Başarılar. Takip edeceğim![]()
Başarılar. Takip edeceğim![]()
Yorumlar için teşekkürler arkadaşlar..
II.Bölüm İlk Görüşme ve İtalya Yolculuğu
Kafamda cevaplanmamış sorularımla beklerken ve benden haber bekleyen takımlarda çok bekletiğim anlaşamazken hedefte tek takım kalmıştı PARMA.Bir an için çalan telefon ile irkildim arayan Hakan'dı Parma'da yönetimine karışmayacağını sadece kulübe maddi destek sağlayacağını söylüyordu.Vereceğim destek ile başarı yakındır dedi.Ancak sormadan edemedim "paranın kaynağı nerden?" dedim şakayla karışık "Türkiye'de ki büyüklerimiz sağolsunlar" dedi.Ve yarın ilk uçakla Parma kentine beklediğini iletti. Ve bileti aldıktan sonra aktarmalı sefer ile Roma'ya ve sonrasına'da da Parma'ya indim.Havaalanın'da beklerken Hakan'ın çekilmiş o tek kare fotoğrafı gazetedeydi ve Catania'da ki Kebap Dükkanının fotoğrafı vardı ancak İtalyanca bilmediğim için habere anlam verememiştim.Gazeteyi çantama atttım ve telefon ile Hakan'ı aradım.Bana hemen bir otele yerleşmemi ve oteli haber vermemi istedi.İlk taksi ile bir otele geçtim ve beklemeye koyuldum.
Ve aklımda ki yeni sorular canlanmaya başladı...
Türkiye'de ki büyükler kimdi?
Kebap dükkanlarının fotoğrafı gazete'de ne arıyordu?
Otele yerleştikten sonra bilgisayarımı açıp gazete'nin ingilizce olan anasayfa'sından dükkanların kurşunlandığı okudum ve çatışmanın diğer kısmının İtalyan mafyası olduğu söyleniyordu.
Amerika'da ki hesaplaşmanın 2. ayağı İtalya'daydı...