O özelliklerin öyle olduğuna bakma derim.CA'sı hangisi yüksekse,o daha güzel oyun sergiler merak etme.
O özelliklerin öyle olduğuna bakma derim.CA'sı hangisi yüksekse,o daha güzel oyun sergiler merak etme.
öyle deme benim eski oyunlarımda altyapıdan çıkan bir regen vardı sağ bek sürekli onu kullandım şans verdim şampiyonlar liginin en iyi sağ beki seçildi ancak ca'sı 123 idi... garipsemiştim durumu ama gerçekten mükemmel oynuyordu... ancak şöyle bir durum var fiyatı 3-4 m $ dan yükseğe çıkmadı hiç bir de hiç bir büyük takımdan teklif falan gelmedi...
haklısın birader diger oyuncularda bi karsılastırma yaptım zayıf ayagını kullanma yetenegi yuksek olanların ca sı da asırı derece fazla oluyor bana biraz fazla abartılmıs geldi ama
yine katılıyorum sana ca sı dusuk olsa da gerekli özellikleri daha iyi oldugu surece oyuncular daha yuksek performans sergiliyor ornegin ss lerini werdigim regen oyuncu gokhan gonulden daha iyi performans sergiledi ama dedigin gibi transferde ca sı dusuk oyuncu ya teklif gelmiyor buyuk kulublerden