,,,,,,,,,,,,Prince 2005 ,,,,,,,,,,,&,,,,,,,,,,,, aliCHaN_FM,,,,,,,,,,,&,,,,,,,,,,,MaliKaya
,,,,,,,,,,,,Fiorentina ,,,,,,,,,,,,,,&,,,,,,,,,,,,,, Udinese ,,,,,,,,,,,,,,,&...........Sampdoria
Okuduk Kabul Ettik
Prince2005 [Fiorentina]
aliCHaN_FM [Udinese]
MaliKaya [Sampdoria]
,,,,,,,,,,,,Prince 2005 ,,,,,,,,,,,&,,,,,,,,,,,, aliCHaN_FM,,,,,,,,,,,&,,,,,,,,,,,MaliKaya
,,,,,,,,,,,,Fiorentina ,,,,,,,,,,,,,,&,,,,,,,,,,,,,, Udinese ,,,,,,,,,,,,,,,&...........Sampdoria
Okuduk Kabul Ettik
Başarılar dilerim, anket eklenmiştir.
"YÜCE ATATÜRK"
Favorim turgay başarılar dilerim![]()
Tesekkur ederim.
Aslinda benimde favorim Turgay, hem takimindan dolayi hemde FM bilgisinden dolayi.
Ebedi dostuz
Ama ezeli rakibiz![]()
Başarılar dilerim favorim hepinissiniz![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Arkadaslar oyun 9.3.0 versiyonu orjinal datasi uzerine kurulmustur.
Secili ligler : Yalnizca Italya Serie A ( DB Boyutu Buyuk )
Çok güzel bir kariyer sizleri bekliyor. Gerçektende çok eğlenceli ve çekişmeli geçeceğinden eminim. Şimdiden rakip takımlara başarılar diliyorum.
Bol şanslar 3ünüze de..
Aynen kardesim sana katiliyorum.
3 URFA'LI KAFADAR CİZME'DE.
Evet arkadaslar bugun CNN,BBC,EBC,CCB,KKTC v.s ne kadar dunya capinda ajans varsa son dakika haberi ile 3 Urfa'lı kafadarın Cizme'de Italya'nın 3 koklu klubunun basina gectigini acikladi. Ayni anda 3 Urfa'linin nasil olurda Italya'ya geldikleri bircok konuda spekulasyonlara sebep oldu. Bu isin icinde Italya mafyasinin parmagi oldugu dusunuluyor. Neyse bunlar isin siyasi tarafi...
Biz 3 ebedi dost oturup karar verdik ve uzun zaman dillerden dusmeyecek bir kariyer baslatmaya karar verdik. Butun takipcilerimize seyir zevki yuksek bir kariyer sunacagimizdan kimsenin suphesi olmasin.
Bir cok istatistik Turgay Tekin li Fiorentina nin bu Uclu'den en basarili olacagini soylesede geriye kalan 2 adas'da butun bilgi ve paylasimlarini takipcilerine zevk verecek kariyer izletmek icin sarf edeceklerini acikladi...
arkadaşlar başarı dilekleriniz için tşk ederim![]()
malikaya bu arada Turgay tekin degilTurğay Yetkin oLacak Benim Adım
![]()
Arkadaşlar Suan Okulda oLdugumdan oLdugumdan Ss Atamıyoruz Ama Gece Tüm TransferLer Hazırlık Maçları Vs. Sizlerle oLacak Beni Destekleyen Arkadaşlara Da Tşk eDerim![]()
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Eyw.. Mali Kardesim Suan Okulda DersteymHaberiniz oLsun Dün Gece Size Söylemeyi Unuttum
10 15 Dakika Geç KaLırsam Merak Etmeyin
![]()
basarılar dilerim herkeze favorim urfalı morinho mali![]()
Zorlu bir mücadele olacak. Şampiyon Inter'im olur. Aranızda en iyise Turgay diyorum.
valla ii bi kariyer olcaga benzio favorim turğay.. sampion juve![]()
Başarılar.Hepiniz büyük hocalarsınızAma beni çağırmamışınız kırıldım
Artık Yazın olacak ortak kariyere katılırız![]()
arkadaşlar Aslında 3 Hemsehriyiz Diye Böyle BirŞey Düşündük Ayrıca MaliKaya Alican Ve Ben Uzun Yıllardır Tanıs oLdugumuz HaldeBir Birimizden Haberimiz YokTu.
Onun İçin Mali Gecen Gün Evinde Bizi Agırladı Sagolsun
Ve Böyle Bir Karar Verdik
Yani Sanalda Dogan Bişiy Degil Bu..
Söyle Bir Düsüncemiz var Zorda olsa 7-8 Kişilik Aktif Kariyer Üyeleriyle Bir OrTak Acmayı Planlıyoruz Bundan Sonra
![]()
Herkeze teşekkür ediyorum. Şampiyon kim olur bilinmez ama biz 3 hemşo iyi bir rekabete gireceğmiz belli ss ler çok yakında sizlerle ocak transferler hazırlık kampı vs.
Udinese Calcio 2008-2009
Logomuz
Mabedimiz (41.825)
Taraftarımız (Ultras)
Başkanımız
Takım Bilgimiz
Kadromuz
Baskana bak Karizmatik cocuk .Ama gozlukler isi bozuyor![]()
Fiorentinayı avantajlı görüyorum.Takım biraz tecrübesiz ama 2-3 sene içinde world class oluyor.Bu arada tecrübeli ve Cassanolu Samptoria kadrosu sürpriz yapabilir.Udineseli Alexis Sanchese dikkat diyorum.Uzun soluklu bir kariyer diliyorum.Herkese başarılar.
ovv başarılar arkadaşlar inş. uzun ve iyi bir kariyer olur favorim tabiikide takımdan ve fm bilgisinden dolayı Turgay ama herkesin şansı var diğerlerininde Başarılar ...
Transferlerimiz...
Darijo Srna
Matias Fernandez
HazırlıK Kampımız Ve SampiyonLar Ligi Ön Eleme Turu
ŞampiyonLar Ligi Grubumuz
Hepinize başarıalr![]()
Yonetim zirve mucadelesi sarti ile 16.5 MN TL transfer butcesi verince hemen kollari sivadik. Aslinda Parma kariyerimde aldigim ve basarili oldugum futbolcular uzerinde yogunlasacaktim, yani maliyeti dusuk, saglam yedek gencler
Bununla beraber Hem UEFA kupası, hem Italya kupası hemde Italya Serie A'da basari istedigimizden dolayi alternatif bir kadro olusturmamiz gerekiyordu, Oyun acildigi zaman bosta olan antrenor ANTENUCCİ ilede sozlesme imzalayarak ilk transferimizi gerceklestiridik.
Iste saglam transferlerimiz...
Bunlarda gidenler ve gelenlerin tamamı...
Yeni transferler kademe kademe katilirken hazirlik kampinda da cok guzel isler yaptik...
Witsel transferini beğendim diğerleri hakkında pek bir fikrim yok. 3'ünüze de başarılar diliyorum . . .
Tek Transferimiz mevcut kadronun yeterli olduğundan transfer yapmayı uygun görmedik.
Metalist takımından JAJA 4 € mal oldu
Hazırlık Kampımız
Hazırlık kampımız çok güzel geçti lige hazır duruma geldiğimizin göstergesidir bu
5 maçta 5 galibiyet alarak hiç gol yemeden hazırlık kampımızı tamamladık.
Serie A 1. Hafta
Ortada geçen bir maçtı ev sahibi olma avantajımızı kullanarak lige galibiyetle başladık.
Serie A 2.Hafta
Bu maç bizim bu sezon ligde neler yapacağımızı gösteren tabludur. Çok Güzel bir oyunla rakibimizi devirmeyi başardık.
Turgay bomba transferler gerçekten grupta zor ama 2. olursun M.Ali abinin Witsel transferini beğendim ...