1 ile 12 arası toplam 12 sonuç

Konu: Pro Evolution Soccer 2009 + Kargo 50 YTL

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

orjinal ile korsan arasında dünyalar kadar fark var.

korsan alırsan anca arkadaşın gelince iki kişilik oynarsın. bunun dışında hep makineye karşı oynarsın.

orjinalle istediğin zaman nikaraguadaki elemanlarla bile netten maç yaparsın.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

E işte sadece o farkı var Hiçbir farkı yok derken yan anlam ve mecaz anlam karışık söyledim
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    E işte sadece o farkı var Hiçbir farkı yok derken yan anlam ve mecaz anlam karışık söyledim
    En büyük fark o işte Karsılıklı oynamak ile pc ye karsı oynamak bambaska birsey.

Bende cok düşünmüştüm orji almayı ama sartlar elvermemişti Umarım alıcı bulursun.

Nesil
    2003
    Yer
    İzmir/KARŞIYAKA

Quote Originally Posted by Aydın View Post
    orjinal ile korsan arasında dünyalar kadar fark var.

korsan alırsan anca arkadaşın gelince iki kişilik oynarsın. bunun dışında hep makineye karşı oynarsın.

orjinalle istediğin zaman nikaraguadaki elemanlarla bile netten maç yaparsın.
    Aşırı lagdan dolayı online dan pek zevk alınmıyor. Yanı bende arkadaşa katılıyorum şuan için orjinalin hiç bir avantajı yok. pes 2010 da online altyapıyı değiştirirler umarım. Bizde rahat rahat online maçımızı yaparız.

Mesaj Yetkileri