Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 129 sonuç

Konu: Kendi Kendine İlerleyen Kariyer (3.Sezon)

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Arrow Kendi Kendine İlerleyen Kariyer (3.Sezon)

Hertha BSC Berlin, Almanya'nın Berlin kentinde kurulmuş olan ve Bundesliga'da mücadele eden spor kulübüdür. Hertha Berlin maçlarını Almanya tarihi için son derece önemli yere sahip olan Berlin Olimpiyat Stadyumu'nda yapmaktadır.

Kulüp 1892 yılında 4 gencin bir buharlı gemiyle çıktıkları bir gezi sırasında kurulmuştur. Geminin adı Hertha kulübün adını almış, geminin bacasının renkleri Mavi- beyaz ise kulübün renklerini oluşturmuştur.

En başarılı dönemini 1930'larda yaşayan kulüp bu dönemde 1930 ve 1931 yıllarında iki şampiyonluk kazanmıştır. Yine bu dönemde 6 kez final oynamışlardır.

Ancak 2. Dünya Savaşı ve sonrasında Almanya'ya getirilen yasakların arasında spor organizasyonlarının da dahil olması Hertha Berlin'i oldukça etkiledi. Kulüp 1945'de SG Gesundbrunnen ismi ile tekrar kuruldu. Hertha Berlin ismini 1949'da tekrar aldı.

Özellikle kulübün kurulduğu başkent Berlin'in 1961'de bir duvarla bölünmesi kulüp ile taraftarları zor ve ilginç bir durumda bıraktı. Bu dönemde Doğu Berlin'de kalan Hertha taraftarları maç günleri yıllarca duvarın stada yakın yerlerine gelerek takımlarını duvarın ötesinden desteklemişlerdir. Bu durum kulübün maçlarını duvardan uzakta bulunan Olimpiyat Stadyumu'nda oynamaya başlayana kadar, engellemelere karşı sürdü. Duvarın 9 Kasım 1989'da yıkılmasından sonraki ilk maçta ise bir ikinci lig maçında tribünde 50.000 seyirci vardır !

1963 yılında Bundesliga'nın kurulması ile bu lige kabul edildi. Ancak iki yıl sonra 1965'de Bundesliga'nın kurallarına aykırı hareket etmesi ve oyunculara rüşvet vermesi ile küme düşürüldü. Dönemin politik sebepleri de göz önünde bulundurularak Hertha'nın yerine yine bir Berlin takımı Tasmania 1900 Berlin lig başlamasına 2 hafta kala Bundesliga'ya çıkarıldı. Ancak bu kulüp lig tarihinin en kötü performansını gösterdi.

Kulüp, uzun süre 1. Bundesliga'ya çıkma mücadelesi verse de 1990'ların sonunda kadar bunu başaramadı. İki kere çok önemli finansal kriz yaşadı. Amatör kümeye kadar düştü. En son maddi krizi 1994'de geçirdikten, 3 yıl sonra 1997'de tekrar 1. Bundesliga'ya çıkma başarısını gösterdi.

Altyapısında pek çok Türk asıllı oyuncu yetiştirmektedir.

Kulüp ayrıca masa tenisi, plaj voleybolu, boks ve buz hokeyi branşlarında faaliyet göstermektedir.

Berlin Olimpiyat Stadı, (Olympiastadion) 1916 yılında Olimpiyat Oyunları için Berlin'de yapılmış olan staddır. 1936 Yaz Olimpiyatları'na ve 1974 FIFA Dünya Kupası'na da ev sahipliği yapan stad 2006 FIFA Dünya Kupası final maçına da ev sahipliği yaptı.

Hertha Berlin'in Bundesliga maçlarını oynadığı stad 76.000 kişiliktir.

2004 yılı içinde tamamen yenilenerek modern hale getirilmiştir. 8 Eylül 2004'de açılışı yapılarak Almanya bu stattaki ilk maçı Brezilya ile yapmıştır.

1985'den beri Almanya Kupası finalleri Berlin Olimpiyat Stadı'nda yapılmaktadır. Ayrıca her yıl 6 Avrupa şehrinde yapılan IAAF Golden League atletizm yarışmalarının Berlin ayağı bu statta yapılmaktadır.

Eveeetttt klup hakkında temel bilgiler böyle,ilk kez bir kariyer paylaşımı yapacağım için eksiklerim ve hatalarım olabilir,bunlar için şimdiden özür diliyorum ve kariyerimle ilgili yorumları bekliyorum.Bakalım tarihinde sadece 2 şampiyonluğu bulunan bu takımın müzesine yeni kupalar ekleyebilecekmiyiz?

Okuduk ve Kabul Ettik

Haydee rasgele...

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Başarılar, Gojko Kacar gibi bir ismin etrafına kurulacak bir takım.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

kariyer hayırlı olsun kardesim bence de Gojko Kacar ı mutlaka takımda tut süper bir oyuncu
    TariboWest

uzun soluklu olur umarım

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sağolun arkadaşlar transferler geliyor bu arada orta saha kurgusu Gojko Kacar üstüne olmak zorunda ztn,müthiş bi adam
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Öncelikle transferlerimizle başlayalım;

Yönetim 9 Trilyonluk bir bütçe verdi satılan oyuncularla iyi bir bütçeye sahip oldum ve neredeyse yeniden bir takım kurdum.

ve toplamda sezon başı itibariyle gelen/giden oyuncular;

Son dak. transferi;

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bu arada Hollanda'nın Haarlem takımı ile pilot takım olarak anlaştık ve gençlerimizi oraya gönderdik.
    Last edited by iLkeRisT : 16.Aralık.2008 at 15:50 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mütiş transferler yapmışsın nerdeyse yeni bi takım ortaya çıkarmışsın. Cardozo transferi çok sağlam. Mauiricio ve Marcelo'dan tam verim alcağını düşünüyorum başarılı olmuş transferler.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by meterden View Post
    Mütiş transferler yapmışsın nerdeyse yeni bi takım ortaya çıkarmışsın. Cardozo transferi çok sağlam. Mauiricio ve Marcelo'dan tam verim alcağını düşünüyorum başarılı olmuş transferler.
    Eyw. arkadasım saol.

Bu transfer karmasası içinde içinde sezonu UEFA ön eleme maçı sebebiyle erken açacağımızdan dolayı hazırlık maçı yapmadım ve UEFA kupası 1.ön elemede rakibimiz Andorra temsilcisi Unio Esportiva Sant Julia oldu.

UEFA Kupası 1.Ön Eleme 1.Maç

Bu rakipe böyle sonuç normal kalemizi göremediler
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Evimizde ki rövanşa gençler ve yedeklerden kurulu bir takımla çıktık güle oynaya çok gol kaçıra yine kazandık.

UEFA Kupası 1.Ön Eleme 2.Maç

Last edited by iLkeRisT : 16.Aralık.2008 at 16:10 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sırada Almanya Kupası 1:Tur Maçı vardı rakip FC Hansa Lunebur'du ve maç bizim için resmen kabus oldu;

Almanya Kupası 1.Maç;

Bu maçta sakatlanan Cardozo 5ay Von Bergen ise 2ay sahalardan uzak kalıcak.

Nesil
    2008
    Yer
    HATAY

süper transferler yapmısın arkadaşım başarılar

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

UEFA Kupası 2.Ön Elemede rakip Karadağ temsilcisi FK Mogren Budva oldu.Bu maç içinde diyeceğim ahhh gençlik ahhh oldu

UEFA Kupası 2.Ön Eleme 1.Maç

Ardından lige döndük sezonun açılış maçı yer HSH-Nordbank Arena Hamburg.Büyük bir taktik hatası yaparak maça 4-2-4 ile başlıyoruz Cardozo'nun yokluğunda yerden hızlı oynayan bir takım olusturma çabasındaydım,aslında iyi de oynadık ama ahhh o gençlik yok mu çok kaçırdılar Hamburg'un etkili ayakları 3 tane 25-30m. civarı sutlarla golleri buldular 1de penaltı etti 4 skor olarak sezonu kötü açtık ama oyunumuz iyiydi;

Bundesliga 1.Maç;

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by yahoo17 View Post
    süper transferler yapmısın arkadaşım başarılar
    Teşekkürler arkadaşım
    Last edited by iLkeRisT : 16.Aralık.2008 at 16:39 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2008
    Yer
    HATAY

Ligi Iyi Başlasaydin Keşke Ama Düzeltirsin Arkadaşim Kariyerime Beklerim Bu Arada

Takımı yeniden kurmuşsun ve güzelde olmuş tebrikler

Kariyerinde de başarılar

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAcuneytsimsek View Post
    Takımı yeniden kurmuşsun ve güzelde olmuş tebrikler

Kariyerinde de başarılar
    Quote Originally Posted by yahoo17 View Post
    Ligi Iyi Başlasaydin Keşke Ama Düzeltirsin Arkadaşim Kariyerime Beklerim Bu Arada
    Saolun arkadaslar.Bir FB'li olarak kariyerini baltalamak için uğrasabilirim

Lige dönüyoruz 2.haftada bu sefer evimizdeyiz,rakip daha iyi oynuyor ama 38dk. sakatlanan Cicero'nun yerine oyuna giren Bigalke sansasyonel bir golle takımı ve tribünleri ayağa kaldırıyor.77'de Raffael ona nazire yaparcasına 3kişiyi ceza sahası sol çaprazında geçiyor kalecinin solundan direk dibine plaseti bırakıyor.Gerisi teffarruat

Bundesliga 2.Hafta;

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

UEFA Kupası 2.Ön Eleme 1.Maç

Yine çok kaçırıyoruz...

Bir şey farkettim deplasmanda çok yenilmişsin. Maça çıkarken Oyuncularala konuşma bölümünde "For the Fans" dersen oyuncularını motive ediyorsun.

Bu arada kariyerime beklerim (imzamda )

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

tek kelimeyle muhtesem transferler
    TariboWest

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by alPFM View Post
    Bir şey farkettim deplasmanda çok yenilmişsin. Maça çıkarken Oyuncularala konuşma bölümünde "For the Fans" dersen oyuncularını motive ediyorsun.

Bu arada kariyerime beklerim (imzamda )
    Maçlardan sonra uğrarım hocam kariyerineZtn konusmalarla oyuncuları motive ediyoruz fakat for the fans olayını genelde evimde büyük takımlara karsı oynadığım maçlarda kullanıyorum hırs olayı

Quote Originally Posted by talihsizler View Post
    tek kelimeyle muhtesem transferler
    Saol arkadasım

Lige 3.haftada Bochum deplasmanı ile devam ediyoruz.Bu sefer atak oynamak yerine kontra-atak futbolunu tercih ettik ve sonucu aldık.

Bundesliga 3.Hafta;

Bu maçta sakatlanan Domovchiyski 1ay sahalardan uzak kalacak.Hücum hattımızdaki bu sakatlıklar bizi zorlayacak.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Abi sana bi önerim var. Bu adamlarının isimlerinin altında saçma sapan sayılar yazıyor ya. Onu kaldırmak mümkün. Preferences, display sound, show unique ids 'i deaktif hale getir.
    Bu arada başarılar..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by hakan sükürü View Post
    Abi sana bi önerim var. Bu adamlarının isimlerinin altında saçma sapan sayılar yazıyor ya. Onu kaldırmak mümkün. Preferences, display sound, show unique ids 'i deaktif hale getir.
    Bu arada başarılar..
    Eyw. yaa çok sağol güzel oldu bu

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bundesliga 4.Hafta

Bremen oynuo biz izliyoruz taç organizasyonu ile golu de buluyoruz ama 10 kişi kalınca kaderimize razı oluyoruz.

Sunun farkına vardım biraz geç oldu ama takımın boyu ortalaması çok kısa malum Almanya'dayız 1.80'nin altında futbolcu yok kimse de hele masallah Bremen'le Bochum 1.90 alayı çok başımız ağrıyacak sakatta çok hadi hayırlısı

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

UEFA Kupası 1.Tur 1.Maç

Bremen maçında Kacar'ı kaybettik bu maçta da Chermiti gitti sahada biçiyolar takımı hakemler uyuyor...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bundesliga 5.Hafta

Alianz Arena'da Bayern'e yenilmek Allahın emri

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Almanya Kupası 2.Tur Maçı;

Takım üzerinde var bir uğursuzluk ama henüz çözemedim
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bi de kaleciler sakatlandı allah verede Drobny'de sakatlanmasa yandık yoksa Fiedler 5ay Gang ise 2ay sakat...
    Last edited by iLkeRisT : 17.Aralık.2008 at 01:39 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bundesliga 6.Hafta;

Yaaa yokkkk böyle bir galibiyet, bu adamların bana garezi var heralde artık şüphe ediyorum

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

UEFA Kupası 1.Tur 2.Maç;

Kaçırmaya devam ediyoruz ama 2 maçtırda pozisyon vermeden kazanıyoruz bakalım bi seriye bağlayabilecekmiyiz

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir-Ordu

gidişat gayet iyi şuana kadar Kacar'da çok sağlam adam benim Newcastle'da da oynuyor

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Uzun soluklu bi kariyer olmasini dilerim. Transferlerin cok guzel. Bir kacinin Herta'ya gelmeye razi olmalari dahada guzel

Bi tek Borges transferini begenmedim, Bundesliga'da sampiyonluga oynayan bi takimda cok yer bulacagini sanmiyorum

Basarilar dilerim..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sir FRD View Post
    gidişat gayet iyi şuana kadar Kacar'da çok sağlam adam benim Newcastle'da da oynuyor
    Biliyorum sendeki halini takip ediyorum kariyerini Su ana kadar Kacar'dan aman aman bi katkı yok takıma ama sendeki haliyle bendeki hali arasında da doğal olarak farklar var inş. bende de gelişir o kadar

Quote Originally Posted by GeanyGS View Post
    Uzun soluklu bi kariyer olmasini dilerim. Transferlerin cok guzel. Bir kacinin Herta'ya gelmeye razi olmalari dahada guzel

Bi tek Borges transferini begenmedim, Bundesliga'da sampiyonluga oynayan bi takimda cok yer bulacagini sanmiyorum

Basarilar dilerim..
    Teşekkür ediyorum.Açıkçası Cardozo'dan şüphem yoktu Portekiz'den Almanya'ya gelmesi sorun olmazdı ama De Jong ve Marcelo'dan umudum yoktu ama onları da almayı basardım artı olarak Tiago Silva'yı da getiriyodum Blackburn girdi araya kaçırdım müthiş adamı.

Yeni maçlar geliyor 7.haftada son şampiyon Stuttgart deplasmanındayız...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bundesliga 7.Hafta;

Bir duran toptan golu buldular baska net pozisyonları yoktu ama böyle bir deplasmandan 1puanda iyidir

Bundesliga 8.Hafta;

Görüldüğü üzere forvetlerimizi sakatlamaya devam ediyorlar napıcaz böyle bilmiyorum sezon basından beri altı üstü 8 hafta oldu 4 değişik taktikle oynadım bu sakatlıklardan şimdi de elimde sadece sakatlıktan yeni çıkan Chermiti kaldı bakalım yine taktik değişecek...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bu arada uefa grubumuz;

Last edited by iLkeRisT : 17.Aralık.2008 at 22:24 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

UEFA grubun tam dişine göre 2. olarak cıkmalısın bu gruptan
    TariboWest

Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri