Quote Originally Posted by DisCo View Post
İyi mod A diyen üyeye 2 dk sonra ne cevap geleceğini, A üyenin buna ne karşılık vereceğini ve devamında konunun nereye geleceğini bilen ve buna müdahale eden kişidir. Buda benim eklentim olsun.
İyi modlarda bazen yanılabiliyor Bahsettiğiniz her a üyesi; klavye delikanlısı olup veya forum hırsına sahip çıkamayan üyeler değildir Yorumun için teşekkürler.

Quote Originally Posted by Aydın View Post
Öncelikle çok güzel bir konu açmışsın. derdini çok güzel anlattığın için de ayrıca teşekkür ederim.

Bu söylediğin şey ne kadar inandırıcı gelir bilmiyorum ama beni de çok sıkıyordu. çünkü insanlar derdine derman bulmak için buraya gelirken, eli boş dönüyordu. bu içime sinmiyordu.

neyse, kırek ile alakalı bir konu açıldığında yardım etmeden kitlememizin sebebini şöyle açıklayayım. biz bu konulara yüklendiğimiz sorumluluk yüzünden yardım edemiyoruz. bu sorumluluk da oyunun içine türkçe dilinin konmasıdır. bunun için senelerdir uğraşıyoruz. hatta adminimiz Mustafa Budak ingilterede SIgames şirketine giderek yüzyüze bile görüşmelerde bulundu. ama bize söylenilen şey korsan oyun piyasasında Türkiye'nin başrol oynayan ülkelerden biri olduğuydu. Haliyle adamlar böyle bir girişimde bulunup zararlı çıkmak istemiyorlardı.

Bu yüzden bizim amacımız yardım edip, korsana teşvik etmek değil de, orjinal oyun almaya zorlamak bir manada. Sitedeki rehberler konusuna bakarsan, orada bu sitedeki yöneticilerin neler yaptığını görebilirsin. Bilgisizlikten ya da üşengeçlikten dolayı konuları gma'ya göndermiyoruz yani.
İsminiz gibi Aydınlatıcı cevap için teşekkürler, konuda aslında bir soruyu daha ekleyecektim, dedim onu mesajlardaki gelişmeye göre eklerim Yanılmadım.

Soracağım ve bahsedeceğim şuydu; herhalde sizin diğer legal forumlardan farklı olarak SI ile özel bir anlaşmanız veya bir durumunuz var mı diyecektim ? Ne demek istediğimi siz çok iyi anladınız Sizin mesajınızdaki cümleleri harmanlayınca bende çok iyi anladım. Yani mesela ben şu an ' Gel gel vatandaş 9.2 patch crac Ki bende pm (özel mesaj) atın vereyim konusu bile yasak duruma düşer sizde anlaşılan Oysaki bu legal bir durumdur, konuda hiçbir muhteviyat bulunmamaktadır.

Teşekkür ediyorum.