Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
37. You may not vote on this poll
  • Denizlispor

8 21.62%
  • Fenerbahçe

25 67.57%
  • Beraberlik

4 10.81%
1 ile 30 arası toplam 185 sonuç

Konu: Denizlispor - Fenerbahçe [ TSL 1. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by 2pac View Post
    Tövbe tövbe 100 liraymıs..Cok sey yazılır gerci..Ama hicbiri Denizlispor gibi bir takım icin degmez..Macı alıp denizlinin küme düsmesine yardımda bulunacagız merak etmesinler..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Fenerbahce taraftarının 1000 lira yapsalar bile maca geleceklerini biliyorlar ya akılları sıra yolacaklar milleti..
    Galatasaray,Beşiktaş'ada aynı fiyat.Denizlispor gibi bir takım demişsin.Fenerbahçeli olduğumu forumda bilmeyen yoktur sanırım,bilmiyorsan imzama bak.Küme düşüp düşmeyeceğini sene sonu gösterecek horozlar .Bu üslubunuda hiç beğenmedim.Siyahla çizdiğim yer hakkında o kadar çok şey yazabilirim ancak birşey demiyorum sana .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Notts County96 View Post
    Galatasaray,Beşiktaş'ada aynı fiyat.Denizlispor gibi bir takım demişsin.Fenerbahçeli olduğumu forumda bilmeyen yoktur sanırım,bilmiyorsan imzama bak.Küme düşüp düşmeyeceğini sene sonu gösterecek horozlar .Bu üslubunuda hiç beğenmedim.Siyahla çizdiğim yer hakkında o kadar çok şey yazabilirim ancak birşey demiyorum sana .
    Ne alaka ne yazacaksan yaz..denizlisporun ne oldugunu bütün Fenerbahceliler bilir..Eger bilmiyorsan Fenerbahceli biri anlatsın sana.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by MostapHa View Post
    Maça gidiyor musun çok merak ettim açıkçası?
    Suan bu maca gitmek veya gitmemek fikirlerimi mi degistirecek ? denizlispor küme düserse Fenerbahce sampiyon olmus kadar sevinecegim o kadar.
    Last edited by 2pac : 09.Ağustos.2009 at 18:05 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Yüregimdeki sevdan cubuklu forman..! 222 mac 103 gol 108 asist Alex De Souza..!

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Ne alaka ne yazacaksan yaz..denizlisporun ne oldugunu bütün Fenerbahceliler bilir..Eger bilmiyorsan Fenerbahceli biri anlatsın sana.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Suan bu maca gitmek veya gitmemek fikirlerimi mi degistirecek ? denizlispor küme düserse Fenerbahce sampiyon olmus kadar sevinecegim o kadar.
    Ozyy Fenerbahçe'lidir zaten. Senden az birşey bildiğini sanmıyorum bu konuda. Zaten TFF gerekli cezayı verecektir Denizlispor'a. Bu konuda Fenerbahçe taraftarının yapacağı tek şey maça gitmek veya gitmemek. Bu konuda anlatacağım çok şey var ama yeri burası değil...
    I'm back...

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Sana düşmez denizlisporun değeri veya Notts'un ne kadar fenerbahçeli olduğunu yargılamak. Ben belkide senden çok kızıyorum denizlispora ama zamanında onlar doğru olanı yaptı, bizim oyuncularımızın işi bitirmesi gerekirdi. Ama kızdığım yer onların bütün sezon yatıp bizim maçta mücadele etmeleriydi.

Mesaj Yetkileri