Denizlispor
Fenerbahçe
Beraberlik
Denizlispor ile Fenerbahçe arasında pazar günü oynanacak maçın bilet fiyatları belli oldu.
Denizlispor Kulübü'nden yapılan açıklamaya göre, Denizli Atatürk Stadı'nda 9 Ağustos Pazar günü oynanacak maçın biletleri kapalı 100, maraton 40, kale arkası 20 ve misafir takım 100 TL olarak belirlendi.
Yorumsuz.
Son yıllarda lige pek iyi girişler yapamıyoruz ama bu sefer Daum'un bıraktığı yerden güzel şekilde başlayacağını düşünüyorum. Maçın mutlak favorisi Fenerbahçe olsa da sahada mücadele etmeyen istediğini alamıyor. Taktik, teknik her zaman tartışılır ama Daum'un takımının formasının hakkını vereceğinden şüphem yok. Yarı Türk tam Fenerbahçeliyim diyen bir teknik direktör de zaten formanın ağırlığının bilincindedir.
Örneğin;
http://video.google.com/videoplay?do...86845737&hl=en
Ligtv'de Gökhan'ın yetişemeyeceği söylenmiş. Eğer Gökhan yetişemezse muhtemelen Ali Bilgin oynar. Ali tabi ki Gökhan kadar mücadeleci Gökhan kadar kaliteli bir oyuncu değil ama idareten fena da oynamıyor. Mehmet Topuz'un sakatlığı eğer tamamen geçerse bu maçta düşük ihtimal de olsa ilk 11'de çıkabilir. Diğer bölgelerde değişiklik olacağını sanmıyorum.
Ali/Gökhan---Önder---Bilica---Vederson
----------Cristian------Emre---------
Mehmet/Kazım-----Alex-----A.Santos
-------------------Güiza
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Şimdi bi sey yazardım ama....
Fenerbahçemizi her zaman her koşulda destekleyen taraftarlarımız bu maçtada -bu rezil durumda da - takımımızı yalnız bırakmayacaktır...
insallah güzel bir futbol oynayıp kazanırız...Bu da onlara en iyi cevap olur...
100 lira çok fazla eskiden 60 falan oluyodu.Ama takımımızın paraya ihtiyacı var bu maçlar dışında para kazanamıyolar reklam gelirleri falan çok düşük zaten...iyi mücadele edersek beraberlik alırız diyorum ama zor gönlüm yenmemizi istiyor tabi...
berabere biter bence maç..fener ilk maçlarda son bi kaç sezondur galibiyet alamıyor sanırım.. Ancak işin içine 06-07 sezonundaki son maçın intikamı faktörü girerse fener patlayabilirdaumun futbolcuların aklına nasıl gireceğine bağlı
![]()
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
Erhan Altın " Fenerbahçe karşısında savunmayı düşünmeyen atak futbola dayalı bir anlayışla sahaya çıkacağız." dedi..
seyir zevki açısından yüksek bir maç bizleri bekliyor bence..gerçi daha ilk hafta pek bişey beklememek lazım ama Erhan hoca iddalı..
Yiğit düştüğü yerden, kalkarmış..Hadi bakalım Daum..
Son senelerde sezonun ilk maçlarında yapamadığımız iyi başlangıcı bu maçla Daum'unda etkisiyle yapacağız bence..
Alex Santos Güiza Kazım ve gününde olursa Emre..Maçı alıp getirebilecek oyuncular hepsi.İnşallah iyi bi skor iyi bi futbolla ayrılırız sahadan.
Bu arada Semih oynayabilecek, kadroda olabilecek durumda mı bilgisi olan var mı,nedir Semih'te son durum ?
Ben semih ligin 3. maçına kadar yok diye biliyorum. Öyle okumuştum bi yerde :s
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
100 Lira gerçekten çok fazla.Daha dün 160 liraya kombine aldım Maratondan.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Hesap, kitap vakti, hesaplarını keseceğiz.
Fenerbahçe kadro olarak rakibinden çok güçlü, ilk 45 dakikada rakibi yener, ikinci 45 dk dinleniriz.
Denizlispor hep zorladı feneri yine zorlayacaktır inşAllahta kazanırlar...
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Fenerbahçe Sezonu Kötü Açıyor Ama Bence Bu Sefer Alacaklardır
Favorim Fenerbahçe
Fenerbahçe'nin klasik sezonun ilk haftasında yenilme geleneği bu maçla birlikte son bulur.2-0 veya 3-1 kazanır Fenerbahçe..
Denizliden bir beraberlik bekliyorum. Fenerbahce sezonu hep kötü acıyor, bu macta öyle olacak diye düşünüyorum. Tabi kagıt üstünde favori Fb, futbolda sahada oynanır.
İlk hafta sendromunu yeneceğiz inşallah Pazar günüDenizlispor'a karşı olması da ayrı bir sevinç olacak..Kazanıp lige 3 puanla başlarız diye düşünüyorum..
Vira Bismillah,
Daum bitirdiği yerden yeniden başlıyor.Denizlispor geçen seneki kadrosunun büyük bir kısmını korudu,ancak gelen yeni hoca Erhan Altın ile birlikte bir uyum süreci geçiriyorlar.
2 yıldır ilk hafta maçlarında kaybediyoruz,bu yıl bu durum değişecek ve lige güzel bir başlangıç yapacağız.Maçla alakası yok ama en çok da Özer Hurmacı'nın en kısa sürede takıma katılmasını istiyorum.
Daum ile Denizlispor'u yeneceğimizden eminim ikinci Honved maçına bakıp yorum yapmasın kimse.2-0 skor tahmini.
Hücüm hattında güçsüz kalıyoruz, Alex fazla topla birlikde olmuyor topu çok kurcalamıyor ayağa çok iyi paslar yapıyoruz en önemlisi isabetli olması çok iyi eğer hücum hattımız güçlü olursa bunaltırız Denizlispor'u..
Denizlispor'un kazanmasını gönülden istiyorum, ama maç sonucu hakkındaki görüşüm beraberlik hatta skor olarak 1-1.
Tövbe tövbe 100 liraymıs..Cok sey yazılır gerci..Ama hicbiri Denizlispor gibi bir takım icin degmez..Macı alıp denizlinin küme düsmesine yardımda bulunacagız merak etmesinler..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Fenerbahce taraftarının 1000 lira yapsalar bile maca geleceklerini biliyorlar ya akılları sıra yolacaklar milleti..
Last edited by 2pac : 08.Ağustos.2009 at 03:02 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Yüregimdeki sevdan cubuklu forman..! 222 mac 103 gol 108 asist Alex De Souza..!
Fenerbahçemiz, Turkcell Süper Lig'in ilk haftasında Denizlispor ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını, bugün Fenerbahçe Samandıra Can Bartu Kamp Merkezi'nde yaptığı antrenmanla tamamladı. Denizlispor maçı kadrosunun açıklanmasından sonra, Takımımız Denizli yolculuğuna başladı.
Teknik Direktörümüz Christoph Daum yönetimindeki antrenman saat 12.00'de başladı ve 1 saat 55 dakika sürdü. Roland Koch'un yaptırdığı ısınma ve koordinasyon hareketlerinden sonra 2 takım halinde teknik bir çalışma yapan oyuncularımız, daha sonra bir araya gelerek, geniş alanda taktik ağırlıkla bir çalışmayla antrenmanı tamamladı. Bazı oyuncularımız, antrenman sonrası özel çalışma yaptı. Oyuncumuz Edu takımdan ayrı düz koşu yaparken; Semih, Özer ve R.Carlos salonda çalıştı. Tesislerde topluca yenen yemekten sonra Takımımız Sabiha Gökçen Havalimanı'na hareket etti. Takımımızın Denizlispor maçı kadrosunda şu oyuncular yer alıyor: Volkan Demirel, Volkan Babacan, Mert Günok, Bilica, Önder. Bekir, Vedrson, Gökhan Gönül, Cristian Baroni, Emre, Selçuk, Deniz, Alex, Andre Santos, Deivid, Kazım, Mehmet Topuz, Uğur Boral, Özer Hurmacı ve Güiza.
Kadroda yer alan oyuncularımızdan Mert ve Özer'in, yarın Denizli Fenerium mağazamızdaki imza gününe katılacağı bildirildi. Kafilemiz, 16.00'da Sabiha Gökçen Havalimanından kalkacak özel uçakla Denizli'ye hareket edecek.
Fenerbahce.org
Fenerbahçe Cumhuriyeti
ŞL maçının biletleri bile 100 YTL yoktur ya ne yapmış Denizli yönetimi.
Denizlispor ile 2006'dan kalan bir hesabımız varKazanmamız gerek.
Maçı 2-1 kazanacağımızı ve golleri Alex ile Santos'un atacağını tahmin ediyorum.Bakalım![]()
Gs Netanya maçı biletleri kapalı ve numaralı 150TL idi.Tobol maçıda aynı şekilde pahalıydı.Diğer takımları bilmiyorum ama galiba normal bu fiyatlar.
Denizli en kötü beraberlik alacaktır.Başarılar Denizlispor.
Ne yapıp edip alacagız macı..Daum denizliden intikamı alıp küme düsmelerine yardım edecektir..
Her Daim Herr Daum..
Yüregimdeki sevdan cubuklu forman..! 222 mac 103 gol 108 asist Alex De Souza..!
Denizli bu sene küme düşmez bence Erhan Altın'la sezon sonuna kadar gelirlerse..
Takımıma bu maçta güveniyorum. Yeni transferlerde bu maça iyice takıma ısınmış olarak çıkacaklar, kendilerini iyice göstereceklerdir. Zevkli bir maç olması dileğiyle..
Last edited by Sheriff : 09.Ağustos.2009 at 05:15
Fenerbahçe bence çok zorlanmaz. Helede uyum sorunu yaşamazsak çok süper bir maç bizi bekliyor.
Yalnız ligimizde artık sınıf atlamak istiyorsak şu stadyumlarımızı yeniden yapmak lazım. Sen dünya yıldızı getireceksin bu stadlarda oynatacaksınAdam her maç 55-60 bin seyirciye karşı Arenalarda oynuyor bizim marka değeri olan Süper Ligimizde hala kötü kötü stadyumlarda maçlar yapılıyor. Bence marka değeri bu tür şeylerden eksi olmakta..
Evet bu son paragrafa katılıyorum. İngiltere 2.,3. liglerinde bile bizim stadlarımızdan daha kaliteli stadyumlar var.
Denizlispor atak bir futbol oynamayı düşünüyor fakat ilk yarım saat'e kalmaz kapanacaklarını biliyoruzİlk 20 dakika geride açık vericekler, ilk 20 dakika Fenerbahçe gol bulabilir.
İlk 20 dakika gol bulursak maçı alabiliriz, Denizli kapandığı vakit açılması zor bir takım, üstelik kontra'ya çok iyi çıkıyorlar. Ev sahibi avantajınıda kullanacaklardır.
Ama favori Fenerbahçe'dir.