1 ile 30 arası toplam 129 sonuç

Konu: Kendi Kendine İlerleyen Kariyer (3.Sezon)

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Uzun soluklu bi kariyer olmasini dilerim. Transferlerin cok guzel. Bir kacinin Herta'ya gelmeye razi olmalari dahada guzel

Bi tek Borges transferini begenmedim, Bundesliga'da sampiyonluga oynayan bi takimda cok yer bulacagini sanmiyorum

Basarilar dilerim..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sir FRD View Post
    gidişat gayet iyi şuana kadar Kacar'da çok sağlam adam benim Newcastle'da da oynuyor
    Biliyorum sendeki halini takip ediyorum kariyerini Su ana kadar Kacar'dan aman aman bi katkı yok takıma ama sendeki haliyle bendeki hali arasında da doğal olarak farklar var inş. bende de gelişir o kadar

Quote Originally Posted by GeanyGS View Post
    Uzun soluklu bi kariyer olmasini dilerim. Transferlerin cok guzel. Bir kacinin Herta'ya gelmeye razi olmalari dahada guzel

Bi tek Borges transferini begenmedim, Bundesliga'da sampiyonluga oynayan bi takimda cok yer bulacagini sanmiyorum

Basarilar dilerim..
    Teşekkür ediyorum.Açıkçası Cardozo'dan şüphem yoktu Portekiz'den Almanya'ya gelmesi sorun olmazdı ama De Jong ve Marcelo'dan umudum yoktu ama onları da almayı basardım artı olarak Tiago Silva'yı da getiriyodum Blackburn girdi araya kaçırdım müthiş adamı.

Yeni maçlar geliyor 7.haftada son şampiyon Stuttgart deplasmanındayız...

Mesaj Yetkileri