Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
15. You may not vote on this poll
  • Bursaspor

14 93.33%
  • Kasımpaşa

1 6.67%
  • Beraberlik

0 0%
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 37 sonuç

Konu: Bursaspor - Kasımpaşa [ TSL 1. Hafta ]

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Default Bursaspor - Kasımpaşa [ TSL 1. Hafta ]

(/s)

Nesil
    2006

Kasımpaşa bu yıl büyük sükse yapacak, Bursaspor'u deplasmanda yenecektir.

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Bursaspor Evinde 3 Puan İle Başlar Düşüncesindeyim İyi Bir Kadroları Var

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bursaspor iyi ama Kasımpaşa beklenildiği kadar kötü değil.Kasımpaşa direnecektir ama Bursa zorda olsa alır gibi...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bursaspor hücum oyuncuLarı çok formda. Savunmada sıkıntıLarı vardı ama Zapo nun geLişi iLe bu sıkıntıLarından da kurtuLurLar. Taraftarın da desteği iLe Bursaspor kazanacaktır. Erken bir goL geLirse Shin ve Sercan gibi hücumcuLar sayesinde maç farka da gidebiLir.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Bursaspor taraftarının desteği ve hücum gücü ile bu maçı rahat kazanır..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Açıkçası Anadolu takımlarından performansını en merak ettiğim takım Bursaspor çok güzel transferler yaptılar bu sezon Bursa'nın yılı olabilir Kasımpaşa'yı güzel bi skorla göndericeklerini düşünüyorum...

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

Süper bir maç bekliyor bizi.2-0 diyorum rahat alırız bu maçı...
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bursa süper bir kadro kurdu. Ergiç Basel kaptanıydı. Batalla yı pek bilmiyorum ama PASına baktım 140 mı ne yani iyi bir oyuncuya benziyor. Hüseyin takımın bel kemiği olabilir. Zapo ise çok rahat oynar..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Skor tahminim 4-1 Bursa alır. Ama Paşada iyi oyuncular aldı. O nedenle 3-1 de olabilir
    Last edited by SAİT71 : 09.Ağustos.2009 at 05:57 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

üst olur üst. haydi Bursa 3-0
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Bursa kesinlikle alır bu maçı. Kasımpaşa iyi adamlar aldı ama yeni çıkan takımlara çok şans vermiyorum ilk haftalarda. Ertuğrul Sağlam faktörüde göz önüne alındığında banko Bursa.

Biletlerimizi çıktığı gün aldık. Bu akşam maçta olacağız. Kasımpaşa kapalı kutu ne yapacağı belirli olmaz. Ancak bu tür maçlarda ne olursa olsun puan kaybetmemeliyiz. . .

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Kasımpaşa attı.Erhan Küçük 0-1
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Zapotocny 1-1
    Last edited by RoNNiE91 : 10.Ağustos.2009 at 02:03 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

hastaydım maça gidemedim, güzel maç oluyor gibi.

1-0'dan 2-1 helal Bursama.

Sercan Yıldırım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Zapo ilk maçında golünü atmış Beşiktaş kıymetini bilemedi Zapo'nun Bursa bu sene çok canlar yakar şimdiden söyleyim..

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Tebrikler Bursa'ya geri düştüğü maçı çevirdi.

Maç sonucu 2-1.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Maçtan geliyorum. İlk sözüm hakemden başlamak olucak ancak bazı arkadaşlarımız hatırlayabilir. 2 sene önce OFTAŞ'ın bir maçında İlhan Cavcav'ın " Bu hakeme alkol testi yapılması lazım" dediği ve OFTAŞ teknik direktörü Özdemir'in maçı yarıda terkettiği maçın hakemi. O hakem birdahaki maç üç lig birden düşürülmüş bir hakem. Neyse hakem ile ilgili bir konuşma olmasın fakat hakem baştan sona kötüydü.

Ozan İpek çok güzel bir maç çıkardı. Top alış verişi çok iyi, fizik gücü yerinde ve sıfıra kadar inebilen iyi orta yapabilen bir isim.

Sercan üzerine koymaya devam ediyor. İyi ara paslar atmaya başladı. Golünü de kafa ile atması kafa vuruşlarında kendini geliştirdiğini gösteriyor.

Zapo'da takıma çabuk adapte olmuş. (Zapo'yu da Bursasporlu yaptık attığı golle)

2 topumuz çizgiden çıkarıldı.

K.paşa'nın maç boyunca yaptığı net bir pozisyon yok. Yediğimiz gol Ivankov'un hatası bunu ikinciye yapıyor. Ellerini iyi kullanıyor ancak vuruşları iyi değil.

Lige iyi başlamak gerekiyordu ve bunu başardık. . .

Volkan Şen top nasıl ayağında tutulurmuş öğrenmiş.

Ali Tandoğan maçın gizli kahramanı idi. Adrese teslim attığı iki orta ile 2 asist yaptı. . .

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Maçın özetini şimdi izledim Bursaspor güvenimi boşa çıkartmadı bu takım ilk 5'e oynar bu sene önceleri dediğim gibi Kasımpaşa'nin hiç bir varlık gösteremediği bir maç olmuş buldukları golde zaten İvankov'un hatası Kasımpaşa'nın formasınıda beğendim açıkçası..

İkinci golün asistini Volkan yapımış ayrıca Sercan golü kafa ile değil ayağı ile atmış. Maçın heyecanı işte mazur görün.

Süper Lig'de evinde kazanan tek takım Bursaspor. . .

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

İvankov beni gece gece bitirdi ya..

Öyle hatayla bitirseydi bilmiyomda ben olsam değil özlüceye onu götürmek Organize Saniye Metrosuna bile bindirmezdim..

Tebrik ederim Bursaspor'u

Kendi sahasında oynanacak maça kısmet olursa gidicem bakalım canlı canlı izleyelim Bursaspor'u..

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Bende tam diyodum 5-6 kere özetini izledim kafayla nasıl vurdu o adam diye

Bursa gerçekten çok iyi kadro kurdu ve hakkını verir umarım. Stadta izleyen arkadaşlar daha iyi görmüştür. Sanki Erhan'ın golu ofsayt gibi geldi bana. Defanstan bayaaa öndeydi topu aldığında. İyi oldu 3 puanı aldığı. Bu sezon ilk 6 içinde kesin olur Bursaspor.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Peki Zapo nasıl atmış golü ?

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006

K.Paşa'nın attığı golden sonra ümitlenmiştim ama; K.Paşa nasıl oynayacağını gösterdi, bize bir puan yeter şeklinde mücadele edecekler. Bu futbol tarzı ile ne yazıkki ligde kalmaları çok zor.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Zapo yandan gelen ortaya kafayı vurdu güzel gol oldu. Sercanda havadan gelen topu müthiş indirip vurdu.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Bu Bursadaki Ozan İpek Bucadan mı gitti?

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by CaD0 View Post
    Bu Bursadaki Ozan İpek Bucadan mı gitti?
    Evet Buca'dan transfer oldu

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Peki Zapo nasıl atmış golü ?
    İşte Zapo kafayla attı golü

İlk olarak teşekkürler Trabzonlu diyorum.Golü attıktan sonra taraftarlara hareket yaptı maç boyunca selim abi o kadar uğraştırdı bağarmayan çok taraftar vardı ama nasıl coşturdu nasıl coşturdu anlatamamZaten hemen gol geldi.Sercanın golüde 61. dakikada gelince çok güzel cevap oldu.Maç bizim hakkımızdı.Teksasda maçtan önce yeni transferleri konuşuyorduk batu abiye dedim İvankov iyi kaleci hoş kaleci ama deli diye.Geçen senede böyle çok saç baş yoldurttu bize.Ama maç iyi bitince taraftar unuttu herşeyi.İvankovun moralini yükseltmek için 3lü çektirdik.Neyse herşey güzeldi.Teşükkürler BURSASPOR Teşekkürler ERTUĞRUL SAĞLAM...
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by gezenti View Post
    İşte Zapo kafayla attı golü

İlk olarak teşekkürler Trabzonlu diyorum.Golü attıktan sonra taraftarlara hareket yaptı maç boyunca selim abi o kadar uğraştırdı bağarmayan çok taraftar vardı ama nasıl coşturdu nasıl coşturdu anlatamamZaten hemen gol geldi.Sercanın golüde 61. dakikada gelince çok güzel cevap oldu.Maç bizim hakkımızdı.Teksasda maçtan önce yeni transferleri konuşuyorduk batu abiye dedim İvankov iyi kaleci hoş kaleci ama deli diye.Geçen senede böyle çok saç baş yoldurttu bize.Ama maç iyi bitince taraftar unuttu herşeyi.İvankovun moralini yükseltmek için 3lü çektirdik.Neyse herşey güzeldi.Teşükkürler BURSASPOR Teşekkürler ERTUĞRUL SAĞLAM...
    Sadece Trabzonlu..Kendisi İstanbul'da yetişmiş Galatasaray alt yapısından çıkma Galatasaray fanatiği biridir..61'i giyme nedeni ise dikkat çekip olası bir Trabzonspor trasnferi gerçekleştirmek ve buraya geldiğinde 'doguştan Tarbzonsporluyum' söylemlerine başlamak..Saha içinde yürümesi falan çok artistiktir ve bir anlamda maçı çirkinleştiren oyuncu tipidir..Bursa'nın boşunda Erhan'la ugraşmasına gerek yok yani.. Biz birbirimizle ugraşalım maça ne kaldı şurada

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Goller çok güzel gerçekten.

Sercan'ın golü süperdi bravo Sercan'a...

Golden sonraki Timsah Yürüyüşü'de Nostalji olmuş. Tebrikler...

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri