Bence bu sezon icin Mission Complete olmus. sen gelecek sezon hazirligina basla. Zaragoza potansiyeli oldukca yuksek bir klup, saglam transferler ile degil orta siralara zirveyide zorlarsin diye dusunuyorum.
Bence bu sezon icin Mission Complete olmus. sen gelecek sezon hazirligina basla. Zaragoza potansiyeli oldukca yuksek bir klup, saglam transferler ile degil orta siralara zirveyide zorlarsin diye dusunuyorum.
Evet hatta orta sahada hiç sıkıntım yok diyebilirim matuzalem gibi bir oyuncum kirada suanda ve o dönünce orta sahada gücümüze güc katacak o yüzden ileriki sezon icin bende ümitliyim
Bakalım önümüzdeki yıl ne gösterecek
Beraberliklerin hepsinde üstün oynadım ama olmadımı olmuyor top sevecek
2 puan arkamdaki tenerife macında cok karamsardım acaba yinemi puan kaybedices die ama cok iyi oynadık ve galibiyeti hak ettik Arizmendi bu aralar takımı sırtlıyor
Aleves orta sıralrda bir takım adeta top göstermedik pozisyona girdik goller attık daha fazlada atabilirdim ama olmadı 4-0 oldukca ezici bir skor zaten
bu macta dananın kuyrugu kpacaktı ya liderligi percinlicektim yada celta ve tenerifeyi ortak edecektim maca atak basladık atak bitirdik yedigimiz golde kalecinin inaılmas bir hatası vardı ama 1-1 den sonrada aynı anlayısla macı kazandık ve celtayla aramızdaki puan farkını 4 e cıkardık
Hedeflerimiz dogrultusunda ilerliyoruz bakalım ne olacak ilk yarının bitmesinede az bir zaman kaldı![]()