Çok güzel bir kariyer sizleri bekliyor. Gerçektende çok eğlenceli ve çekişmeli geçeceğinden eminim. Şimdiden rakip takımlara başarılar diliyorum.
Prince2005 [Fiorentina]
aliCHaN_FM [Udinese]
MaliKaya [Sampdoria]
Çok güzel bir kariyer sizleri bekliyor. Gerçektende çok eğlenceli ve çekişmeli geçeceğinden eminim. Şimdiden rakip takımlara başarılar diliyorum.
Aynen kardesim sana katiliyorum.
3 URFA'LI KAFADAR CİZME'DE.
Evet arkadaslar bugun CNN,BBC,EBC,CCB,KKTC v.s ne kadar dunya capinda ajans varsa son dakika haberi ile 3 Urfa'lı kafadarın Cizme'de Italya'nın 3 koklu klubunun basina gectigini acikladi. Ayni anda 3 Urfa'linin nasil olurda Italya'ya geldikleri bircok konuda spekulasyonlara sebep oldu. Bu isin icinde Italya mafyasinin parmagi oldugu dusunuluyor. Neyse bunlar isin siyasi tarafi...
Biz 3 ebedi dost oturup karar verdik ve uzun zaman dillerden dusmeyecek bir kariyer baslatmaya karar verdik. Butun takipcilerimize seyir zevki yuksek bir kariyer sunacagimizdan kimsenin suphesi olmasin.
Bir cok istatistik Turgay Tekin li Fiorentina nin bu Uclu'den en basarili olacagini soylesede geriye kalan 2 adas'da butun bilgi ve paylasimlarini takipcilerine zevk verecek kariyer izletmek icin sarf edeceklerini acikladi...