1 ile 27 arası toplam 27 sonuç

Konu: [ELİT] Lig Sonuçları | Şampiyon Bursaspor

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Default [ELİT] Lig Sonuçları | Şampiyon Bursaspor

Kariyerini tamamlayan herkese teşekkür ediyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Çok çekişmeli bir lig oldu, gelecek sezonda daha çok kişi ile devam edebiliriz umarım.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Tebrik ederim Bursaspor.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Herkesi tebrik ederim...
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

Tebrikler Oğuz abi,

Güzel bir lig oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben belirtmiştim ama tekrar belirteyim, önümüzdeki sezon devam edemeyeceğim.
    Yani Çekiliyorum.

Oğuz'uda tebrik ederim. İki seferdir liderliği bırakmıyor

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Tebrikler Oğuz

Ben de öbür sezon lige devam etmeyecegim ...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Ben de öbür sezon lige devam etmeyecegim ...
    Zaten bu lige devam edilmezdi Baran boş yere oynuyodun.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Tebrikler adaşım..

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by fenerbahce_1907 View Post
    Yapılsın mı diye konu açıyoruz. Büyük oranda evet oyu geliyor. Başvuru açıyoruz. Herkes kendi özgür iradesiyle katılıyor.

Bu nedenle kimseyi zorla bu lige katmıyoruz. Gönlü isteyen girer gönlü istemeyen girmez. Ben eleştiriyorum canım ne var diyecek olanlar var ise dibini doldurup o şekilde fikir belirtmelidirler.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by fenerbahce_1907 View Post
    Bunun sebebini ben de merak ettim. Rahatsızlığın neyse belirtirsen ona göre düzenlemeler yapar, daha keyifli olmasını sağlarız arkadaşlar.

Bu arada tebrikler Oğuz Kağan.
    "YÜCE ATATÜRK"

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Yapılsın mı diye konu açıyoruz. Büyük oranda evet oyu geliyor. Başvuru açıyoruz. Herkes kendi özgür iradesiyle katılıyor.

Bu nedenle kimseyi zorla bu lige katmıyoruz. Gönlü isteyen girer gönlü istemeyen girmez. Ben eleştiriyorum canım ne var diyecek olanlar var ise dibini doldurup o şekilde fikir belirtmelidirler.
    Mertcan'in deginmek istedigi konu, fm liginin sistemidir. Burada bir yanlislik var. Cok dikkatli yazmaya calisiyorum, baska birisi alinganlik göstermesin, ben yanlis anlasilmayayim diye. Ama böyle bir sistemle, böyle bir lig ne kadar inandirici olur, orasi muamma.

Kariyer liginde diğer önemli bir nokta ise hiledir. Hile yapıp yapmamak sizlerin vicdanına kalmıştır. Ancak bilinmesi gereken bir yer var ki hile yaparak bizleri değil sadece kendinizi kandırmış olacaksınız.

Sen bile burada belirtmissin Burak. Isteyen herkes hile yapabilir, onun kendi vicdanina kalmis birsey bu. Ama böyle bir sistem de, baskalarinin fm ligine güvenmesini beklemek zor...

Mesela Burak abi (Elhadji) zamaninda Fm liglerini kurmustu, güzel bir organizasyondu. Her üye bir takim seciyordu ve bu üyeler birbirleriyle maclar yapip, basarilarina göre puan tablosu sekilleniyordu. Hile orani 0, böylelikle daha zevkli oluyordu...

Bunlar benim görüsüm. Katilip, katilmamak size kalmis.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Şimdide lig var aten Baran buda o lige katılmayanlar için düzenlenen bir organizasyon

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Lig yine devam ediyor ve orada hile oranı zaten sıfır. Burada da daha yeni neler yapabiliriz diye sürekli düşünüp, konuşuyoruz. Zaman zaman sizlerden de fikir istiyoruz ve değerlendirmeye alıyoruz. Sizler de şikayetlerinizi laf olsun diye değil, içi dolu şekilde yaparsanız, bizler de nasıl daha iyi olur diye çözüm bulmaya devam ederiz.

ve yeni sezon için başka düşüncelerimiz de var, bu organizasyonun yapılması için kimseyi zorlamadık, çok sayıda talep geldiği için organizasyonu başlattık. Sonra buna laf söylemek hoş olmuyor. En azından yapıcı şeyler söyleyin.
    "YÜCE ATATÜRK"

Quote Originally Posted by thehell61 View Post
    Şimdide lig var aten Baran buda o lige katılmayanlar için düzenlenen bir organizasyon

Ama kulüp üyeleri ve yöneticiler katilabiliyorlar oraya sadece. (istisnalar disinda)
    Benim demek istedigim yeniden Fm ligleri getirilmeli, ya da var olan fm liglerine normal üye alimi da yapilabilir...

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Ama Baran görüyosun o kadroda bile lig aksıyor sadece bizim lig bitti başka üyeler alınınca maçlar aksıcak birbirni yakalama olayı azalacak o zaman içinden çıkılmaz bi hal alır

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

Ama kulüp üyeleri ve yöneticiler katilabiliyorlar oraya sadece. (istisnalar disinda)
    Benim demek istedigim yeniden Fm ligleri getirilmeli, ya da var olan fm liglerine normal üye alimi da yapilabilir...
    fm liglerine kulüp üyelerinden daha fazla normal üyeler katılıyor. o bakımdan adaletli bir sistem orası.

kariyer liginde kimsenin hile yaptığını düşünmüyorum. alınan sonuçlar, veriler ortada.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bu sezonun bir deneme olduğu ve bir sistem oturtulmaya çalışıldığı için böyle bir uygulama yapıldığı gözden kaçmış sanırım. Önümğzdeki sezon ile birlikte herkesin (tabi belli şartlar olacak) katılabileceği bir organizasyon olacak.
    "YÜCE ATATÜRK"

Quote Originally Posted by thehell61 View Post
    Ama Baran görüyosun o kadroda bile lig aksıyor sadece bizim lig bitti başka üyeler alınınca maçlar aksıcak birbirni yakalama olayı azalacak o zaman içinden çıkılmaz bi hal alır
    Eskiden aktif üyeler bulunuyordu fm liglerinde, bu yüzden son dönemi saymazsak baya iyi isliyordu uygulama. Ben sadece aktif üyeler bulunsun demiyorum, forumda hic maclarini eksik birakmamis, turnuvalardan kacmamis, fm alaninda online olan kisiler de katilabilsinler.

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Bu sezonun bir deneme olduğu ve bir sistem oturtulmaya çalışıldığı için böyle bir uygulama yapıldığı gözden kaçmış sanırım. Önümğzdeki sezon ile birlikte herkesin (tabi belli şartlar olacak) katılabileceği bir organizasyon olacak.

Önceden bir lig daha acilmisti ve deneme amacliydi bu lig. Ama bu ligin deneme oldugunu bilmiyordum, gözden kacirmisim,pardon ...

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Ligin gidişini aksatmıcak isimler olmalı Silver lig biteli haftalar oldu ama diğerlerinde çok eksik maç var daha

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Hile her türlü ortamda oluyor.

Lig kuruluyor.

- Ufaktan datada ayarlamalar yapılıyor.
    - Ahmet'i ilgilendiren bir maçı Mehmet'le - Veli oynuyor. Veli'nin hiçbir iddiası yok. Mehmet'e diyor ki yahu sen oyna maçları koy.

Turnuva yapılıyor.

- Yahu biz senle şimdi oynamayalım. Şu diğer maçları bitirelim. Olursa maçları ayarlar beraber çıkarız gruptan.
    - Aynı ipten kardeşim, arkadaşım, ikizim diyerek farklı hesaplar.

Burdan yola çıktığımızda ben nasıl kendime güveniyorsam katılan kişilerede güvenmek istiyorum. Kariyer ligine baktığımızda bu formatın dışında farklı bir format düşünüyorsanız belirtin. Bugün bir öneri geldi mesela. Değerlendirmeye aldık ve ilerleyen zamanda uygulayacağız.

FM ligine bakarsak ligin ilerleyişini kadere bırakmak istemediğimizden dolayı bilindik kişilerle ligi oluşturduk. Daha sonraki alımlarda ise bu alımları ben yaptığım için daha iyi açıklayabilirim.

- nannar - kariyerleri çok tutan bir isim.
    - crus - Son iki turnuvada başarı elde etti.
    - Port- yine turnuvada başarı elde eden bir isim.

diğer arkadaşlarında bunun gibi sebepleri var ki aklıma gelenleri yazdım. Bu çağırdığımız kişilerin içinde kulüp üyeside var olmayanda var. Buda tesadüften başka birşey değildir.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Orada hiç maç oynanmadı bile, yönetim olarak katılanlan belirlendikten sonra kulüp üyelerine diğer üyelerden daha önce haber veridli, orada da seçim yapıldıktan sonra normal üyeler alındı. Sonuçta ilk defa yapılan bir uygulama, diğerlerinde de bazı kötü anlar yaşanmıştı, bazı değişiklikler yapıldı.

Zaten turnuvayı aksatanlar ya çıkarıldı ya da çıkarılacak, yerlerine elbette yenileri alınacak. O konuda işleyiş nasıl olur, seçim nasıl olur bilmiyorum, bekleyip göreceğiz.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Daha önceki senelerde başvuru'dan çok davetiye sistemi uygulanıyordu ki bence bu çok daha hoş oluyordu.

Yanlis anlasilmak istemedigimi en basta belirtmistim, ve buraya sadece elestirmek icin gelmedigimi söylemek isterim. Sistemin kötü yönlerini bulup, tartisabiliriz. Ama sadece laf atmak icin buraya gelip elestiri yapacak birisi degilim.

Neyse, gelelim asil mevzuya ;

Hile dedigin gibi her sekilde olabilir, ama bunun olasiligini düsürmek bizim elimizde, daha dogrusu sizin. (: Her sekilde hilelerin olacagini düsünüp, bu konuya bir cözüm getirmemek yanlis olur. Kaldi ki bunu yapmayacaginizi belirttiniz, yeni cözümler aradiginizi söylediniz. Benim de istedigim bunlar zaten. Lig daha zevkli olsun, hep ayni klise seyler olmasin. Gerekirse formati da degistirebilirsiniz. Fikirlere ihtiyaciniz olursa eger, acarsiniz bir konu. Biz de size yardim ederiz, elimizden geldigi kadariyla ...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bir öneri geldi mesela bugün, değerlendireceğiz. Başka bir konuda ligi başlattıktan sonra farkettiğimiz bir durumun işleyişte keyifsizlik çıkarrabileceğini düşünerek yeni sezon için bu konuda kuralı değiştirdik. Sonuçta bazı şeyleri görmek için de yaşamak gerekiyor. Biz fikirlere her zaman açığız, ayrıca konu açmaya gerek yok. Ve Baran sen de yanlış anlama, burada neden elştiri yapıyorsun diyemez kimse sana ve deme hakkı da yoktur.

Biz bir bakımdan da insanları vicdanlarıyla baş başa bırakmak istedik. Ve biliyorsunuz ki bu ligde daimi bir madalya sistemi yok çünkü olursa hile olayı daha da artabilir. Herkesi memnun etmek mümkün değil ama konuşulur, tartışılırsa orta yol mutlaka bulunur.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Şunu demek istiyorum. Hile oranını düşürmek bizim elimizde ama kariyer ligi için nasıl yapacağız. Aklıma gelen tek birşey var. Yönetici - Kariyer Ligi Katılımcısı eşleşecek ve yöneticinin host olduğu bir oyunda kariyerini oynayacak. Bu sisteminde farklı sorunları var.

O nedenle fikirleri sohbet alanından, özel mesajla iletebilirsiniz. Yöneticiyim diye herşey benim aklıma gelecek diye birşey yok. Siteye şuan kayıt yapan biri bile çok şahane bir sistem sunabilir.

Mesaj Yetkileri