Sayfa 1 / 7 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 207 sonuç

Konu: Sevgi Eylem Gerektirir | Zaragoza İle 4. Sezon v9.03

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara - Kars Arası (=

Thumbs up Sevgi Eylem Gerektirir | Zaragoza İle 4. Sezon v9.03

Logomuz

Stadyumumuz

La Romareda Stadı

Kapasitesi : 44596

Başarıları:
    • Copa del Rey
      • Şampiyon : 1964, 1966, 1986, 1994, 2001, 2004
    • UEFA Kupası
      • Şampiyon : 1964
    • Kupa Galipleri Kupası
      • Şampiyon : 1995
    Real Zaragoza

Real Zaragoza, İspanya'nın Zaragoza şehrinin Segunda División'da oynayan futbol takımıdır. 1932 yılında kurulmuş olan kulüp maçlarını 44,596 kişilik La Romareda Stadı'nda oynar. Mavi-beyaz renklere sahip takım geçen sezon La Liga'yı 18. sırada bitirerek Segunda División'ya düşmüştür.

Okuduk ve Kabul Ettik

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Default Kariyer onaylandı.

Başarılar diliyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Ilk mesaj benden, Umarim uzun soluklu olur. eminim cok zevkli bir kariyer olacakk. Takipcinim.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Başarılar Sekilaso ..

Başarılar..

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

sekilaso Kardesim. Valla İnan Zaragoza İyi bir Klübtü Ve Hep İyi Klüp Olarak Kalacak. Ben İnanıyorumKi DAha Güzel Seyler Yapacaksın Burada Başarılar Takipcinim Kardesim
    Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]

başarılar dilerim inş. uzun soluklu olur

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Başarılar.

başarılar umarım ilk sezon yükselip sonra şampiyonluğa oynarsın.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara - Kars Arası (=

Başarılar dilyen arkadaşlara tesekkür ederim hedefimiz ilk sezon üst lige cıkmak gelecek sezon ise orta sıralarda bi yerlerde bitirmek bi sonraki sezon şampiyonluga vurucaz bakalım artık

Bunlar yaptıgımız transferler transfer döneminde öle ahım şahım transferler yapmadım cünkü kadromun bu ligi kaldıracagını düşündüm sadece forvet ve defans hatlarına bir oyuncu aldım Aquino murcia dan aldım ve inanılmaz bir performans sergiledi diger defans oyuncumuda sadece defansa alternatif olsun die aldım

Hazırlık dönemimiz sok bir yenilgiyle baslasada genel maclardan memnunum

İspanya kupasında turu araladık gibi Valladolitle 4-1 biten bir ilk mactan sonda deplasmana daha temkinli bir oyun anlayısıyla gidecegiz

Lig maclarında benim kaderimdir beraberlikle baslarım hep daha sonra takımı toparladık ve 12 haftada yenilgi almadık...

Lig Puan durumu toparlıcagımızı ve ilerleyen haftalarda ligi koparacagımızı düşünüyorum bakalım kısmet

guzel kariyer.insallah bu sene cikarsin

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara - Kars Arası (=

insallah tesekkür ederim

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara - Kars Arası (=

Valladolid i eledik ve kupada emin adımlarla ilerliyiyorus ispeten daha zor ekipler gelecek kupada gidebildigimiz yere kadar gitme istiyorus

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara - Kars Arası (=

Rayo macında hak etmedigim bir beraberlik aldım bu beraberliklerin acısını cekmem insllah sezon sonu

İspanya kupasıda Rakip mallorca bi sonraki tur icin elimizden geleni yapacagız

Mallorcayi elersin ya o kadar zor varken mallorcanin gelmesi iyi olmus ligdede cikarsin rahat haydi basarilar

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

basarılar dilerim kardesim ...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara - Kars Arası (=

Mallorca macına daha var simdilik ligdeki zor fikstürle ugrasıyorus

Tesekkürler Tolga_001

Takipcilerimizden Gimnasctic i kendi sayasında ezdik

Yine takipcilerimizden ve bu maca kadar 5. sırada bulunan Hercules i kendi saya ve seyircimiz önünde dagıttık takımın yıldızı Aquino bu mactada boş durmadı 2 gol birden gönderdi filelere

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

kardesim her ne kadar Beraberlikleri Haketmesende Güzel Gidiyosun

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

lider cıkarsın kardesim de la liga'da senden ilk sene uefa sürprizi bekliorum önümüzdeki sene...

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Bence bu sezon icin Mission Complete olmus. sen gelecek sezon hazirligina basla. Zaragoza potansiyeli oldukca yuksek bir klup, saglam transferler ile degil orta siralara zirveyide zorlarsin diye dusunuyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara - Kars Arası (=

Quote Originally Posted by MaliKaya View Post
    Bence bu sezon icin Mission Complete olmus. sen gelecek sezon hazirligina basla. Zaragoza potansiyeli oldukca yuksek bir klup, saglam transferler ile degil orta siralara zirveyide zorlarsin diye dusunuyorum.
    Evet hatta orta sahada hiç sıkıntım yok diyebilirim matuzalem gibi bir oyuncum kirada suanda ve o dönünce orta sahada gücümüze güc katacak o yüzden ileriki sezon icin bende ümitliyim

Quote Originally Posted by tolga_001 View Post
    lider cıkarsın kardesim de la liga'da senden ilk sene uefa sürprizi bekliorum önümüzdeki sene...
    Bakalım önümüzdeki yıl ne gösterecek

Quote Originally Posted by Prince2005 View Post
    kardesim her ne kadar Beraberlikleri Haketmesende Güzel Gidiyosun
    Beraberliklerin hepsinde üstün oynadım ama olmadımı olmuyor top sevecek

2 puan arkamdaki tenerife macında cok karamsardım acaba yinemi puan kaybedices die ama cok iyi oynadık ve galibiyeti hak ettik Arizmendi bu aralar takımı sırtlıyor

Aleves orta sıralrda bir takım adeta top göstermedik pozisyona girdik goller attık daha fazlada atabilirdim ama olmadı 4-0 oldukca ezici bir skor zaten

bu macta dananın kuyrugu kpacaktı ya liderligi percinlicektim yada celta ve tenerifeyi ortak edecektim maca atak basladık atak bitirdik yedigimiz golde kalecinin inaılmas bir hatası vardı ama 1-1 den sonrada aynı anlayısla macı kazandık ve celtayla aramızdaki puan farkını 4 e cıkardık

Hedeflerimiz dogrultusunda ilerliyoruz bakalım ne olacak ilk yarının bitmesinede az bir zaman kaldı

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara - Kars Arası (=

İspanya kupasında hedef ceyrek final dedik ve mallorkayı kendi evmizde oynadıgımız macta 3-1 gibi avantajlı bir skorla malup ettik

İkinci macta daha fazla üstümüze gelecegini bekledigimiz rakibimiz karsısında bir defans oyuncusu 35'lik ayalanın müthiş performansı ile 3-1 le gectik

Cerek final hayalimizi gerceklestirdikten sonra rakip turnuvanın bir numarası Barcelona'ydı ilk macta cok hırpaladılar ama kalecimiz yıldızlastı ve macı gol yemeden tamamladık

İkinci macta fark yiyicegimizin beklentisi vardı ve messiye adam markajıyla durdurmayı düsündük ve biras sert oynayın dedik Sertligin ölcüsünü kacıran ponzio messinin ayagını kırdı ve 5 ay lık uzun bir sakatlıga sebep oldu messinin oyundan cıkmasyla barcelona inanılmas hatalar yapmaya basladı ve ezici bir skorla deplasmanda Barcelonayı 3-1 gibi bir skorla eleyerek Bir rüyayı gerceklestirdik.. Rakip yarı finalde Real Madrid bir baska rüya icin ynayacagız...

Ligdeki ilk yenilgimizi sok bir skorla Elche ye karsı aldık ama macın istatistikler orda yorum sizin ben bunu hak etmedim

Ligde 4 puan farkla liderligimis sürüyor son 8 haftaya girmeden puan farkını açmam gerekior cünkü son 8 haftada inanılmaz zor bi fikstürüm var...

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Tek kelimeyle Mukemmel .Hele Barca macina soylenecek birsey bulamiyorum. Zevkle takip ediyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara - Kars Arası (=

Kalecimizin ayagının topa degmedigi macta Sevilla Atletico u 4-0 yendik

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara - Kars Arası (=

Reale karsı sut atabilsek belki golde atabilicektik ama adamlarda öle bir defans varki biz anca top cevirdik

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Valla Madrid'e 1-0 kaybetmek bile basari bence. Kendi sahanda oynayacagin rovans icin avantajli skor. Aslinda kupayi alsan muhtesem olur. Seneye hem La Liga da mucadele edersin hemde UEFA ta tecrube kazanirsin.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara - Kars Arası (=

Real Sociedad macında 10 kişi kaldık ama iş işten gecmişti

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara - Kars Arası (=

Castellon kazasına kurban gittik 2-2

Ligin Dibine Demir Atmıs Takımlardan Alicente i yendik

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

barca macı felaket ama real macı daha felaket.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara - Kars Arası (=

Barcelona macında cirkef oynadık diye öyle oldu real macında durdurucak adam bulamadık cok iyi olgunlasır dedigim ataklar defansa gelince söndü gitti bi türlü kaleciye ulasamadık atak oynatıp riske girmekte istememistim o macta 1-0 deplasmanda iyi bir skor belki cıkaramıcam ama umudum var...

Kariyer biras yavaş ilerler Turksportal ligi ,32. Turnuva, TFT turnuvaları yüzünden biras yogunum bu aralar

Sayfa 1 / 7 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri