1 ile 20 arası toplam 20 sonuç

Konu: Doğru Takım Konuşması Yapan Antrenör

Default Doğru Takım Konuşması Yapan Antrenör

Tatile çıkıp takımı yardımcı antrenörüme bıraktığım zaman yapılan maçlarda antrenör yaptığı ve yapmadığı konuşmalarla takımın moralinin düşmesine sebep oluyor.Ve squad harmony düşüyor.Doğru takım konuşması yapan bir antrenörde bulunması gereken en önemli özellik nedir?Yardımlarınızı bekliyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben yardımcı antrenörde motivating,determination ve tactical knowledge özelliklerine dikkat ederim fakat bu dediğim özellikleri 20 olan koç alsan bile takım konuşması yapmıyorlar en iyisi takım konuşmasını senin yapman ve uzun süreli tatile çıkmaman böylece squad harmony düşmez.Benim bildiğim favo var belli bir süre sonra yardımcı antrenör olmayı kabul ediyor.

massimo neri yi öneririm

Özellikleri bilen yok mu?

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Bir asistan'da en etkili 3 ozellik aranir.

Kararlılık
    Adaptasyon
    Motivasyon.

Zaten 3 ozellik sorunun yanitini iyice ortaya koyuyor.

Ayrica lutfen yeni baslik acmadan once konulari bir goz gezdiriniz.

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=70127

Yani bu 3 özelliği yüksek olan bir antrenör kesinlikle uzun vadede(tatile çıktığım zaman) takımın moralini düşürecek takım konuşmaları yapmaz diyebilir miyiz?

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Oleg Luzhnyi

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Quote Originally Posted by yorumsuz1i View Post
    Yani bu 3 özelliği yüksek olan bir antrenör kesinlikle uzun vadede(tatile çıktığım zaman) takımın moralini düşürecek takım konuşmaları yapmaz diyebilir miyiz?
    Diyemezsin. Sonucta sen bile bazen yalnis konusmalar yapbiliyorsun dimi

motivasyon
    kararlılık
    adam yönetimi
    potansiyel ve ca degerlendirme
    bide taktik bilgisi iyiyse güzel olur süper olur

valdir de moraes en iyisi bu konuda fakat satın almak zor nedense takımdan gelmiyor ilk sezon kolay kolay
    messimo/massimo neri* moraesin potansiyele sahip bir antrenör ve ilk sezon geliyor

* isimden emin degilim

Quote Originally Posted by MaliKaya View Post
    Diyemezsin. Sonucta sen bile bazen yalnis konusmalar yapbiliyorsun dimi
    Arkadaşım yazdıklarımı anlamamakta neden bu kadar ısrar ediyorsun.Bak ne demişim.

Yani bu 3 özelliği yüksek olan bir antrenör kesinlikle uzun vadede(tatile çıktığım zaman) takımın moralini düşürecek takım konuşmaları yapmaz diyebilir miyiz

Uzun vadede diyorum, takımın moralini düşürmesin diyorum.Yoksa illa ki yanlış konuşmalar da yapacak ama kesinlikle oyuncuların çoğunu mutsuz duruma düşürmez değil mi demek istiyorum.Eğer cevap yazacaksan bir daha yazdıklarımı iyice analiz edip cevap yaz lütfen.

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Arkadaşım yazdıklarımı anlamamakta neden bu kadar ısrar ediyorsun.Bak ne demişim.

Yani bu 3 özelliği yüksek olan bir antrenör kesinlikle uzun vadede(tatile çıktığım zaman) takımın moralini düşürecek takım konuşmaları yapmaz diyebilir miyiz

Uzun vadede diyorum, takımın moralini düşürmesin diyorum.Yoksa illa ki yanlış konuşmalar da yapacak ama kesinlikle oyuncuların çoğunu mutsuz duruma düşürmez değil mi demek istiyorum.Eğer cevap yazacaksan bir daha yazdıklarımı iyice analiz edip cevap yaz lütfen.
    Bu kadar asabi olmana gerek yok relax

Bence sen FM hakkinda yeterli bilgiye sahip degilsin!!!

Takimin morali Asistan'in konusmalari yuzunden uzun vadede asla dusmez bu ogrenmen gereken 1. faktor.

2. faktor ise takimin morali yakaladigin galibiyet seriisne, ligdeki pozisyonuna baglidir.

Soyle ki medya seni 10. olacagini tahmin etmis. Ama sen 15. siradasin liginde ortalarini gecmis belkide sonlarina yaklasmissin, bu nedenle takimin morali duser. Ayni durumu lig siranda pozitif yansitirsan yani 5. sirada olursanda hepsinin dislerini tek tek sayabilirsin. Moraller Super olur yani.

Ayrica Asistan ile ilgili ufak bir not vereyim. Bazen bazi oyuncularindan mesaj gelebilir Asistan Menajer'den Hoslanmiyor diye. Bu Asistanin kotu oldugunu gostermez buna dikkat etmelisin.

Sonuc olarak uzun vadede Asistanin sadece konusmalarina degil tatilden dondugun surede lig pozisyonlarina ve maclardaki istikrara onem vermelisin.

Bu kadar asabi olmana gerek yok relax

Bence sen FM hakkinda yeterli bilgiye sahip degilsin!!!

Takimin morali Asistan'in konusmalari yuzunden uzun vadede asla dusmez bu ogrenmen gereken 1. faktor.

2. faktor ise takimin morali yakaladigin galibiyet seriisne, ligdeki pozisyonuna baglidir.

Soyle ki medya seni 10. olacagini tahmin etmis. Ama sen 15. siradasin liginde ortalarini gecmis belkide sonlarina yaklasmissin, bu nedenle takimin morali duser. Ayni durumu lig siranda pozitif yansitirsan yani 5. sirada olursanda hepsinin dislerini tek tek sayabilirsin. Moraller Super olur yani.

Ayrica Asistan ile ilgili ufak bir not vereyim. Bazen bazi oyuncularindan mesaj gelebilir Asistan Menajer'den Hoslanmiyor diye. Bu Asistanin kotu oldugunu gostermez buna dikkat etmelisin.

Sonuc olarak uzun vadede Asistanin sadece konusmalarina degil tatilden dondugun surede lig pozisyonlarina ve maclardaki istikrara onem vermelisin.

Öncelikle şunu belirteyim zannettiğin gibi acemi değilim aksine manageri çok iyi bilirim.Fakat hiç bilmediğim noktalar da var elbette ki.Sence bir takımın morali genelde süper olmasına rağmen oyuncuların çoğunun yanında mutsuz ibaresi olabilir mi?Aynı oyuncular hem süper moralli hem mutsuz.Var mı böyle bir şey sence?Veya yine moraller süper olduğu halde squad harmony nin çok düşük olduğunu gördün mü?Bu sorularıma cevap ver.Açıklamasını yap.Tamam bu adam bu işi gerçekten biliyor diyeceğim.Yok cevaplarını bilmiyorsan boşa zamanımızı alma da bilen birileri konuşsun.

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Öncelikle şunu belirteyim zannettiğin gibi acemi değilim aksine manageri çok iyi bilirim.Fakat hiç bilmediğim noktalar da var elbette ki.Sence bir takımın morali genelde süper olmasına rağmen oyuncuların çoğunun yanında mutsuz ibaresi olabilir mi?Aynı oyuncular hem süper moralli hem mutsuz.Var mı böyle bir şey sence?Veya yine moraller süper olduğu halde squad harmony nin çok düşük olduğunu gördün mü?Bu sorularıma cevap ver.Açıklamasını yap.Tamam bu adam bu işi gerçekten biliyor diyeceğim.Yok cevaplarını bilmiyorsan boşa zamanımızı alma da bilen birileri konuşsun.
    Arkadasim oncelikle senden uslubundaki sertligin seviysini biraz dusurmeni rica edecegim.

Sorularinin cevabina gelince, simdi arkana yaslan ve sadece oku.

Takimin moralinin super olmasina ragmen oyuncular surekli mutsuz olabilir. Nasil mi?

Ben Kocaelispor'um takima ilk sezonumda birkac serbest kaliteli oyuncu aldim. Or: Stephen Appiah. Appiah serbest oldugu icin hemen hemen her takima gidecek bir oyuncudur. Appiah bir sezon oynadi ve 2. sezonda illada daha buyuk klube gitmek istiyorum diye tutturdu. Bunun gibi 5 tane daha oyuncun oldugunu dusun ve hepsi mutsuz. Normal olarak oyuncunun kenarinda mutsuzluk ibaresi bir sezon boyunca hep olur.

Veya ilk onbirde oynatmadigin oyuncular vardir A takimda ve onlarda 11'de oynamadigi icin mutsuzlardir. Onlarda da mutsuzluk ibaresi bulunur. Ancak bu oyuncularin moralini cok iyi bir taktik adami isen guzel bir galibiyet serisi yakalarsin ve morallerini Super yapabilirsin. Zaten kaliteli bir oyuncu gitmek istiyorsa kendi takiminda iyi bir performans gosterdigi icin gitmek ister.

Simdi yukarda belirtmis oldugum durum direkt olarak squad hormony e etki eder. Cunku oyuncu mutsuz ya 11'de oynamamaktan, yada daha buyuk bir klupte oynama istegi oldugundan.

Uzun lafin kisasi. Kadrondaki 18 tane oyuncu hic rastlamama ragmen ayni anda mutsuz ve moralleri super olabilir. Bu tamamen takimin o anki lig pozisyonuna ve maclarda yakalamis oldugun seri ile alakalidir.

Bunda sence mantik disi olan ne?? veya aksini iddaa edebilecek bir arkadasimiz var mi?

Arkadasim oncelikle senden uslubundaki sertligin seviysini biraz dusurmeni rica edecegim.

Sorularinin cevabina gelince, simdi arkana yaslan ve sadece oku.

Takimin moralinin super olmasina ragmen oyuncular surekli mutsuz olabilir. Nasil mi?

Ben Kocaelispor'um takima ilk sezonumda birkac serbest kaliteli oyuncu aldim. Or: Stephen Appiah. Appiah serbest oldugu icin hemen hemen her takima gidecek bir oyuncudur. Appiah bir sezon oynadi ve 2. sezonda illada daha buyuk klube gitmek istiyorum diye tutturdu. Bunun gibi 5 tane daha oyuncun oldugunu dusun ve hepsi mutsuz. Normal olarak oyuncunun kenarinda mutsuzluk ibaresi bir sezon boyunca hep olur.

Veya ilk onbirde oynatmadigin oyuncular vardir A takimda ve onlarda 11'de oynamadigi icin mutsuzlardir. Onlarda da mutsuzluk ibaresi bulunur. Ancak bu oyuncularin moralini cok iyi bir taktik adami isen guzel bir galibiyet serisi yakalarsin ve morallerini Super yapabilirsin. Zaten kaliteli bir oyuncu gitmek istiyorsa kendi takiminda iyi bir performans gosterdigi icin gitmek ister.

Simdi yukarda belirtmis oldugum durum direkt olarak squad hormony e etki eder. Cunku oyuncu mutsuz ya 11'de oynamamaktan, yada daha buyuk bir klupte oynama istegi oldugundan.

Uzun lafin kisasi. Kadrondaki 18 tane oyuncu hic rastlamama ragmen ayni anda mutsuz ve moralleri super olabilir. Bu tamamen takimin o anki lig pozisyonuna ve maclarda yakalamis oldugun seri ile alakalidir.

Bunda sence mantik disi olan ne?? veya aksini iddaa edebilecek bir arkadasimiz var mi?

Konu farklı yerlere kaymadan daha açık yazıyorum.Ben uzun süre tatile çıkıyorum ve her şey mükemmel olsa bile squad harmony çok düşmüş oluyor.Çünkü yardımcı antrenör neredeyse her zaman yanlış takım konuşmaları yapıyor.Bunu nereden anlıyorum.İşte buradan.Bu daha da düşüktü birazcık düzelttim.

Özetle diyor ki bir kaç oyuncu yapılan takım konuşmalarından dolayı mutsuz.Şimdi gelelim en önemli noktaya.Ben tatile çıktığım zaman durumu bu hale getirmemek için genelde doğru takım konuşmaları yapan ve uzun vadede squad harmony nin düşmesine sebep olmayan bir yardımcı antrenör istiyorum.Böyle bir antrenör var mıdır?Varsa özellikleri ne olmalıdır?

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Sana bahsettigim ozellikleri

Isim bazinda.

Masimmo Neri
    Brian McClair

Sana bahsettigim ozellikleri

Isim bazinda.

Masimmo Neri
    Brian McClair
    Kusura bakma bir şey bildiğin yok kardeş.Massimo Neri'yi konu içinde önerdiler bir saat önce falan almıştım.Şimdi sonuçları gösteriyorum.

Bu çıktığı ilk maç.Denemek için ben tatile çıktım.Takımın başında Neri vardı.
    İlk maçı aldı aferin.

Bu da yaptığı takım konuşması.

Gördüğün gibi mükemmel konuşmalar yapmış.Yukarda squad harmony nin durumunu gösteren bir ss vardı.Bu aşağıdaki de maçtan sonra aldığın ss.Sayenizde iyice düştü.

Normalde asabi bir insan değilim.Ama en çok sinirlendiğim şeylerden birisini yapıyorsun.Dediğim gibi ben fmyi çok iyi bilirim.Bilmediklerimi de sorarım.Ama birileri çok bilmişlik yapıp konuya atlayıp alakasız saçma şeyler yazınca ben de bunu uzun uzadıya açıklamak zorunda kalıp zamanımı boşa harcadığımda böyle sinirleniyorum işte kusura bakma.

Bu konuda gerçekten bilgisi olanların yardımlarını bekliyorum.Ama lütfen gerçekten bilgisi olanların.

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Ama sen boyle yazinca ben sinirlenmeye basliyorum.

Yazdiklarimi kabul etmeyebilirsin. Ancak bana bu sekilde ithamlarda bulunamazsin karsinda 5 yasinda bir cocuk yok.

Bu oyunu ne kadar bilip bilmedigimi sana ispatlaycak degilim.
    Kaldi ki bu oyunu iyi bildigini iddaa ediyorsun. Eger bu seriyi iddaa ettigin kadar iyi bilsen Masimmo Neri'nin nasil bir asistan oldugunu bilirdin,

Hadi gectik Neri'yi oyunu o kadar iyi bilsen Bir asistani sadece takim konusmalari ile yargilayamazsin. Tamam konusmalar cok onemli ama bir maci kazanmanda ve squad hormony'de tek etken degildir.

Ama sen boyle yazinca ben sinirlenmeye basliyorum.

Yazdiklarimi kabul etmeyebilirsin. Ancak bana bu sekilde ithamlarda bulunamazsin karsinda 5 yasinda bir cocuk yok.

Bu oyunu ne kadar bilip bilmedigimi sana ispatlaycak degilim.
    Kaldi ki bu oyunu iyi bildigini iddaa ediyorsun. Eger bu seriyi iddaa ettigin kadar iyi bilsen Masimmo Neri'nin nasil bir asistan oldugunu bilirdin,

Hadi gectik Neri'yi oyunu o kadar iyi bilsen Bir asistani sadece takim konusmalari ile yargilayamazsin. Tamam konusmalar cok onemli ama bir maci kazanmanda ve squad hormony'de tek etken degildir.

Kardeşim konu başlığına tekrar bir bak istersen.Ben yazayım "Doğru takım konuşması yapan antrenör".Ben burda Neri'nin iyi veya kötü bir antrenör olup olmadığını tartışmıyorum.Maç nasıl kazanılır onu da tartışmıyorum.Squad Harmony'nin düşmemesi için doğru takım konuşması yapan antrenör arıyorum.Sen konuyu bile anlayamamışsın bana nelerden bahsediyorsun.

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Squad Harmony'nin düşmemesi için doğru takım konuşması yapan antrenör arıyorum..

Insallah bulursun.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Mesaj Yetkileri