Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 109 sonuç

Konu: Yıldızlar Topluluğu Real Madrid C.F (2009-2010 Güncellemesi)

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

Default Yıldızlar Topluluğu Real Madrid C.F (2009-2010 Güncellemesi)

Büyük Başkanımız

Mabedimiz (Santiago Barnebeu) 75328 Kapasiteli

Müthiş Taraftarımız

Açık olan Ligler : Almanya-İngiltere-İtalya-Türkiye-İspanya
    Databese : 9.0.3 Büyük

Evet arkadaşlar bu müthiş transferlerden sonra R.Madridi çalıştırmya karar verdim umarım eğlenceli ve uzun soluklu olur.

Real Madrid takımı bu akşam saatlerinde klübün Manager'liğine Alican KEŞKÜŞ'ügetirdi. Dünya yıldızlarını kadrosuna katan madrid ekibi böyle kariyeri olmayan bir hocayla anlaşmaları kafaları karıştırdı. Yarın saat 14:00 da Klüp binasında yapılacak olan törenle Alican KEŞKÜŞ kendisini R.Madrid'li yapacak olan 1 yıllık sözleşmeyi imzalıycak.

MARCA GAZETESİ

R.Madrid bügün KEŞKÜŞ'ü resmen takımın başına getirdi 1 yıllığına imzayı atan KEŞKÜŞ'ün çok heycanlı olduğu gözden kaçmadı. Gazatecilerin sorularını yanıtlayan Türk Hoca çük büyük bir klübe geldiğini ve bundan ötürü kendini çok şanslı hissettiği söyledi. Büyük bir baskı olacağına deyinen KEŞKÜŞ bu baskının altından kalkacağını söyledi. Yeni Transferlerede değinen hoca, takıma yeni oyuncular geldi ve bu gelenler dünya yıldızı Ronaldo ve Kaka gibi 2 dünya yıldızını kadromda görmek mutluluk verici dedi. Bir gaztecinin daha transfer varmı sorusu üzerine türk hoca hayat biter transfer bitmez cevabını verdi.

Yeni Manegerini de kadrosuna katan R.Madrid yarın almanyaya uçucak burda 6 hazırlık maçı yapacak olan katalan ekibi lige hazırlanıp sezonun başlamasını bekliycek.

Kuralları okudum ve kabul ediyorum...
    Last edited by aliCHaN_FM : 17.Temmuz.2009 at 22:31

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Default Kariyeriniz onaylandı.

Başarılar dilerim.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Madrid'in Katalan bölgesinde olduğunuda senden duyuyorum.Sen sen ol Madrid'e yolun düşerse orada da bu hatayı yapma..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Quote Originally Posted by Cyzio View Post
    Madrid'in Katalan bölgesinde olduğunuda senden duyuyorum.Sen sen ol Madrid'e yolun düşerse orada da bu hatayı yapma..
    Sana Katılıyorum

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

Quote Originally Posted by Cyzio View Post
    Pardon bi taraftan iş bir taraftan kariyer bide başağrısı hepsi birbirine girdi.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Bursaspor View Post
    Başarılar dilerim.
    Teşekkürler
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Togiii View Post
    Başarılar dilerim
    Teşekkürler
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by crane1994 View Post
    başkan çok cix duruyo resimde Başarılar gerçi bu kadroyla heralde olcan
    öyle valla işallah oluruz. Aslında parayla saadet olmaz ama bakcaz. bunların hepsi yıldız kendilerini bişey sanıyorlar naıl baş etcez bakalım
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Lavezzi1907 View Post
    Hocam Katalan ekibi degil diktatör Franco'nun ekibi
    ok düzelttim.
    Last edited by aliCHaN_FM : 17.Temmuz.2009 at 22:36 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Başarılar dilerim

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

başkan çok cix duruyo resimde Başarılar gerçi bu kadroyla heralde olcan

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Hocam Katalan ekibi degil diktatör Franco'nun ekibi
    R.I.P Tupac

başarılar alican bence türkiyeden fivot kulub sec ve kullanmayacagın oyunucları gönder hem türkiye kazanır hemde oyunucların sadece benimki bir öneri kariyerin insllah uzun soluklu olur.

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

Metzelder artık stuttgartlı uzun uğraşlar sonunda alman ekibi Almanya Milli Takımınında formasını giyen Metzelder'i 6.250.00 € kadrosuna kattı.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by cakalcarlos41 View Post
    başarılar alican bence türkiyeden fivot kulub sec ve kullanmayacagın oyunucları gönder hem türkiye kazanır hemde oyunucların sadece benimki bir öneri kariyerin insllah uzun soluklu olur.
    Önerini dikkate alcam
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    MARCA GAZETESİ

Real Madrid'de şok gelişmeler. Madrid klübünün başı sakatlıklarla dertte Ronaldo ve Kaka 2 ay sakat olması bunların üstüne Sneijderinde 4 ay sahalardan uzak kalacağının belirlenmesi üzerine Manager KEŞKÜŞ kara kara düşünmeye başladı. Bu sakatlıklarda sonra takıma yeni bir yıldız alınıp alınmayacağı önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.
    Last edited by aliCHaN_FM : 17.Temmuz.2009 at 22:50 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

Metzelderden sonra Higuain de Stuutgart yolunu tuttu. Bon servis bedeli olarak Stuttgart takımı Real Madride 12.250.000€ ödeyecek.

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Vay kardesim sen yasiyormuydun

Uzuuunn bir aradan sonra seni aramizda gormek cok guzel. Ama takimi hic yakistiramadim, daha buyugu yokmuydu

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Quote Originally Posted by MaliKaya View Post

Uzuuunn bir aradan sonra seni aramizda gormek cok guzel. Ama takimi hic yakistiramadim, daha buyugu yokmuydu
    Maliye Katılıyorum Daha Xlarge Yokmuydu
    Seni Tekrar Görmek Güzel Can Dostum Basarılar.
    Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

Quote Originally Posted by MaliKaya View Post

Yaşıyoruz ya... evlendikten sonra artık evli bir kişilik olarak karşınızdayım.
    Aslında hiç işim olmaz büyük takımlarla ama Transferler beni cezbetti
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by RoNNiE91 View Post
    Higuain iyi oyuncuydu keşke satmasaydın ama sen bilirsin tabi.Başarılar dilerim.
    Forvet bolluğundan sattım.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Prince2005 View Post
    Maliye Katılıyorum Daha Xlarge Yokmuydu
    Seni Tekrar Görmek Güzel Can Dostum Basarılar.
    Valla bulamadım en büyüğü buydu kardeşim.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Mert Kurtoglu View Post
    Başarılar Ali abi. Uzun soluklu geçer kesin Merak ediyorum ilk 11'in nasıl olucak tüm takım yıldızlarla dolu
    Saolasın Mertcim sende yokdun uzun ara nerelerdeydin. Bana kalırsa bende merak ediyorum sistemi bit türlü oturtamadım kimi oynatcam diye kara kara düşünüyorum
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by YozGatGFB66 View Post
    Baba bu kadro ve senin gibi bi menajerle birlesince istemese bile basarili olur (:
    İşallah dediğin gibi olur
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Meart05 View Post
    Başarılar
    Uzun soluklu olur inşallah temennimiz bu
    Ss'leri bekliyoruz
    Saolasın kardeş. Ss ler geliyor hazır olun.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by nannar View Post
    Başarılar Alican zaten olamazsan ayıp
    Valla öyle kardeşim. Eğer başarılı olmazsam rezil olurum siteye
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Professional18 View Post
    Süper Kupa Güzel Olmuş Başarılar
    Teşekkürler kardeşim. Sezona kuapyla başlamamız çok iyi oldu.
    Last edited by aliCHaN_FM : 20.Temmuz.2009 at 14:50 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Higuain iyi oyuncuydu keşke satmasaydın ama sen bilirsin tabi.Başarılar dilerim.

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

Başarılar Ali abi. Uzun soluklu geçer kesin Merak ediyorum ilk 11'in nasıl olucak tüm takım yıldızlarla dolu
    turksportal...

Baba bu kadro ve senin gibi bi menajerle birlesince istemese bile basarili olur (:

Nesil
    2009
    Yer
    Sıfır Beş

Başarılar
    Uzun soluklu olur inşallah temennimiz bu
    Ss'leri bekliyoruz

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Başarılar Alican zaten olamazsan ayıp
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

Hazırlık Kampı

Almanyada yaptığı hazırlık kampını tamamlayan R.Madrid İspanyaya döndü. 5 Hazırlık maçı yapam İspayol ekip 3 galiiyet 1 beraberlik 1 de mağlubiyet aldı rakip filelere 13 gol atarken kalesinde 3 gol gördü. Hazırlık kampını değerlendiren KEŞKÜŞ "bizim için çok güzel bir kamp oldu takımı tanıma fırsatım oldu. Artık sezona hazırız önce önümüzde İspanya Süper Kupa maçı var Valencia yı yenip lige Kuapya başlamak istiyoruz dedi." Transfer konusunada değinen KEŞKÜŞ " Transfer yapmayı düşünmüyoruz ama alternatif için bir orta saha futbolcusu alabiliriz. Görüşmelerimiz devam ediyor. İleriki günlerde herşey netleşir dedi."

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

R.Madrid transfere son noktayı koydu ünlü yıldızları kadrosuna madrid ekibi son olarak Sampdorianın defansif orta saha futbolcusu Angelo Palambo ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. R.Madrid bu transfer için İtalyan ekibine 15.000.000 € ödeyecek.
    Last edited by aliCHaN_FM : 20.Temmuz.2009 at 18:53

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

İspanya Süper Cup 1.Maç

İspanya Süper Kupa 1. maçında Valencia ya konuk olan madrid beklemediği bir yenilgiyle karşılaştı. Maçtan sonra mikrofonlara konuşan KEŞKÜŞ " Sakat oyuncularımızın çokluğundan kadroyu kurmakta zorluk çektik Ronaldo ve Kaka sız geldik buraya ama bunun rövanşı var. Takımıma güveniyorum ve Bernebeu stadında bu işi bitireceğimizi düşünüyorum" dedi."

İspanya Süper Cup 2.Maç

Süper Cup un 2. ayağında müthiş maç oynandı 2-0 rövanşında R.Madrid Valencia takımını 3-0 yenerek Kupanın sahibi oldu. Maçtan sonra basın toplantısı düzenleyen Manager KEŞKÜŞ " Takımıma güveniyodum ve beni yanıltmadılar. 82. dk. kadar 1-0 öndeydik ve oyunu iyice Valancia kalesine yıkmıştık. Aradığımız golleri son 10 dk. da bulduk kazandığımız için mutluyum Kupayı taraftarlarımıza armağan ediyorum." diyerek basın toplantısını bitirdi.

İspanya Süper Kupası Real Madrid'in

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Süper Kupa Güzel Olmuş Başarılar
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

Real madrid takımının H grubundaki Rakipleri

Liverpool
    Beşiktaş
    Steaua Bucharest

La liga heycanı başlıyor. 20 takımın mücadele ettiği avrupanın sayılı lglerinden La liga'nın bu sezonda çekişmeli geçmesi bekleniyor. Geçen sezonun şampiyonu Barcelona bu ünvanı kaptırmak istemiyor. Diğer tarafta ise Bu sezona damga vuran transferleriyle Real Madrid Kaka C.Ronaldo, Benzama ve albiol gibi yıldızlarıyla şampiyobluğu yakalamak istiyor. Bu 2 takımı zorluycak takımlar ise A. Madrid-Sevilla-Villereal -Valencia

La Liga 1.Hafta

La liga da sezonun başlangıç maçında R.Madrid Espanyolu Rahat geçti.
    Raulun yıldızlaştığı maçta madrid ekibi maçı 3-0 kazandı. Maçtan sonra
    mikrofonlarımıza konuşan KEŞKÜŞ " İyi bir maç çıkardık oyuncukarımı kutluyorum
    bir çok eksiğimiz var. Ronaldo, Kaka, Roben ve Sneijder gibi yıldız oyuncularımızdan
    yoksun çıktığımız bu maçta kazandığmız için mutluyuz.

La Liga 2.Hafta

R.Madrid deplasmanda Racingi geçerek 3 puanın sahibi oldu. Zorlandığı maçta kazanmasısı bilem R.Madrid
    ligde 2 de 2 yaptı.

Ş.Ligi H Grubu 1.Maç

Ş.Liginde H grubunda oynanan maçta Steaua-R.Madrid maçında gülen taraf ispanyol ekip oldu
    huntelaar ın yıldızlaştığı maçı R.Madrid 3-0 kazanarak Ş.Ligine 3 puan la başladı.

La Liga 3.Hafta

Müthiş bir futbolla R.Madrid Zaragoza deplasmanından 3 puanu kaptı. C.Ronaldo sakatlıktan
    sonra ilk kez forma giydiği maçta vasat bir performans gösterdi. Raul 2 gol atarak maçın yıldızı oldu.

La Liga 4.Hafta

Bernabeu stadında güzel bir mücadele vardı Real Madrid zayıf rakibi Almeria yı 3-0 lık net bir skorla geçti. Maçtan sonra basın toplantısı düzenleyen KEŞKÜŞ " Gün geçtikçe iyiye gidiyoruz sakatlıktan kurtulan
    oyuncularımızında aramızda olması bizi çok sevindirdi. Oyuncularımın perfonmamsı son derece iyi. Umarım sezon
    sonu gülen taraf biz oluruz" diyerek sözlerini tamamladı

La Liga 5.Hafta

Real Madrid dolu dizgin gidiyor. Vallodolid deplasmanından da 3 paunla dönen madrid ekibi
    ligde 5 t5 yaparak şampiyonlulk için ne kadar istekli olduklarını gösterdiler.

Ş.Ligi H grubu 2.Maç

Kaka Kaka Kaka !!! R.Madrid Ş.Ligi H grubu 2 maçında Türk temsilcisi Beşikta'şı Kaka nın Hat trick yaptığı
    maçda 5 ledi, maçtan sonra konuşan KEŞKÜŞ " Beşiktaşı kutladığını iyi iş çıkardıklarını söyledi BOBO ya hayran kaldığını
    söyleyen Türk hoca İnönüdeki maçın biran önce gelmesini istedğini" söyledi.

Bunu inönüsü var şaka maka güzel gidiyosun ama nede olsa real madrid ...

kardeş kraldan (Ronaldo) hiç gol göremiyoruz ya

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

Quote Originally Posted by cris king View Post
    kardeş kraldan (Ronaldo) hiç gol göremiyoruz ya
    Kardeş adam zaten sezon öncesi 3 ay sakattı yeni yeni toparlandı ve şuanda da 2 golü var. Ronaldo dan memnunum yani
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by ugurcan1262 View Post
    Bunu inönüsü var şaka maka güzel gidiyosun ama nede olsa real madrid ...
    İnönüyü bende bekliyorum. Ya hocam Real Madrid de ama bu takımı yönetmekte çok zor
    yıldız oyuncunun çok alması takımda huzursuzluk yaratıyo buda kadro uymuna yansıyor.
    Last edited by aliCHaN_FM : 20.Temmuz.2009 at 18:47 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

güzel hatta süper gidiyorsun abi böyle devam et

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

Quote Originally Posted by crane1994 View Post
    güzel hatta süper gidiyorsun abi böyle devam et
    Teşekkürler umarım böyle devam ederiz.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Prince2005 View Post
    Alican Güzel Başlamışsın Yenilgi Alırsan Eger İstifa Bekliyoruz
    Öyle oldu. yuh artık 1 yenilgiyle istifamı etcez daha neler
    Last edited by aliCHaN_FM : 20.Temmuz.2009 at 21:23 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

taktiğinle kadronuda tam atsana kardeş merak ettim...

Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri