Arkadasim oncelikle senden uslubundaki sertligin seviysini biraz dusurmeni rica edecegim.
Sorularinin cevabina gelince, simdi arkana yaslan ve sadece oku.
Takimin moralinin super olmasina ragmen oyuncular surekli mutsuz olabilir. Nasil mi?
Ben Kocaelispor'um takima ilk sezonumda birkac serbest kaliteli oyuncu aldim. Or: Stephen Appiah. Appiah serbest oldugu icin hemen hemen her takima gidecek bir oyuncudur. Appiah bir sezon oynadi ve 2. sezonda illada daha buyuk klube gitmek istiyorum diye tutturdu. Bunun gibi 5 tane daha oyuncun oldugunu dusun ve hepsi mutsuz. Normal olarak oyuncunun kenarinda mutsuzluk ibaresi bir sezon boyunca hep olur.
Veya ilk onbirde oynatmadigin oyuncular vardir A takimda ve onlarda 11'de oynamadigi icin mutsuzlardir. Onlarda da mutsuzluk ibaresi bulunur. Ancak bu oyuncularin moralini cok iyi bir taktik adami isen guzel bir galibiyet serisi yakalarsin ve morallerini Super yapabilirsin. Zaten kaliteli bir oyuncu gitmek istiyorsa kendi takiminda iyi bir performans gosterdigi icin gitmek ister.
Simdi yukarda belirtmis oldugum durum direkt olarak squad hormony e etki eder. Cunku oyuncu mutsuz ya 11'de oynamamaktan, yada daha buyuk bir klupte oynama istegi oldugundan.
Uzun lafin kisasi. Kadrondaki 18 tane oyuncu hic rastlamama ragmen ayni anda mutsuz ve moralleri super olabilir. Bu tamamen takimin o anki lig pozisyonuna ve maclarda yakalamis oldugun seri ile alakalidir.
Bunda sence mantik disi olan ne?? veya aksini iddaa edebilecek bir arkadasimiz var mi?