıyorsunuz konuları. GMA'daki başlarda görebileceğiniz; 3-5 konu bile açıklamama örnek olarak yeterlidir. Ama evet siz bu konularınızın bekçisiniz, unutuyorsunuz herhalde, moderatör demek; forum polisidir yani; yani o bölgenin bekçisi..
Adam crac K istemiyor, paylaşın, link verin vs demiyor. Sadece oyunumda şu sorun var diyor, sizler; oyunun korsansa biz birşey yapamayız, bazende küt konu kilit. Abartmayın ya.
Her mesajında c rack içerik vs geçen mesajları katlediyorsunuzda, Okunma sayısı ve google arama indexinde FM 2009 crac K yazınca bizde çıkalım diye, sabitteki bu konunuzun mantığına ne demeli peki ?
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=69068
Hangisini geçerli kılıyorsunuz ? koskocaman her ne kadar bilgilendirme konusuda olsa; Crac K adlı, admin tarafından açılmış sabit konuyumu ? Yoksa üyelerin açtığı konulardaki veya mesajlarındaki crac K içerikli konuları baltalamayı mı ? O zaman bir karar verin ve birini uygulayın.
Pis konular kaldırılmakla temizlenmez, editlenerek temiz hale getirilir.
Kaliteli mod gördüğü konuyu kaldıran değil, konuyu temizleyen süsleyendir, konu müdahalelerinde adminlere bir sözüm yok, en azından modlarınızla bu işi konuşun.
Haddim çerçevesinde; gözüme takılıpta beni acayip tilt eden olayları bahsetmeye çalıştım.
Saygılar...![]()