Antalyaspor kazanır
Berabere biter
Beşiktaş kazanır
Ligdeki iLk 6 takım haricindeki takımLarLa oynayacağımız maçLarda maçLa iLgiLi yorumLarda buLunmayacağım.Bu maçLa iLgiLi söyLeyeceğim şey emin oLmadığımdır...AntaLyaspor kazanabiLir..
Valla kaç gündür şu maçın stresini yaşıyorum.Cuma günü gittim adam gibi aldım biletimi.Antalyaspor yönetimi ilk başta açık tribünü Beşiktaşlılara ayırmıştı.Sonradan Antalyasporlular tepki gösterince yönetim kararından vazgeçti.Tabii kararlarından vazgeçmelerinde hava şartları ve maçın saat 17:30'da olmasından dolayı çevre illerdeki Beşiktaşlıların ilgisinin azalmasınında katkısı var.Önce satışı durdurdular.Bugünde kesin olarak açıkladılar açık tribünün Beşiktaşlılara verilmeyeceğini.Elimde bilet var.Birazdan gideceğim biletixe kale arkası ile değiştireceğim.Umarım bir sorun çıkmaz..
Maç içinse Antalyaspor Şifo Mehmet yönetiminde bayağı bir toparlandı.Sezonun ilk maçında baya zorlamışlardı bizi.Bizimde ne yapacağımız hiç belli değil.Bu maç zorlanacağız mutlaka.Kazanırız diye düşünüyorum ama beraberlikte ağır basıyor biraz..
So what?
Saike
Bu maçta süpriz olabilir diye düşünüyorum ama hadi bakalım. İki takıma da başarılar.
Antalya Gruplarda Mucizevi Şekilde Çıktı Ben Bu Maçta Bir Antalya Galibiyeti Bekliyorum Djehoua Beşiktaş Defansını Çok Zorlar
Antalyaspor formda.Mehmet Hoca ile çok iyi bir grafik yakaladılar.Bizim ise Denizlispor maçındaki oyunumuz tatmin edici bir futbol değildi...
Zorlanırız ama kazanmasını biliriz diyorum...
Bilet problemini çözdüm.Çarşamba akşamı oradayım..Bu arada ligteki ilk maçtada Zapo oynamamıştı.Bu maçtada oynamayacak Zapo.Cezası en az 2 maç olacağı için ligdeki maçtada oynamayacak.Bu sene Zapo Antalyaspor maçlarında forma giyemeyecek herhalde..
![]()
So what?
Saike
Evet bakaLım Djehuoa(bu nsıL isimdir beya)Zaponun yokLuğuna dayanabiLecek mi?
![]()
Ne ballı adamsın ŞemsiBu sene Beşiktaş'ın Antalya'ya 2. mi 3. gelişi Fenerde hala tık yok
![]()
ANTALYASPOR
Ömer
Uğur
Vahap
Yalçın
Şenol
Zitouni
Ertuğrul
Sedat
Fatih Ceylan
Sergie
Tita
BEŞİKTAŞ
Rüştü
İbrahim Toraman
Gökhan Zan
Serdar Kurtuluş
Sivok
Cisse
Uğur
Ekrem
Serdar Özkan
Bobo
Holosko
Şimdide Serdar Özkana taktı.Ne buLuyor şunda anLamıorumki? Ayağına aLdığı her topu eziyor.İyice sinir oLmaya başLadım..
Hava şartları futbol için iyi değil.Sabahtan beri yağan yağmur ve şiddetli sayılabilecek rüzgar var.Maça ilgi azdır.
SOn Denizli maçından sonra bu maçta zorlanacağımızı düşünüyorum.
Nobre Oynamıyorsa Beşiktaş Hücümda Biraz Zor Organize Olur
Beşiktaş oldukça güzel oynadı ilk yarıda. 17.dakikada Bobo ile golü buldu ve ilk yarı 1-0 sona erdi...
I'm back...
Cisse'de Bizim göremeyipde Mustafa denizlinin gördügü bişeymi var? anlamıyorum. Adam koşmuyo, sanki maçtan önce odun taşıttılar adama pas verirken ayagını kaldıracak hali yok. Boşunu Yabancı kontenjan dolduruyo valla. Serdar özkanın bir an önce kendine gelmesi Lazım bu gidişle Mustafa denizlide soguyacak ondan. Gerçi böyle bir sahada futbol oynamak zor. Bobo'nun uzun bir süreden sonra ilk 11 çıkıp 2 gol atması sevindirici. Yeni Transfer Erkan hakkında bişey diyemicem ilerliyen maçlarda göricez. DepLasmanda güzel bir skor aldık.
Tebrikler Beşiktaş artık tur Beşiktaş'ın diyebiliriz.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
İyi oynadık,kazandık.
AsLında önümüzdeki hafta oynayacağımız 2 AntaLya maçında da Bobonun oynaması gerekiyor.Çünkü adam AntaLyayı seviyor.
Ama bunu uyguLayacak genişLikte bir hocamız oLmadığından...
Mustafa Denizli daha ne yapsın arkadaşlar? Karşısındaki takım oynadığı son 11 maçta 1 mağlubiyet aldı. Ama bugün Beşiktaş maçın genelinde üstündü. Tam birşey söyleyemem ama hatırladığım sadece 2 net pozisyonu var Antalyaspor'un biri serbest vuruştan olmak üzere. Buna karşılık Beşiktaş son 10 dakikada dünyaları kaçırdı diyebiliriz. Maçın adamları Bobo ve Ekrem Dağ idi...
I'm back...
Bobo kalitesini gösterdi ve turu getirdi diyebiliriz...
Ekrem Dağ bildiğimiz Lahm gibi oynuyor.Sol bekte ileri geri arı gibi,ardından sağ beke geçiyor orada da aynı.Helal olsun...
adaş ekrem bu senekı en ıyı transferımız resmen zaten yahu =) guzel bır galıbıyet oldu bu gercekten şifoyla beraber antalya ıyı bır takım oluyor ben korkuyordum acıkcası ama turkıyenın en ıyı forvetı sızde olunca sorun kalmıyor .. =)
Yok hayır , herkeze göre bu farklıdır bana görede farklı onun için orda nesnel bir konu var benim görüşüm o yönde degil o zaman herkes görüşlerini öznel olarak belirtmelidir diye düşünüyorum ben.
O cümlenin başına ; Bence... diyip devam etmeliydi.
Maç saatine kadar yağış sürdü.Açıkcası bu durum taraftar olarak zorladı bizi.Ama Allah'tan maç başladığında yağmur dindide rahat bir maç seyredebildik..
Maçtan önce önce açık tribünü ayırmışlardı bize.Sonradan misafir takım tribünün verme kararı aldı Antalyaspor maçın hafta içi 17:30 olması ve yağış olması sebebiyle ilginin az olmasından dolayı.Bilet satışlarında ilgisizlik göze çarpıyordu zaten.Ben şüpheliydim bize ayrılan kısmı dolduracağımız hakkında fakat bu şüphem yersiz çıktı.Taraftarımız kendisine ayrılan kısmı tamamiyle doldurdu.Bir bölüm maç boyunca takıma destek verdi,bir bölüm maç seyretti.Sezon başındaki gibi güzeldi yine ortam..
Maç hakkında valla pek bir şey hatırlamıyorum.Fotoğraf çekmeye odaklanmam(adam gibi fotoğrafta çekemedim) ve bağıracağım diye kendimi yırtmamdan sahaya pek konsantre olamadım.İlk yarı bizim bastırdığımızı ve 2.yarı kontralarla geldiğimizi hatırlıyorum sadece.Birde golleri tabii..Bobo bugün harikaydı valla.Umarım performansını devam ettirir.Golleriyle katkı sağlamaya devam eder bize..Ayrıca Ekrem Dağ'da çok iyiydi.
Takımımızı tebrik ediyorum.Çok güzel bir akşam yaşattılar bize.2-0 lık net bir skorla avantaj yakaladık.Turu büyük ihtimal geçtik sayılır..
Bence eklemesine gerek yok.Zaten kendi mesajında yazdığı için bunu onun görüşü oluyor.Katılırsın,katılmazsın o senin sorunun..
So what?
Saike
şemsi gerekli cevabı vermiş alican kardeşim mesajı ben yazdıgıma gore bencedir zaten o değil mi??![]()
Orda kesin bir yagı var yahu![]()