Merhaba,
Eniştem iş için Amerika’ya gitmişti. Abimle çok oynadığımız için bize oyunu hediye almış ama abim de oyunu orijinal aldığı için satıyorum. Bu arada hiç kullanılmamış yani sıfırdır. Fiyat kargo dahil 50 YTL.
E-Posta: [email protected]
Merhaba,
Eniştem iş için Amerika’ya gitmişti. Abimle çok oynadığımız için bize oyunu hediye almış ama abim de oyunu orijinal aldığı için satıyorum. Bu arada hiç kullanılmamış yani sıfırdır. Fiyat kargo dahil 50 YTL.
E-Posta: [email protected]
Last edited by Muhammet Celik : 07.Ocak.2009 at 15:50
orjinal ile korsan arasında bence hiç bir fark olmadığı için fazla talep olmaz sanırım.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
orjinal ile korsan arasında dünyalar kadar fark var.
korsan alırsan anca arkadaşın gelince iki kişilik oynarsın. bunun dışında hep makineye karşı oynarsın.
orjinalle istediğin zaman nikaraguadaki elemanlarla bile netten maç yaparsın.
E işte sadece o farkı varHiçbir farkı yok derken yan anlam ve mecaz anlam karışık söyledim
![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
2-3 tane Türk pes sitesi var netten turnuvalar düzenleyen. Onlara girdiğin zaman tek farkın çok büyük fark olduğunu anlayabilirsin diyeyim.
Bilgisayarımın özellikleri yeterli olsa 1 dakika düşünmez alırdım bu oyunu...![]()
I'm back...
yanLiz Hocam.. Fifa 2009 Aglatmis Pes'i Koltugu sallantida.. 2005 den beri pes oynadim.. 2008 de beklentileri karsilayamamisti 2009 da bence hic karsilayamadi.. Ama FIFA super bi dirilis gosterdi. O ne Sahane bi oyun..![]()
Ben yapay zekâ ile hiç zevk almıyorum. Çünkü bir müddet sonra yapay zekânın ne yapacağını biliyorsun ve çok rahat yeniyorsun.
Bu oyunun hastası olanlara kesinliklere tavsiye ederim. Netten karşılıklı farklı kişilerle maç yapmak gibi bir şey yok birde üstüne turnuvalar eklenince mükemmel ötesi oluyor.
Evet, FIFA 09 bu sene mükemmel satış sağlamış ama nedense ben bir türlü PES 3 çıktıktan sonra bir türlü sevemedim...
Bu arada değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.
Sağlıcakla Kalın.
ABi ben almak istiyorum nerede oturuyorsun hemen buluşalım gerçekten![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Merhaba Taylan,
Bayrampaşa/İstanbul'da oturuyorum. Uygun ise buraya ya da bana E-Posta atınız.
Sağlıcakla Kalın.