1 ile 21 arası toplam 21 sonuç

Konu: Ca hakkında

Default Ca hakkında

takımım da iki tane sag bek var biri gokhan gonul ca sı 151 digeri özer çelik adında regen bi oyuncu ca sı 132 ama comparison(overview) yaptıgımda butun özelliklerde özer çelik in gokhan gonul den daha iyi olmasının sebebi nedir ? ca nasıl hesaplanır ?

peki zihinsel özelliklerini karşılaştırır mısın? muhtemelen gökhan ın zihinsel özellikleri daha yüksektir veya iki ayağı birden kullanmak da önemli. regen oyuncu sadece sağ ayaklıdır gökhanın sol ayağı daha iyi olduğundan bu ca sının daha yüksek olmasına neden olur... ca hesaplama biraz karışık bir durum onu daha iyi bilen birisi açıklarsa iyi olur...

regen oyuncunun sol ayak kabiliyeti 2/20,gokhan ın 11/20.Mental özellikler comparison da zaten belirtiliyor onda dahi regen oyncu daha iyi acaba 20 puanlık fark sadece sol ayak kabiliyetinden mi kaynaklanıyor

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

sağ bekte bulunması gereken özellikleri daha iyidir . mesela sağ bekin bitiriciliğinin 20 olmasına gerek yoktur ama hız,hızlanma vs. yüksekse daha etkili olur

ss leri koydum fikir yurutmek daha kolay olsn diye

forumda regenler ile ilgili bir başlık vardı dikkat ettiysen tek ayaklı oldukları için messi gibi elemanlar çıkıyordu sürekli 170 ca lı elemanlar 190 lııklara taş çıkartıyordu, bu da onun gibi birşey.

ya arkadaşlar bu ca, pa ya nerden bakılıyo nerde yazıyo bunlar ben sadece gözlemci raporundan bakabiliyorum orda da sayı yazmıyo 170falan

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Herhangi bir Editör kullanabilirsin. Modifier tarzında.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Oyunun orjinal Data Editörü, yahut fm modifier, real time editör, genie scout, mini scout gibi programlarla bakabilirsin. Bir kaçı sitemizde mevcuttu yanılmıyorsam.

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

O özelliklerin öyle olduğuna bakma derim.CA'sı hangisi yüksekse,o daha güzel oyun sergiler merak etme.

Quote Originally Posted by Deniz View Post
    O özelliklerin öyle olduğuna bakma derim.CA'sı hangisi yüksekse,o daha güzel oyun sergiler merak etme.
    öyle deme benim eski oyunlarımda altyapıdan çıkan bir regen vardı sağ bek sürekli onu kullandım şans verdim şampiyonlar liginin en iyi sağ beki seçildi ancak ca'sı 123 idi... garipsemiştim durumu ama gerçekten mükemmel oynuyordu... ancak şöyle bir durum var fiyatı 3-4 m $ dan yükseğe çıkmadı hiç bir de hiç bir büyük takımdan teklif falan gelmedi...

Quote Originally Posted by enforcer View Post
    forumda regenler ile ilgili bir başlık vardı dikkat ettiysen tek ayaklı oldukları için messi gibi elemanlar çıkıyordu sürekli 170 ca lı elemanlar 190 lııklara taş çıkartıyordu, bu da onun gibi birşey.
    haklısın birader diger oyuncularda bi karsılastırma yaptım zayıf ayagını kullanma yetenegi yuksek olanların ca sı da asırı derece fazla oluyor bana biraz fazla abartılmıs geldi ama

öyle deme benim eski oyunlarımda altyapıdan çıkan bir regen vardı sağ bek sürekli onu kullandım şans verdim şampiyonlar liginin en iyi sağ beki seçildi ancak ca'sı 123 idi... garipsemiştim durumu ama gerçekten mükemmel oynuyordu... ancak şöyle bir durum var fiyatı 3-4 m $ dan yükseğe çıkmadı hiç bir de hiç bir büyük takımdan teklif falan gelmedi...
    yine katılıyorum sana ca sı dusuk olsa da gerekli özellikleri daha iyi oldugu surece oyuncular daha yuksek performans sergiliyor ornegin ss lerini werdigim regen oyuncu gokhan gonulden daha iyi performans sergiledi ama dedigin gibi transferde ca sı dusuk oyuncu ya teklif gelmiyor buyuk kulublerden

ca sı düşük oyuncularda hata var resmen fenerbahçe'nin altyapısında doğukan genç diye bir oyuncu var. fm07 de paf takımda harikalar yarattı 21 maçta 25 gol attı gerçekte böyle biri olsa genç milli takıma çağırılır kulüpler ilgilenmeye başlar ama hiç biri olmadı. nerede pa sı yüksek oynucu var çok kötü oynasa bile hep onlara teklifler geliyor...

Evet ayak oyuncunun göstereceği performansta çok etkilidir.

Eğer regen oyuncunuzdada sol ayak okadar olsaydı teknik özellikleri okadar yüksek olmayacaktı zaten,böyle bir ikilemede düşmeyecektiniz.

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

PA'sı kaçtı o oyuncunun?

yanlış hatırlamıyorsam 127 idi...

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

Valla,şaşırdım İstisna herhalde CA-PA'sı bayağı düşük

Quote Originally Posted by Deniz View Post
    Valla,şaşırdım İstisna herhalde CA-PA'sı bayağı düşük
    o günden sonra bakmıyorum ca-pa'ya kim iyi oynuyorsa forma onun

düşük CA-PA larda oyunda gayet etkili olabilir. bunu için iyi birer work rate, consistency, concentration yeterlidir...

Nesil
    2009
    Yer
    Football Manager 09

CA-PA ne xD

Current Ability=şimdiki yeteneği, Potential Ability=sahip olduğu potansiyel yetenek

Mesaj Yetkileri