Yok hayır , herkeze göre bu farklıdır bana görede farklı onun için orda nesnel bir konu var benim görüşüm o yönde degil o zaman herkes görüşlerini öznel olarak belirtmelidir diye düşünüyorum ben.
O cümlenin başına ; Bence... diyip devam etmeliydi.
Antalyaspor kazanır
Berabere biter
Beşiktaş kazanır
Yok hayır , herkeze göre bu farklıdır bana görede farklı onun için orda nesnel bir konu var benim görüşüm o yönde degil o zaman herkes görüşlerini öznel olarak belirtmelidir diye düşünüyorum ben.
O cümlenin başına ; Bence... diyip devam etmeliydi.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Maç saatine kadar yağış sürdü.Açıkcası bu durum taraftar olarak zorladı bizi.Ama Allah'tan maç başladığında yağmur dindide rahat bir maç seyredebildik..
Maçtan önce önce açık tribünü ayırmışlardı bize.Sonradan misafir takım tribünün verme kararı aldı Antalyaspor maçın hafta içi 17:30 olması ve yağış olması sebebiyle ilginin az olmasından dolayı.Bilet satışlarında ilgisizlik göze çarpıyordu zaten.Ben şüpheliydim bize ayrılan kısmı dolduracağımız hakkında fakat bu şüphem yersiz çıktı.Taraftarımız kendisine ayrılan kısmı tamamiyle doldurdu.Bir bölüm maç boyunca takıma destek verdi,bir bölüm maç seyretti.Sezon başındaki gibi güzeldi yine ortam..
Maç hakkında valla pek bir şey hatırlamıyorum.Fotoğraf çekmeye odaklanmam(adam gibi fotoğrafta çekemedim) ve bağıracağım diye kendimi yırtmamdan sahaya pek konsantre olamadım.İlk yarı bizim bastırdığımızı ve 2.yarı kontralarla geldiğimizi hatırlıyorum sadece.Birde golleri tabii..Bobo bugün harikaydı valla.Umarım performansını devam ettirir.Golleriyle katkı sağlamaya devam eder bize..Ayrıca Ekrem Dağ'da çok iyiydi.
Takımımızı tebrik ediyorum.Çok güzel bir akşam yaşattılar bize.2-0 lık net bir skorla avantaj yakaladık.Turu büyük ihtimal geçtik sayılır..
Bence eklemesine gerek yok.Zaten kendi mesajında yazdığı için bunu onun görüşü oluyor.Katılırsın,katılmazsın o senin sorunun..
So what?
Saike