Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
15. You may not vote on this poll
  • Bursaspor

14 93.33%
  • Kasımpaşa

1 6.67%
  • Beraberlik

0 0%
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 37 arası toplam 37 sonuç

Konu: Bursaspor - Kasımpaşa [ TSL 1. Hafta ]

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Tebrikler Bursasporumuza

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

Quote Originally Posted by Fietra 10 View Post
    Sadece Trabzonlu..Kendisi İstanbul'da yetişmiş Galatasaray alt yapısından çıkma Galatasaray fanatiği biridir..61'i giyme nedeni ise dikkat çekip olası bir Trabzonspor trasnferi gerçekleştirmek ve buraya geldiğinde 'doguştan Tarbzonsporluyum' söylemlerine başlamak..Saha içinde yürümesi falan çok artistiktir ve bir anlamda maçı çirkinleştiren oyuncu tipidir..Bursa'nın boşunda Erhan'la ugraşmasına gerek yok yani.. Biz birbirimizle ugraşalım maça ne kaldı şurada
    Eet Tesislerde Hüseyinle konuşma fırsatı buldum.Trabzon maçını iple çekiyorum dedi.Taraftara da yönetimede mesaj vermek istiyorum dedi.(Görende Ronaldinho sananacakTrabzon maçını trt3ten özetini izledim şimdi bayağ güzel bir trabzon gördüm.Geçen seneye göre yaa Sivas kötüydü ya Trabzon iyiydi tam karar veremedimAma gerçekten güzel bir maç olucak gibime geliyor.Timsah yürüyüşüne o maçtada devam ettirecektir sercan gibime geliyor...
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Maçı taraftar kazandırdı bence.Kasımpaşa'nın golunden sonra bir üçlü iki saldırın durmadan beraberliği getirdi..Yine bütün stadı üçlü ve saldırın durmadan yapınca topçular gaza geldi çok geçmeden ikinci golü bulduk...Taraftar:2 Kasımpaşa:1

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by gezenti View Post
    Eet Tesislerde Hüseyinle konuşma fırsatı buldum.Trabzon maçını iple çekiyorum dedi.Taraftara da yönetimede mesaj vermek istiyorum dedi.(Görende Ronaldinho sananacakTrabzon maçını trt3ten özetini izledim şimdi bayağ güzel bir trabzon gördüm.Geçen seneye göre yaa Sivas kötüydü ya Trabzon iyiydi tam karar veremedimAma gerçekten güzel bir maç olucak gibime geliyor.Timsah yürüyüşüne o maçtada devam ettirecektir sercan gibime geliyor...
    Hüseyin'e bak sen.. yapabileceği en iyi şey orta sahadaki hızlı pas trafiğini kesmek ki bunu yapabilir bir de topu kullanabilse çok iyi bir oyuncu olurdu zaten..Artık maçı bekleyelim..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Maçın özetini izledikten sonra gerçekten heycanlandım, Bursaspor'un oynadığı futbol heycan veriyor.

Çok umutluyum bu sezon Bursaspor'dan.

Bursaspor'a tebrikler...

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Goller çok güzel gerçekten.

Sercan'ın golü süperdi bravo Sercan'a...

Golden sonraki Timsah Yürüyüşü'de Nostalji olmuş. Tebrikler...
    Sercan'ın attığı goldeki soğukkanlılığı, topu yumuşatması ve vuruşu çok güzel bir de şu kafa vuruşlarını düzeltse sayılı futbolculardan biri olur.

Ivankov'un fazla konsantrasyon yüzünden gol yediğini düşünüyorum. Çünkü kalesini çabuk terketmesi rakipten önce topa gitmesi bunun göstergesi ancak ayaklarına hakim olamıyor bunun yüzünden golü yedi benim izlenimim öyle.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Crocodile1963 View Post
    Sercan'ın attığı goldeki soğukkanlılığı, topu yumuşatması ve vuruşu çok güzel bir de şu kafa vuruşlarını düzeltse sayılı futbolculardan biri olur.

Ivankov'un fazla konsantrasyon yüzünden gol yediğini düşünüyorum. Çünkü kalesini çabuk terketmesi rakipten önce topa gitmesi bunun göstergesi ancak ayaklarına hakim olamıyor bunun yüzünden golü yedi benim izlenimim öyle.

Böyle pozisyonun aynısı İnönü'deki Beşiktaş maçında olmuştu..Yıne ceza sahası dışına çıkıpHolosko'dan topu çalmıştı..

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri