Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 69 sonuç

Konu: Güneş Sarıydı, Gece Lacivert, Aynı Futbol Gibi

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Default Güneş Sarıydı, Gece Lacivert, Aynı Futbol Gibi

I.Bölüm

Avrupa'da orta düzey takımlarda tatmin edici başarılar aldıktan sonra ülkeme dönmüş ve gerçek başarıyı renklerine aşık olduğum Galatasaray ile yapmıştım.Şu dakikadan Avrupa'dan teklif gelmesi çok büyük bir ihtimaldi.Liverpool, Sevilla mı henüz bir karar verememişken ve tekliflerin ardı henüz kesilmemişken belki yapılacak en cesur teklif ile oldukça şaşırdım.Teklif Italya'nın saygın kulüplerinden Parma'dandı.Ancak teklifi yapan kişi çok daha şaşırtıcıydı.Futbolculuk zamanında biriktirdiğim paralarla ortak olduğum kebap dükkanları zincirinin diğer ortağı "Hakan Can" (isim tamamen uydurmadır) futbola el atmıştı.Bu işteki kafa kurcalayıcı kısım ikimizinde kebapçı dükkanlarında baya bir sermaye eritmiş olmamızdı. Futbolda ki kazancım bana yetiyordu ancak ortağımın paraları tamamen eridiği için (ya da ben öyle zannetiğim için) ona karşı mahçuptum.Ve bu teklifi düşünmeye karar vermiştim.
    Hakan'ın Türkiye'de karanlık bir tip olarak bilinmesi acaba İtalya'da da bağlantılarının olduğunu kanıtı mıydı? Ve bir diğer konu da tüm parasını Türkiye'de eriten birisinin Catania'daki kebap zincirleride neyin nesiydi? Ve işin en ilginç tarafı bana sunulan transfer bütçesiydi..

Hakan'ın futbola el atması ilginçti ve kulüpte görünen hiç bir bağlantısı yoktu. Hakan kulüpte yönetebileceği gerçek bir teknik direktör mü arıyordu yoksa piyon mu?

Hakan CAN (Nam-ı Diğer Karanlık Tip)[Yakalanan Tek Fotoğrafı]

Kuralları okudum ve kabul ediyorum...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Default Kariyeriniz onaylandı.

Başarılar dilerim.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Başarılar dilerim kardesim Takipteyim
    Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Yorumlar biriktikten sonra hikayenin kalan kısmını ekleyip oyuna başlayacağım.

Teşekkürler Turgay ve Kağan yorumlar için.

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

İnş. KArdesim Bekliyorum Merakla

başarılar diliyorum elimden geldiğince takip etmeye çalışacağım kariyerini

Güzel kariyer gibi duruyor. Takip edeceğim bu kariyeri..

Nesil
    2007
    Yer
    İzmit

Başarılar. Takip edeceğim

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Prince2005 View Post
    İnş. KArdesim Bekliyorum Merakla
    Quote Originally Posted by Dinozzo21 View Post
    başarılar diliyorum elimden geldiğince takip etmeye çalışacağım kariyerini
    Quote Originally Posted by Norm View Post
    Güzel kariyer gibi duruyor. Takip edeceğim bu kariyeri..
    Quote Originally Posted by tugycan View Post
    Başarılar. Takip edeceğim
    Yorumlar için teşekkürler arkadaşlar..

II.Bölüm İlk Görüşme ve İtalya Yolculuğu

Kafamda cevaplanmamış sorularımla beklerken ve benden haber bekleyen takımlarda çok bekletiğim anlaşamazken hedefte tek takım kalmıştı PARMA.Bir an için çalan telefon ile irkildim arayan Hakan'dı Parma'da yönetimine karışmayacağını sadece kulübe maddi destek sağlayacağını söylüyordu.Vereceğim destek ile başarı yakındır dedi.Ancak sormadan edemedim "paranın kaynağı nerden?" dedim şakayla karışık "Türkiye'de ki büyüklerimiz sağolsunlar" dedi.Ve yarın ilk uçakla Parma kentine beklediğini iletti. Ve bileti aldıktan sonra aktarmalı sefer ile Roma'ya ve sonrasına'da da Parma'ya indim.Havaalanın'da beklerken Hakan'ın çekilmiş o tek kare fotoğrafı gazetedeydi ve Catania'da ki Kebap Dükkanının fotoğrafı vardı ancak İtalyanca bilmediğim için habere anlam verememiştim.Gazeteyi çantama atttım ve telefon ile Hakan'ı aradım.Bana hemen bir otele yerleşmemi ve oteli haber vermemi istedi.İlk taksi ile bir otele geçtim ve beklemeye koyuldum.
    Ve aklımda ki yeni sorular canlanmaya başladı...
    Türkiye'de ki büyükler kimdi?
    Kebap dükkanlarının fotoğrafı gazete'de ne arıyordu?

Otele yerleştikten sonra bilgisayarımı açıp gazete'nin ingilizce olan anasayfa'sından dükkanların kurşunlandığı okudum ve çatışmanın diğer kısmının İtalyan mafyası olduğu söyleniyordu.

Amerika'da ki hesaplaşmanın 2. ayağı İtalya'daydı...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hİkaye gerçekten hoşuma gitti Başarılarının ve hikayenin devamını bekliyoruz

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by welet1905 View Post
    Hİkaye gerçekten hoşuma gitti Başarılarının ve hikayenin devamını bekliyoruz
    Teşekkürler.. Biraz yorumları alalım hikaye hazır...

Başarılar dilerim

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

başarılar abi inşallah başarılı olursun

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by alPFM View Post
    Başarılar dilerim
    Quote Originally Posted by crane1994 View Post
    başarılar abi inşallah başarılı olursun
    Teşekkür ederim arkadaşlar..

Bölüm III

2 gündür Parma kentindeydim ve artık yavaş yavaş şehire ısınıyordum ancak hala Hakan'dan ses seda yoktu.Bende bu arada Parma takımını incelemeye başlamıştım.Otelden ayrılıp şehirde turladıktan sonra otele döndüm ve girişteki görevli beni birinin beklediğini söyledi.Oturma salonuna geçtim ve fötr şapkalı adam beni görür görmez yanıma geldi ve kendini tanıttı.Kendisi Bernardo Provenzano'nun adamı olduğunu onlarında futbola yatırım yapacaklarını ancak buraya bir iş teklifi için gelmediğini derhal bu ülkeyi terketmem gerektiğini bozuk Türkçesiyle bana anlatmaya çalıştı.Doğru anladyısam tam olarak bunu anlatmaya çalıştı. Yoksa benim için kötü olacağını da cümlesinin sonuna iliştirdi ve ayrıdı.Öylece kalakaldım.. Hakan'ın telefon numarasına ulaşılamıyordu.Yarın ilk uçakla Türkiye'ye dönmeye karar vermiştim.
    Bernardo Provenzano

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

abi söylemeyi unuttum fotğrafta çok cix çıkmışsın ha

Nesil
    2008
    Yer
    ısparta

Kariyerinde başarılar. Hikaye güzelmiş devamını bekliyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Başarılar Oğuz Abi...

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Başarılar takipteyim

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by crane1994 View Post
    abi söylemeyi unuttum fotğrafta çok cix çıkmışsın ha
    Kardeşim o benim fotoğrafım değil.. Yine de sağol yorum için..
    Quote Originally Posted by masawut View Post
    Kariyerinde başarılar. Hikaye güzelmiş devamını bekliyorum
    Quote Originally Posted by skinclub View Post
    Başarılar Oğuz Abi...
    Quote Originally Posted by Fietra 10 View Post
    Başarılar takipteyim
    Teşekkürler arkadaşlar..Geliyor yeni ss'ler

Bölüm IV

Gece otel odasında uçak biletimi almak için internette dolaşırken ajanslara düşen haber dikkatimi çekti.Sicalya adasında ki çatışmalarda Provenzano'nun iş yerlerinin tek tek basıldığı ve dükkanlarının yerle bir olduğu haberiydi.Bunu kimin yapmış olabilceğini düşünürken Hakan aradı, halletmem gereken işler vardı Sicilya'da dedi ve kahkahayı bastı.Beni yarın sabah otelden alacağını ve Ennio Tardini stadının toplantı salonunda başkan Ghirardi ile görüştüreceğini söyledi.

Sabah Tardini stadına doğru yol alırken Hakan'da dillenmeye başladı.. İtalya'da Türklerin yavaş yavaş söz sahibi olduğunu ve artık eğilim bu ülkeye kaydığından bahsetti.Ve parayı en hızle şekilde değerlendirme yolu da futbol diye ekleyerek sırıttı. İlerde kulüpte başkan olmak istediğini ancak bunun için biraz erken olduğundan bahsetti. Kulüp binasına vardığımızda başkan Tommaso Ghirardi kapıdaydı.Kulüp ve tesisleri gezdikten sonra kulüp için planlardan ve güzel günlere dönme isteğinden bahsetti.Başkan'ın ikna kabiliyeti beni etkilemişti ve Parma kentinde kalmaya karar vermiştim..

Tommaso Ghirardi

Oyun Hakkında Bilgi:Oyun 4 lig üzerine kurulmuş olup (İngiltere, İspanya, Türkiye ve İtalya) database boyutu büyük olarak işaretlenmiştir.Hikayedeki para akışını sağlamak için başkan Sugar Daddy özelliği eklenmiştir.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Oğuz Takipçinim güzel olmuş hikayen
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Sonunda Paloschi uçurur seni ilk sene..İkinci sene bonservisini almaya bak..

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Professional18 View Post
    Oğuz Takipçinim güzel olmuş hikayen
    Sağol..

Sonunda Paloschi uçurur seni ilk sene..İkinci sene bonservisini almaya bak..
    Çok ucuz bir fiyata kapattım bonservisini..

Alex Parma'da
    Kulübümün Internacional'ın yıldız sol açığı Alex ile 4 yıllık sözleşme imzalamıştır.İlgililere duyurulur..

Hakan'dan aldığım telefon ile mutluluğumu dile getirmem çok fazla oldu çok fazla sıçramam avizenin dökülmesine neden oldu.Hakan ilk parti parayı başkana yolladığını açıkladı ve Başkan aynı günün sabahı kasaya giren parayı duyurdu..

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Şike var şike bu değirmenin suyu nereden geliyor Başkan tekin biri değil.. 26.5 M€ vay be

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Çok güzel bir hikaye, güzel kariyer, doğru adam daha ne olsun ki ? Takipçinim ayrıca bu Hakan'ı sevdim ben

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Şike var şike bu değirmenin suyu nereden geliyor Başkan tekin biri değil.. 26.5 M€ vay be
    ben işime bakarım.. değirmenin suyu beni ilgilendirmez..
    Quote Originally Posted by 3842 View Post
    Çok güzel bir hikaye, güzel kariyer, doğru adam daha ne olsun ki ? Takipçinim ayrıca bu Hakan'ı sevdim ben
    Sana da verelim bir Hakan..

Rahat bir hazırlık döneminden sonra lige hazırız..
    Hazırlık kampı istatistikleri.Alex adapte olmuş gibi görünüyor olmasa sıkar zaten yoksa topuğuna kuruşunu yiyecekti.. Bende bu ağıza oldukça alıştım..

Bizim takım bence bu fikstürüde eziyore ve geçiyore, izleyelim görelim..

Hocam hikaye güzel .. Şugar Daddy varken herşey mümkün CR7 + MESSI'yi al gelmezlerse topuk

Nesil
    2008
    Yer
    ısparta

Kara para aklama işi var galiba

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Bencede Kara PAra Aklıyoruz Gibime Geldi Fakat Keşke Sugar Dady Yapmasaydın Kardesim Yav

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by CalibreTR View Post
    Hocam hikaye güzel .. Şugar Daddy varken herşey mümkün CR7 + MESSI'yi al gelmezlerse topuk
    Quote Originally Posted by masawut View Post
    Kara para aklama işi var galiba
    Quote Originally Posted by Prince2005 View Post
    Bencede Kara PAra Aklıyoruz Gibime Geldi Fakat Keşke Sugar Dady Yapmasaydın Kardesim Yav
    Teşekkürler arkadaşlar mesajların bu bölümü Sugar Daddy ile alakalı olmuş başkan 26.5M yardım yaptı ancak bu transfer bütçesine yanısamadı o nedenle pek bir yararını göremedik.. Yorumlar için teşekkürler..

Sezon içinde başarıyı getiren en büyük etkenlerden birisi çalışılan antrenörlerdir bu neden kulüpteki tüm antrenötlerle kontratları fesh edip yerlerine çok daha kaliteli olanları getirdik.

Medya tahmininde 2. yazdığı için pek transfer yapmadık.Takımda Alex'i aldıktan sonra transfer bütçesi pek kalmadı yardımcının raporu doğrultusunda bir sağ bek kiraladık.Diğer 2 transfer ise zaten %50 si bizde olan adamlardı artık tamamen bizim oyuncularımız oldu..

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Oğuz abi hikayen kaç bölüm sürücek .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri