Originally Posted by
Aydın
Öncelikle çok güzel bir konu açmışsın. derdini çok güzel anlattığın için de ayrıca teşekkür ederim.
Bu söylediğin şey ne kadar inandırıcı gelir bilmiyorum ama beni de çok sıkıyordu. çünkü insanlar derdine derman bulmak için buraya gelirken, eli boş dönüyordu. bu içime sinmiyordu.
neyse, kırek ile alakalı bir konu açıldığında yardım etmeden kitlememizin sebebini şöyle açıklayayım. biz bu konulara yüklendiğimiz sorumluluk yüzünden yardım edemiyoruz. bu sorumluluk da oyunun içine türkçe dilinin konmasıdır. bunun için senelerdir uğraşıyoruz. hatta adminimiz Mustafa Budak ingilterede SIgames şirketine giderek yüzyüze bile görüşmelerde bulundu. ama bize söylenilen şey korsan oyun piyasasında Türkiye'nin başrol oynayan ülkelerden biri olduğuydu. Haliyle adamlar böyle bir girişimde bulunup zararlı çıkmak istemiyorlardı.
Bu yüzden bizim amacımız yardım edip, korsana teşvik etmek değil de, orjinal oyun almaya zorlamak bir manada. Sitedeki rehberler konusuna bakarsan, orada bu sitedeki yöneticilerin neler yaptığını görebilirsin. Bilgisizlikten ya da üşengeçlikten dolayı konuları gma'ya göndermiyoruz yani.