1 ile 30 arası toplam 56 sonuç

Konu: Yok Böyle Bir Taraftar!!!

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

Ya sen kaç yaşındasın ve futbolu gerçekten takip ediyor musuunMaçlara filan gider misin yaniYok hani şurda bir anket yap bir kişi texasa çekirdekçi desin ben 2005ten beri bu sitedeyim bu kadar büyük konuşuyorum bir daha siteye girmem.Nedenini açıklıyacak ama.Arkadaşlar lütfen arkadaşı objektif gözle aydınlatın Texas çekirdekçi mikrofonla mı sesinin yükseltir....
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

Quote Originally Posted by gezenti View Post
    Ya sen kaç yaşındasın ve futbolu gerçekten takip ediyor musuunMaçlara filan gider misin yaniYok hani şurda bir anket yap bir kişi texasa çekirdekçi desin ben 2005ten beri bu sitedeyim bu kadar büyük konuşuyorum bir daha siteye girmem.Nedenini açıklıyacak ama.Arkadaşlar lütfen arkadaşı objektif gözle aydınlatın Texas çekirdekçi mikrofonla mı sesinin yükseltir....
    Senin yaşın kadar yokum, ama senden çok maça gittiğime emin olabilirsin.

Bursaspor tribününe çekirdekçi dedim mi ? Mikrofonla ses yükseltir dedim mi ? Öyle birşeyi ima ettim mi ? Neden üstüne alındın ki ? Yarası olan gocunurmuş, çok doğru.
    ..hayal kurmuyoruz, müze dolduruyoruz..

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

Quote Originally Posted by RoSeSHaH View Post
    Senin yaşın kadar yokum, ama senden çok maça gittiğime emin olabilirsin.

Bursaspor tribününe çekirdekçi dedim mi ? Mikrofonla ses yükseltir dedim mi ? Öyle birşeyi ima ettim mi ? Neden üstüne alındın ki ? Yarası olan gocunurmuş, çok doğru.
    Gittiğim deplasmanlar tahminimce yaşından çoktur küçümsemek için söylemedim ama bana tribünü alatıyorsun buna gülüyorum işte aklınca bursayı verdiğin örneklerle bir tuttun orda hee deplasman olaylarına inanmıyorsan istediğin kadar foto koyarım sivastan denizliye ankaradan istanbula rizeden manisaya aklına gelen şehirlerin hepsine gittim bir kaç gün içinde resimleri koyarım istersen heee bu sene bursada değilim ama daha öncesinde 12 yaşmdan beri kale arkası kombinem var anlıyacağın bana tribüncüğü anlatma abicim....
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

Mesaj Yetkileri