1 ile 21 arası toplam 21 sonuç

Konu: Oyuncu Puanları

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Bay Önder View Post
    5 gol atabilir; ama maç içinde penaltı veya sarı kart görmüş ise puanı düşüyor. Yani hep olumlu yönlerini değil maç içinde yaptığı olumsuz davranışlar puan düşürmesine yetiyor.
    hocam biraz saçma olmuyor mu?5 gol atacak bir penlatı ya da sarı kart gördü diye puanı düşüecek...ben açıkçası hiç sanmıyorum...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul - Ataşehir

Quote Originally Posted by shadowrefree View Post
    hocam biraz saçma olmuyor mu?5 gol atacak bir penlatı ya da sarı kart gördü diye puanı düşüecek...ben açıkçası hiç sanmıyorum...
    0'a düşmeyecek tabi

Mesela maçlarda dikkat et; 8 veya 9 puanla oynayan bir oyuncun, sarı kart görsün. 9 ise 8e , 8 ise 7 ye düşer; tabi daha sonra maç genelinde daha fazla yükselebilir yaptıklarına göre.

Ya konuyu uzatmaya gerek yok kısaca daha gerçekçi, daha güzel; eski serilere göre, + ları - leriyle gayet iyi değerlendirme yapılıyor.

Juventus'a 4 gol atan Podolski,
    Sporting'e 4 gol atan Klose ve
    Yeşilyurt'a 5 gol atan Bojan dışında koca beş sezonda ben de görmedim başka 10 puan. Bojan Benfica'ya karşı 3 gol 2 asist yaptı 9da kaldı. Ama attığından fazlasını kaçırmıştı bence gerçekci olmuş böyle. 10 alan oyuncularım nerdeyse bulduklarını atmışlardı. Belki aradaki fark budur.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by celikhalit8 View Post
    Juventus'a 4 gol atan Podolski,
    Sporting'e 4 gol atan Klose ve
    Yeşilyurt'a 5 gol atan Bojan dışında koca beş sezonda ben de görmedim başka 10 puan. Bojan Benfica'ya karşı 3 gol 2 asist yaptı 9da kaldı. Ama attığından fazlasını kaçırmıştı bence gerçekci olmuş böyle. 10 alan oyuncularım nerdeyse bulduklarını atmışlardı. Belki aradaki fark budur.
    yeşilyurt ve bojan ikisini biraraya koyamadım...nasıl oluyor?

Mesaj Yetkileri