Büyük Başkanımız
Mabedimiz (Santiago Barnebeu) 75328 Kapasiteli
Müthiş Taraftarımız
Açık olan Ligler : Almanya-İngiltere-İtalya-Türkiye-İspanya
Databese : 9.0.3 Büyük
Evet arkadaşlar bu müthiş transferlerden sonra R.Madridi çalıştırmya karar verdim umarım eğlenceli ve uzun soluklu olur.

Real Madrid takımı bu akşam saatlerinde klübün Manager'liğine Alican KEŞKÜŞ'ügetirdi. Dünya yıldızlarını kadrosuna katan madrid ekibi böyle kariyeri olmayan bir hocayla anlaşmaları kafaları karıştırdı. Yarın saat 14:00 da Klüp binasında yapılacak olan törenle Alican KEŞKÜŞ kendisini R.Madrid'li yapacak olan 1 yıllık sözleşmeyi imzalıycak.
MARCA GAZETESİ
R.Madrid bügün KEŞKÜŞ'ü resmen takımın başına getirdi 1 yıllığına imzayı atan KEŞKÜŞ'ün çok heycanlı olduğu gözden kaçmadı. Gazatecilerin sorularını yanıtlayan Türk Hoca çük büyük bir klübe geldiğini ve bundan ötürü kendini çok şanslı hissettiği söyledi. Büyük bir baskı olacağına deyinen KEŞKÜŞ bu baskının altından kalkacağını söyledi. Yeni Transferlerede değinen hoca, takıma yeni oyuncular geldi ve bu gelenler dünya yıldızı Ronaldo ve Kaka gibi 2 dünya yıldızını kadromda görmek mutluluk verici dedi. Bir gaztecinin daha transfer varmı sorusu üzerine türk hoca hayat biter transfer bitmez cevabını verdi.
Yeni Manegerini de kadrosuna katan R.Madrid yarın almanyaya uçucak burda 6 hazırlık maçı yapacak olan katalan ekibi lige hazırlanıp sezonun başlamasını bekliycek.
Kuralları okudum ve kabul ediyorum...