1 ile 27 arası toplam 27 sonuç

Konu: [ELİT] Lig Sonuçları | Şampiyon Bursaspor

Hybrid View

Ben de öbür sezon lige devam etmeyecegim ...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Ben de öbür sezon lige devam etmeyecegim ...
    Zaten bu lige devam edilmezdi Baran boş yere oynuyodun.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by fenerbahce_1907 View Post
    Yapılsın mı diye konu açıyoruz. Büyük oranda evet oyu geliyor. Başvuru açıyoruz. Herkes kendi özgür iradesiyle katılıyor.

Bu nedenle kimseyi zorla bu lige katmıyoruz. Gönlü isteyen girer gönlü istemeyen girmez. Ben eleştiriyorum canım ne var diyecek olanlar var ise dibini doldurup o şekilde fikir belirtmelidirler.

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Yapılsın mı diye konu açıyoruz. Büyük oranda evet oyu geliyor. Başvuru açıyoruz. Herkes kendi özgür iradesiyle katılıyor.

Bu nedenle kimseyi zorla bu lige katmıyoruz. Gönlü isteyen girer gönlü istemeyen girmez. Ben eleştiriyorum canım ne var diyecek olanlar var ise dibini doldurup o şekilde fikir belirtmelidirler.
    Mertcan'in deginmek istedigi konu, fm liginin sistemidir. Burada bir yanlislik var. Cok dikkatli yazmaya calisiyorum, baska birisi alinganlik göstermesin, ben yanlis anlasilmayayim diye. Ama böyle bir sistemle, böyle bir lig ne kadar inandirici olur, orasi muamma.

Kariyer liginde diğer önemli bir nokta ise hiledir. Hile yapıp yapmamak sizlerin vicdanına kalmıştır. Ancak bilinmesi gereken bir yer var ki hile yaparak bizleri değil sadece kendinizi kandırmış olacaksınız.

Sen bile burada belirtmissin Burak. Isteyen herkes hile yapabilir, onun kendi vicdanina kalmis birsey bu. Ama böyle bir sistem de, baskalarinin fm ligine güvenmesini beklemek zor...

Mesela Burak abi (Elhadji) zamaninda Fm liglerini kurmustu, güzel bir organizasyondu. Her üye bir takim seciyordu ve bu üyeler birbirleriyle maclar yapip, basarilarina göre puan tablosu sekilleniyordu. Hile orani 0, böylelikle daha zevkli oluyordu...

Bunlar benim görüsüm. Katilip, katilmamak size kalmis.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by fenerbahce_1907 View Post
    Bunun sebebini ben de merak ettim. Rahatsızlığın neyse belirtirsen ona göre düzenlemeler yapar, daha keyifli olmasını sağlarız arkadaşlar.

Bu arada tebrikler Oğuz Kağan.
    "YÜCE ATATÜRK"

Mesaj Yetkileri