1 ile 21 arası toplam 21 sonuç

Konu: Oyuncu Puanları

8.0.2 kullanıyorum

Nesil
    2007

Bendede Vidal bir maçta 3 gol attı defansta oynadığı için olsa gerek 10 puan almıştı

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Bende birkaç göre 10 puan alan gördüm

Örneğin juventus'da iken Palladino 4 gol atmıştı 10 puan almıştı

bende de hiç olmadı valla...

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Bir sezon bitirdim ligde 2. oldum yaklaşık 30 yakın oyuncum kadromda var ve yaklaşık olarak 60 küsür maça çıktım bir oyuncum Allah rızası için bir maçı 10 ile bitirmedi.

Ama takılmıyorum benden 11 alıyorlar nasıl olsa.

Beyler gazetelerde ne zaman 10 görüosunuz futbolcunun yanında.. Gerçeğe uygun yapmışlar.. Kutsal bi değer olmuş 10..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

adam 10 u sonuna kadar hak etti...

Nesil
    2007
    Yer
    Üsküdar

Default Oyuncu Puanları

FM08'de en fazla 9 puan alan adam gördüm. Kezman bi maçta 5 gol attı 9'la oynadı.
    Eski FM'lerde atam 2 gol attı mı 10 alıyodu. Oyunun dier fm'lerden bi değişik yanı daha.

evet doğru bendaha 10 olduğunu görmedim kalecim bir maçta tam 17 şut kurtardı hiç gol yemeden 9 oldu linconly 4 gol 3 asist yaptı gene 9...

8.0.2 de Ümit Karan 4 gol attı bende 10 la oynadı...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul - Ataşehir

Yok 10 oldu bende birkaç defa, 3 gol 2 asiste ancak oluyor galiba..
    Tabi yanında diğer yaptıklarıda önemli..

Bence eski fm'lere göre daha güzel ve daha gerçekçi olmuş, önceden dediğin gibi adam 2 gol atıyordu, kaçırdığı gol sayısı hemde net posizyonlar 5-6 tane ama 9-10 puan alıyordu, şimdi daha gerçekçi, bir maçta rakip takım oyuncusu Xavi hiç asist veya gol bulmadan 9 puan almıştı, 55-55 pas oranı, 12 kritik pası vardı

Bence puanlamalar bu sene daha gerçekçi
    Last edited by noescape85 : 18.Şubat.2008 at 00:58

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

evet daha gerçekçi olmuş fm 2007de çok gol kaçırınca bile 7-8 le oynuyodun sırf pozisyona girdin diye şimdi öyle değil bende hiç 10 görmedim

Nesil
    2007
    Yer
    Amasya

ben gördüm arkadaşlar 10 'u ama daha dün gördüm. bende gıcık oluyodum hiç göremedim 10 diye. ama sonunda kayseri'ile türkiye kupası eleme maçında aguero 4 gol attı, birde yanılmıyorsam asist yaptı ve 10 puan aldı.

ilk kez aguero aldı bende

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

bendede nihat kahveci galatsaraya karsı hattrick yapınca 10 aldı

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bende pek görmedim 10 puan aslında.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006

5 gol atabilir; ama maç içinde penaltı veya sarı kart görmüş ise puanı düşüyor. Yani hep olumlu yönlerini değil maç içinde yaptığı olumsuz davranışlar puan düşürmesine yetiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Bay Önder View Post
    5 gol atabilir; ama maç içinde penaltı veya sarı kart görmüş ise puanı düşüyor. Yani hep olumlu yönlerini değil maç içinde yaptığı olumsuz davranışlar puan düşürmesine yetiyor.
    hocam biraz saçma olmuyor mu?5 gol atacak bir penlatı ya da sarı kart gördü diye puanı düşüecek...ben açıkçası hiç sanmıyorum...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul - Ataşehir

Quote Originally Posted by shadowrefree View Post
    hocam biraz saçma olmuyor mu?5 gol atacak bir penlatı ya da sarı kart gördü diye puanı düşüecek...ben açıkçası hiç sanmıyorum...
    0'a düşmeyecek tabi

Mesela maçlarda dikkat et; 8 veya 9 puanla oynayan bir oyuncun, sarı kart görsün. 9 ise 8e , 8 ise 7 ye düşer; tabi daha sonra maç genelinde daha fazla yükselebilir yaptıklarına göre.

Ya konuyu uzatmaya gerek yok kısaca daha gerçekçi, daha güzel; eski serilere göre, + ları - leriyle gayet iyi değerlendirme yapılıyor.

Juventus'a 4 gol atan Podolski,
    Sporting'e 4 gol atan Klose ve
    Yeşilyurt'a 5 gol atan Bojan dışında koca beş sezonda ben de görmedim başka 10 puan. Bojan Benfica'ya karşı 3 gol 2 asist yaptı 9da kaldı. Ama attığından fazlasını kaçırmıştı bence gerçekci olmuş böyle. 10 alan oyuncularım nerdeyse bulduklarını atmışlardı. Belki aradaki fark budur.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by celikhalit8 View Post
    Juventus'a 4 gol atan Podolski,
    Sporting'e 4 gol atan Klose ve
    Yeşilyurt'a 5 gol atan Bojan dışında koca beş sezonda ben de görmedim başka 10 puan. Bojan Benfica'ya karşı 3 gol 2 asist yaptı 9da kaldı. Ama attığından fazlasını kaçırmıştı bence gerçekci olmuş böyle. 10 alan oyuncularım nerdeyse bulduklarını atmışlardı. Belki aradaki fark budur.
    yeşilyurt ve bojan ikisini biraraya koyamadım...nasıl oluyor?

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Bende Kayserispor'a 4 goL birden atıp kendini aşan Kaba Diawara 10 puan aLdı.Hayatının en iyi macını bana karşı oynadı herhaLde..

Mesaj Yetkileri