Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 56 sonuç

Konu: Yok Böyle Bir Taraftar!!!

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

Default Yok Böyle Bir Taraftar!!!

Bursaspor, Türkiye Kupası´ndan elendi ancak taraftarın şovu görülmeye değerdi... Yeşil-Beyazlılar 3-0 gerideyken bile tribünler susmadı, Başkan Yazıcı 12. adama övgü yağdırdı.

Başkan teşekkür etti
    Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında Bursaspor, Fenerbahçe’ye 3-1 mağlup oldu ancak Yeşil-Beyazlı tribünlerin şovu geceye damgasını vurdu... Takım 3-0 yenik durumdayken bile futbolcuları durmadan destekleyen Bursasporlu futbolseverler, tribünde adeta şov yaptı. Başkan İbrahim Yazıcı da 12. adama desteğinden dolayı teşekkür etti. Böylesine muhteşem bir taraftara galibiyet yakışırdı diyen Yazıcı, “Tüm Türkiye gerçek taraftar nasıl olur gördü” ifadesini kullandı.

Takım Başkent’e gitti
    Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam da, “Tribünler böyle olduğu sürece, büyük başarılar elde ederiz” derken, artık lige döndüklerini söyledi. Yarın deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Timsahlar, dün Ankara’ya gitti. 22 kişilik bir kadro ile Başkent’te son hazırlıklarını yapan Bursaspor’da, genç forvet Sercan Yıldırım iddialı konuştu. Sercan, “Gençlerbirliği son haftalarda çıkışa geçti ancak biz büyük bir takımız. Başkent’ten 3 puanla döneceğiz” dedi.
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

gercekten taraftar bu demek yenildiginde bile takimi desteklemekdir taraftarlik !!! bravo bursalilara

Nesil
    2008
    Yer
    Anadolu Yakası

Kesinlikle mükemmeldi ben bile evde taraftarın sesinden maça bir türlü konsantre olamadım ki oynayan futbolcular nasıl etkilendi kim bilir Bursa taraftarı ders verdi diyebiliriz. Bütün trübünlerin izleyip örnek alması gerekir
    çirkin öldü de, güzel ölmedi mi ..?

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Bursa Taraftarı Türkiyede 1 Numara Olduğunu İspatladı Bence

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Var..Beşiktaş taraftarı..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Siz büyük bir takımsınız.DepLasmana gidiyorsunuz.O maça kadar nağmağLupsunuz.Takım iyi durumda.Ve son dakikada takımınız goL yiyor ve maçı kaybediyor.Rakip takım taraftarLarı inatLa yavaş çıkıyorLar.Bu sebepLe stattan çıkışLarı 1 saati buLuyor.Ancak tüm bu durumLara rağmen "acıktık,susadık tuvaLetimiz geLdi","emniyet bize beyaz desene" gibi tezahuratLarı boş stada söyLeyebiLiyorsa,böyLe bir başLık açmak körü körüne fanatizmdir.

Maça galip gelmek için gelen kupada final hedefleyen bir takımın taraftarısınız ve takımınız ilk yarım saatte 3-0 geriye düşüyor. Ancak her golden sonra taraftar daha güçlü bir sesle bağırıyor daha güçlü hakırıyor sevdasını. Bursaspor taraftarı o gün herkese bir ders verdi. Bursada birçok şeyin değiştiğini gösterdi. LigTv spikeri bile ne diyeceğini bilemedi çünkü onlar koltukların kırılmasını-küfürlerin başlamasını-yönetim istifa seslerinin yükselmesini beklediler ama olmadı. Maçta taraftar kendini galip saydı 3-0 kendilerinin önde olduğunu gösterdi ve birkaç senedir oluşmayan birlikteliği kazandı.

Nesil
    2005
    Yer

Eet beşiktaşlı arkadaşım sana cevap vermek istemezdim ama bence fanatizm arıyorsan kendi mesajınabak.
    not:Adanayı dolmabahçeyi hatırlatırım.Hee onayladığım şeyler mi kesinlikle hayır ama biz her yerdeyiz boş stadta değil fenerli arkadaşlar bilir en yakınından örnek vermek gerkirse kadıköydeki kupa maçında fener maçına gelen arkadaşlar bilir.Sefa reisin maçtan sonra otobüse gelip bii tebrik etmesi de bunu kesinlikle gösteriyor bilmem anlatabildim mi????

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Reis ne oluyor?

Tribün lideri!

Nesil
    2005
    Yer

Quote Originally Posted by JunkChorn View Post
    Reis ne oluyor?

Tribün lideri!
    eet fener tribünün lideri gelip terik ettiyse sonuç ortada diyorum...

Bursa taraftarı en iyi mi ?

Bakın buna gülünür işte, böyle.

Taraftarın işi zaten destektir, zor zamanda bağrına basabilmektir. Bursaspor taraftarı bir maçta gazı alıp böyle bir destek örneği göstermiş, tebrikler.

Böyle mi en büyük olunuyor ?
    ..hayal kurmuyoruz, müze dolduruyoruz..

Nesil
    2005
    Yer

Bir maç mı bende buna gülerim
    İstersen senelere stad kapasitelerine göre seyirci ortalamalarına bak büyüklük gör....

Quote Originally Posted by gezenti View Post
    İstersen senelere stad kapasitelerine göre seyirci ortalamalarına bak büyüklük gör....
    Her maç çok seyirciye oynayıp, çekirdekçi tayfası imajını silemeyen ve mikrofonlarla ses çıkarmaya çalışan kulüpleri de biliriz. O yüzden tribüncülük bu değil, tartışmayalım.

Her maç çok seyirciye oynayıp, çekirdekçi tayfası imajını silemeyen ve mikrofonlarla ses çıkarmaya çalışan kulüpleri de biliriz. O yüzden tribüncülük bu değil, tartışmayalım.

Nesil
    2005
    Yer

Ya sen kaç yaşındasın ve futbolu gerçekten takip ediyor musuunMaçlara filan gider misin yaniYok hani şurda bir anket yap bir kişi texasa çekirdekçi desin ben 2005ten beri bu sitedeyim bu kadar büyük konuşuyorum bir daha siteye girmem.Nedenini açıklıyacak ama.Arkadaşlar lütfen arkadaşı objektif gözle aydınlatın Texas çekirdekçi mikrofonla mı sesinin yükseltir....

Ya sen kaç yaşındasın ve futbolu gerçekten takip ediyor musuunMaçlara filan gider misin yaniYok hani şurda bir anket yap bir kişi texasa çekirdekçi desin ben 2005ten beri bu sitedeyim bu kadar büyük konuşuyorum bir daha siteye girmem.Nedenini açıklıyacak ama.Arkadaşlar lütfen arkadaşı objektif gözle aydınlatın Texas çekirdekçi mikrofonla mı sesinin yükseltir....
    Senin yaşın kadar yokum, ama senden çok maça gittiğime emin olabilirsin.

Bursaspor tribününe çekirdekçi dedim mi ? Mikrofonla ses yükseltir dedim mi ? Öyle birşeyi ima ettim mi ? Neden üstüne alındın ki ? Yarası olan gocunurmuş, çok doğru.

Nesil
    2005
    Yer

Quote Originally Posted by RoSeSHaH View Post

Bursaspor tribününe çekirdekçi dedim mi ? Mikrofonla ses yükseltir dedim mi ? Öyle birşeyi ima ettim mi ? Neden üstüne alındın ki ? Yarası olan gocunurmuş, çok doğru.
    Gittiğim deplasmanlar tahminimce yaşından çoktur küçümsemek için söylemedim ama bana tribünü alatıyorsun buna gülüyorum işte aklınca bursayı verdiğin örneklerle bir tuttun orda hee deplasman olaylarına inanmıyorsan istediğin kadar foto koyarım sivastan denizliye ankaradan istanbula rizeden manisaya aklına gelen şehirlerin hepsine gittim bir kaç gün içinde resimleri koyarım istersen heee bu sene bursada değilim ama daha öncesinde 12 yaşmdan beri kale arkası kombinem var anlıyacağın bana tribüncüğü anlatma abicim....

Sana birşey anlattığım yok, ama yaptığı desteği sanki olağanüstü birşeymiş gibi gösterenleri anlamıyorum. Sen maçtaysan, gönül vermişsen yapman gereken odur zaten. Tebrik ettim ben Teksas'ı, ama böyle şovlarla en büyük olunmuyor. Öyle olsaydı sanırım tibün şovunda ultrAslan'ın yanından geçemezdi hiçbir taraftar grubu, bizde bu alemde kralız der dolanırdık.

Anlatamıyorum ben bunu.

Ayrıca maçlara mutlaka gitmişsindir, kimsenin yalan söyleyecek hali yok ya. Tribüncülüğe, emeğe her zaman saygı ve destek olmalı. Biliriz o cefayı.

Tribünde büyüklük nasıl oluyor peki ? Ya da büyüklüğün ifadesi ne ?

Nesil
    2005
    Yer

Ne yapmak gerekiyor söle yapalım.
    1-)Bursaspor Ormanı(TEXAS tarafından yapılmıştır)
    2-)Doğudaki bir köy okulunun duvarları boyandı kitaplar alındı ve ziyaret edildi.(Okulun adı BURSASPOR OKULU OLDU)
    3-)Filistin için he rmaç besteler yapıdı paralar toplandı.
    4-)Stad kötü olmasına rağmen kareografi istersen bir sürü çalışma gösterebilirim
    4-)Centilmenlik istersen Opti Başkan öldüğünde ilk taiye mesajı Bursaspor taraftarı tarafından gönderildi Karşıyakalı Özgür öldüğünde ilk önce taziye mesajı gönderildi.Aynı şekilde tatangalarada böyle bişey olmuştu yanlış hatırlamıosam.
    5-)Dostluk mu tek kelime BURSANKARA...(Türkiyede başka var mı)
    6-)Şehit cenazelerinde ve bir sürü organizasyonda etkinlik.
    Sence hala çekirdekçi ve boş tribüncülerle bir miyiz yoksa hala büyük taraftar grubu değil miyiz bunu merak ediyorum...Sence başka neler yapmalıyız

Bursaspor taraftarını çekirdekçi veya mikrofoncu diye nitelendirmediğimi belirttim kaç kere, anlamak istemiyorsunuz. Bu şekilde davranıp, en büyük (!) geçinenleri biliyoruz dedim.

Teksas'ın faaliyetlerine saygı duyarım. Ama her grubun kendine has faaliyetleri ve çalışmaları var. Buraya dökmeye gerek yok şimdi, kalabalık olmasın. Sen kalkıp en büyük biziz dersin, ben en büyük biziz derim, tartışırız. Buna kim karar verecek peki ?

Siz yine anlamak istemeyeceksiniz sanırım.

Nesil
    2005
    Yer

İlk mesajınla ve daha sonraki mesajlarda çok fark var.Ama inan bizde en az 3 büyükler kadar medya gücüüz olsun bizim sportif başarımz çok değil sivas kadar olsun o zaman anlıycaksın büyüklüğü...

Bursa taraftarı en iyi mi ?

Bakın buna gülünür işte, böyle.

Taraftarın işi zaten destektir, zor zamanda bağrına basabilmektir. Bursaspor taraftarı bir maçta gazı alıp böyle bir destek örneği göstermiş, tebrikler.

Böyle mi en büyük olunuyor ?

---------------------------------------------------------------------------

-----------------------------------------------------------------------------------

-----------------------------------------------------------------------------------

Sana birşey anlattığım yok, ama yaptığı desteği sanki olağanüstü birşeymiş gibi gösterenleri anlamıyorum. Sen maçtaysan, gönül vermişsen yapman gereken odur zaten. Tebrik ettim ben Teksas'ı, ama böyle şovlarla en büyük olunmuyor. Öyle olsaydı sanırım tibün şovunda ultrAslan'ın yanından geçemezdi hiçbir taraftar grubu, bizde bu alemde kralız der dolanırdık.

Anlatamıyorum ben bunu.

Ayrıca maçlara mutlaka gitmişsindir, kimsenin yalan söyleyecek hali yok ya. Tribüncülüğe, emeğe her zaman saygı ve destek olmalı. Biliriz o cefayı.

------------------------------------------------------------------------------------

Bursaspor taraftarını çekirdekçi veya mikrofoncu diye nitelendirmediğimi belirttim kaç kere, anlamak istemiyorsunuz. Bu şekilde davranıp, en büyük (!) geçinenleri biliyoruz dedim.

Teksas'ın faaliyetlerine saygı duyarım. Ama her grubun kendine has faaliyetleri ve çalışmaları var. Buraya dökmeye gerek yok şimdi, kalabalık olmasın. Sen kalkıp en büyük biziz dersin, ben en büyük biziz derim, tartışırız. Buna kim karar verecek peki ?

Siz yine anlamak istemeyeceksiniz sanırım.

1- Tribüncülük zordur. Orada bulunmak, o atmosferi yaşamak ve sesini son dercesine kadar takımına feda edebilmek, ben taraftarım diyen herkesin görevidir. Bunu ilahlaştırmaya gerek yok.

2- Takımına destek verip, güzel koreografi yaptıktan sonra, kendi kendine en iyi ve en büyük demek komiklik ve küçüklük ifadesidir.

Bu 2 şeyi savunurum. Onun dışında söylenecek birşey bulamıyorum. Bu konuya son mesajımdır.

Tebrikler TEKSAS !

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Bir Youtube Girin Bakın Bursaspor Taraftar Videolarını Tek Kelimeyle Şahaneler Ve Bence Türkiyede Takımına En İyi Destek Veren Taraftarlar Çoğu Staddaki Çekirdekçiler Gibi Değil Bence FB Maçını Bursaspor Taraftarı Kazandı Tebrikler Onlara Böyle Devam Etmeliler

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

İlk mesajınla ve daha sonraki mesajlarda çok fark var.Ama inan bizde en az 3 büyükler kadar medya gücüüz olsun bizim sportif başarımz çok değil sivas kadar olsun o zaman anlıycaksın büyüklüğü...
    Söylemek istemiyordum ama konu tam yeridir.

Bursaspor taraftarını tebrik ediyorum, imrendim maçta. Fenerbahçe ezdiği zamanda Bursaspor koştuğu zamanda destek verdi. İlk yarıda küfürler hariç

Fakat benim anlamadığım neden bu kadar taraftarlar adına Teksas gibi bir yeri koyuyor? Senin gittiğin maç, bildiğin tribün kültür kadar Teksas'ın ne olduğu bilirim. Asıl Teksas benim bahsettiğim.

İkincisi Ankaragücü taraftarı ile sürekli paslaşmalar güzel, iyi hoş. Böyle taraftar yok derken kırılan camlar, atılan taşlar niye sayılmıyor acaba? Bursa'dan Beşiktaş otobüsünün çıkamadığını bilirim.

Taraftar o gün Fenerbahçe maçında yapılan davranışlar ile olur. Gerisi holiganlıktır. Fakat, fakat yapılan olayları tüm klübe mal etmek burada hepimizin yapacağı en büyük yanlış olur.

Teşekkürler.

Nesil
    2005
    Yer

Uzatmanın manası yok Eywallah...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by JunkChorn View Post
    Söylemek istemiyordum ama konu tam yeridir.

Bursaspor taraftarını tebrik ediyorum, imrendim maçta. Fenerbahçe ezdiği zamanda Bursaspor koştuğu zamanda destek verdi. İlk yarıda küfürler hariç

Fakat benim anlamadığım neden bu kadar taraftarlar adına Teksas gibi bir yeri koyuyor? Senin gittiğin maç, bildiğin tribün kültür kadar Teksas'ın ne olduğu bilirim. Asıl Teksas benim bahsettiğim.

İkincisi Ankaragücü taraftarı ile sürekli paslaşmalar güzel, iyi hoş. Böyle taraftar yok derken kırılan camlar, atılan taşlar niye sayılmıyor acaba? Bursa'dan Beşiktaş otobüsünün çıkamadığını bilirim.

Taraftar o gün Fenerbahçe maçında yapılan davranışlar ile olur. Gerisi holiganlıktır. Fakat, fakat yapılan olayları tüm klübe mal etmek burada hepimizin yapacağı en büyük yanlış olur.

Teşekkürler.
    Kavgada dövüşte doğru bulduğum yer yok ama hiç bir tribün emekçisi kavgayı yok sayamaz.Küfür olayına gelince hangi taraftar küfür etmiyor bunu açıkla bana.Bursada beşiktaş ottobüsü çıkamamış demişssin bu soruya cevap verirdim ama konu çok uzar gerek yok.
    Hee son olarak ben Ankarada birünideyim reklama gerek yok istersen bir gün buluşuruz texas hakkında fikir alışverişinde bulunuruz.Bu kadar Texası bildiğine yada en az benim kadar bildiğine emin olma neden mi?
    1-)Yaşamadan bilemezsin
    2-)en büyük yanlışın bu o çok iyi bildiğin texas ismini Bursaspor taraftarı değil Sakarya da bir karakolda ki komiser koymuştur.Nasıl olduğunuda özel mesajla sana anlatabilirim istersen.
    Saygılarımla...
    Last edited by gezenti : 07.Şubat.2009 at 23:36 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Siz Bursaspor-Fenerbahçe maçını örnek göstererek en iyi biziz derseniz bende o zaman Beşiktaş-Liverpool maçını örnek gösteriririm.Dünya'nın en saygın taraftar gruplarından KOP'tan övgüler aldığımızı gösteririm.(Onların yanında spice girl gibiydik vs.) 15 sene şampiyon olamadığımız dönemlerde,6 sene şampiyon olamadığımız dönemde delicesine takımımıza destek vermeyi sürdürmemizi örnek veririm.Kırmış olduğumuz desibel rekorunu gösteririm vs.Yani yok böyle bir taraftar diyerek en iyi taraftar Bursaspor taraftarıdır diye bir iddiada bulunmak gereksiz.Fenerbahçelilere göre en iyi onlardır,Trabzonsporlulara göre en iyi onlardır,Galatasaraylılara göre en iyi onlardır.Bunu tartışmak bir çözüm getirmeyeceği için gereksiz diye düşünüyorum..
    So what?
    Saike

Üsttekine ek olarak
    1- BursAnkara - Aynı karşılaşma içinde birbirlerini tribüne çağıran gol attıklarında alkışlayan, maç öncesi kolkola dolaşan, her maç öncesi Bursadaki kardeşliğin sebebi şehitliği ziyaret eden. Anıtkabir'e birlikte ziyaret eden başka takım taraftarları yoktur.

2- Teksas - Türkiye'de ilk ve tek olarak bir takım taraftarı kendi grup ismini koymamıştır.Zonguldak emniyetinin maça otobüsle gelen Bursaspor taraftarlarına Teksas'tan mı geldiniz?, Taraftar otobüsünden çok Teksas Konvoyuna benziyorsunuz. sözleri bu ismin çıkmasına asıl nedendir. Zaten 90'lara kadar tribünlerde 'Teksas Konvoyu' ifadesi kullanılmıştır.

-----Bunların dünyada eşi benzeri yok.------

Maldini, Davids gibi futbolcuların ASY ve atmosferimiz hakkında yorumlarını sizlerde biliyorsunuzdur. Bunlarında eşi benzeri yok.

Sidik yarışına mı girdik şimdi ?

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Bizim milletimiz kötü şeyleri ayıplar, iyi ve güzel şeyleri görmezden gelir. yiğidi öldür ama hakkını ver demişler.

Bursaspor taraftarı bunu ne en iyi olmak için yapmıştır, ne de millete gösteriş olsun diye. futbolcuların bazı şeyleri anlamaları içindir bu birlik beraberlik. umarım anlamışlardır.

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri