1 ile 30 arası toplam 30 sonuç

Konu: Yeni Bir Dünya Devi Doğuyor! FC Moscow [9.0.1]

Default Yeni Bir Dünya Devi Doğuyor! FC Moscow [9.0.1]

Kuralları yeterince okudum kabul ediyorum.

TAKIMIMIZ
    ...FC MOSCOW...
    Kulüp Hakkında Bilgilendirmeler
    FK Moskova (Rusca:Футбольный клуб Москва-Okuyabilirsen) merkezi Moskova olan bir Rusfutbol takımıdır. Rusya Premier Ligi'ndeki en iyi sonucu 2007 yılında elde ettiği dördüncülüktür.
    1 Mart 2004 yılında yeni takımın varlığı ilk defa Rus yönetimi tarafınfan bildirildi. FK Moscova, ülke çapındaki en iyi başarısını 2007 yılında Rusya kupasında final oynayarak kazandı. Bu karşılaşmada Lokomotif Moscova'ya karşı boyun eğdi. Bunun dışında Avrupa Kupaları'nda da maçlara çıktı. Takım ilk avrupa sınavını Belarus ekibi FC Mtz Ripo'ya karşı verdi. Takım kendi evinde 2-0 galip geldi ve tur kapısını araladı.Belarus'ta da 1-0 galip gelen FK Moscova, tur atlamasına rağmen 3.turda Hertha Berlin'le eşleşti. Deplasmanda 2-0 galip gelen FK Moscova, Kendi evinde maçı golsüz berabere kalarak elendi.Oyunumuzun başladığı senede UEFA da boy göstereceğiz.Oyunumuzun geçtiği 2008-2009 senesinde Avrupada daha fazla başarı yakalayan takım, eleme turunda Legia Warsovia'yı elede.Gruptan başarıyla çıkarak Kopenhag'la eşleşmesine karşın, kendi evinde 2-1 mağlup oldu ve deplasmanda aldığı 1-1 lik beraberlikle turnuvadan elendi.
    Takımın kadrosunda çoğu FM severin yakından tanıdığı ve her kariyerinde almaya çalıştığı oyuncular var.Bunların başını Maxi Lopez, Okoronkwo, Bracemonte gibi oyuncular çekiyor.
    Sanırım çok konuştum.Kariyer onaylanınca ayrıntıları ve diğer her şeyi ekleyeceğim.İyi geceler tatlı rüyalar
    Last edited by Bursaspor : 04.Eylül.2009 at 03:40

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Default Kariyeriniz onaylandı.

Başarılar dilerim.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Başarılar, bakalım neler başaracaksın?
    "YÜCE ATATÜRK"

Kısa vadede hedeflerim...Neyse şimdi başlamayayım yoksa sabaha kadar sürerYarın devam edeceğiz ve Putin'i açılışa çağırdım, devam butonuna birlikte basacağız
    Last edited by EndoplazmiK RetikuluM : 06.Eylül.2009 at 05:03

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Basarılar. Eger Putini arkana aldıysan lig senindir
    TariboWest

Teşekkürler yorumun için.Şimdi kalktım.Birazdan oyunu açıyorum.Putin'e söyledim o şuan İstanbul'da özel jetiyle birazdan burda olur

Şunu belirtmeliyim ki FM 08 oyunundaki FC Moscow'un oyuncuları bundan kat kat iyiydi. SI bana gıcıklık olsun diye yapmıştır Çünkü çok sempati duyduğum bir takım
    En önemli oyuncumuz Adamov bildiğiniz gibi Rubin Kazan'da.Maxi Lopez'in grafiği düşüşte, Hector Bracemonte ise yaşına rağmen sağlam bir grafiğe sahip.Bu sene Maxi Lopez'i yedek soyundurup, 19 yaşındaki gelecek vaat eden forvetimizi as oynatacağım.Takım 2004'te kurulduğundan avrupada puanı çok az, hatta yok diyebiliriz.Çünkü sıralamaya baktığımda ilk 200'de göremedim
    Evet artık başlıyoruz.Ligin ilk yarısının bitmesine 5 maç kala 6.sıradayız.İşte screenshoot:
    [IMG][/IMG]

Default Maçlar Başlıyor

6.5 Milyon gibi bir transfer kaynağımız var.Fakat kadro için kararsızım.Birkaç mevkiye en az 5 adam gerekiyor.Bunları sağladığımızda ŞL'ye oynayabiliriz.Evet şimdi başlıyoruz.İlk maç Khimki diye bir takımla.Umarım ilk maçta ilk galibiyeti alırız.Şimdi giriyorum maça...
    Kötü haber...Kaydetmemiştik ve elektrikler gitti.Akşam yeniden kariyer açıp balayacağız
    Last edited by EndoplazmiK RetikuluM : 04.Eylül.2009 at 18:32

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Her işte bir hayır vardır, belki yenisi daha iyi olacak.
    "YÜCE ATATÜRK"

Keşke gitmeseydi ne güzel öndeydik...Hiçbir hayır yok bence yarın başlayacağım hayırlısı artık...

edit:Evet oyunu tekrar oluşturdum.Ama farklı tarihlerte başladım ki sonra galibiyet sıkıntısı neyn çekmiyelim:PEvet transfer bütçemiz 9.5 Mn.Bu para yeterli olabilir(Belki)Bir kaleci,2 MR, 2 ST lazım.Kaleci as oynayacak.MR lerden biri as biri yedek, ST lerden biri as biri yedek olacak.Barrientos ve Maximilliano Moralez kirada.

Bir Romanya Kampı ayarladım.4 maçlık bu kamp.Daha sonra yarın lige Spartak Moscova maçı ile start vereceğiz.Romanya kampımızdaki rakiplerimiz şunlar:Cluj,Dinamo Bükreş,Rapid(share) ve son olarak Steua Bucuresti.Bizim performansımızı Dinamo Bucuresti ve Steua maçları belirleyecek.Maşallah diyin...

Önemli bir yıldızla temastayız.Yaşlı olsada oynayabilir.Ama ben onu yedek oynatmayı düşünüyorum
    Last edited by EndoplazmiK RetikuluM : 06.Eylül.2009 at 05:19

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Forma satışına katkısı olur yaşlı da olsa yıldızın.
    "YÜCE ATATÜRK"

Olacak(tı)Oyuncunun sağlık sıkıntıları nedeniyle transferi iptal ettim.7 ay boyuna sakat olacakmış.Tamda transferi onaylamadan önce çıktığı maçta.Bu yıldızı üzmek istemezdim hiç.O yıldız:MARTİN PALERMO idi.UEFA'da TECRUBE KATACAKTI TAKIMA
    Last edited by EndoplazmiK RetikuluM : 06.Eylül.2009 at 05:21

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Sakatlık kötü olmuş, başka yıldız bekliyoruz o zaman.
    "YÜCE ATATÜRK"

Geliyo geliyoBir yıldız biraz genç transfer bitirmek üzereyim.Hatta 14 yaşında çok fazla gelecek vaad eden bir kaleci buldum.Transfer ettim bile

[URL=http://www.yukle.tc]

Gelecek Vaad eden bir oyuncu daha.Ganalı.Wimbledon kariyerine work permit nedeniyle alamamıştım.Novikov 18A kadrosuna taşındı.Genç kadroya yabancı gönderemediğimiz için Osei'yi kardeş klube kiralayacağım.

[URL=http://www.yukle.tc]

Transferler devam edecek fakat Romanya kampı girdi araya şimdi kamptaki ilk maçımıza Cluj Karşısında çıkıyoruz.
    Last edited by EndoplazmiK RetikuluM : 06.Eylül.2009 at 05:13

Beş tane atılırmı be!

Romen Devine Büyük Gönderme!

Rapid Devrildi!

MAKARİDZE VE VIRT() FC MOSCOW'DA

[FONT="Comic Sans MS"][B]

Makaridze kiraya gönderilecek.Vırt as kalecimiz olacak.
    Rumen devleriyle oynadıığımız 3 maçta 10 gol attık ve gol yemedi.Kalemize gelen 2 şutu da Zhemkov çeldi.Kampın en önemli maçı var sırada:Romen devi Steua..

Şanssızlık
    Geçen maçta 2 gol atarak bizi galibiyete taşıyan genç oyuncumuz Osei'nin 2 topu bu maçta direğe takıldı..

FLAŞ FLAŞ FLAŞ....
    Dün gece geç saatlerde Kosta Rika'ya giden Emirhan Yıldız, geleceğin AMC'si olarak gösterilen genç yıldızı transfer ederek kadrosunu güçlendirdi...

[/URL]
    Last edited by EndoplazmiK RetikuluM : 06.Eylül.2009 at 05:39

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

hocam skorlar guzel basarılar

Teşkkürler, yorumlarını takipçiliğinle süslersen mutlu olurum

Nesil
    2007
    Yer
    İzmit

Hocam iyi başlamışız

Nesil
    2006
    Yer
    Osmancık/ÇORUM

skorları bilmemde sunum ve teman çok kötü yani daha fazla ilgi istiosan bnce diğer karyerlere fln biraz göz at derim

Kardeş yorumun için teşekkürler öncelikle.Bunu yapmaya çalışıyorum ama klavyem el vermiyor.Tavsiyen için saol yarın lig başlayınca daha bi özenle ssleri okşayptemamızıda düzenliyecez

Edit: Düzenledim kardeş....
    Last edited by EndoplazmiK RetikuluM : 06.Eylül.2009 at 05:59

Quote Originally Posted by tugycan View Post
    Hocam iyi başlamışız
    Sonuçta takımın başında ben varım dimiBu arada saol

Nesil
    2006
    Yer
    Osmancık/ÇORUM

Quote Originally Posted by Emirhan Cihad View Post
    Kardeş yorumun için teşekkürler öncelikle.Bunu yapmaya çalışıyorum ama klavyem el vermiyor.Tavsiyen için saol yarın lig başlayınca daha bi özenle ssleri okşayptemamızıda düzenliyecez

Edit: Düzenledim kardeş....
    Evet bu hali çok daha güzel kariyer yavaş gitsin ama güzel gitsin sende bunu istersin...Birde temanın oyuncu özellikleri fln hiç okunmuyor temanıda değiştirirsen oyuncularını tanıma fırsatımız olur..Çok oluyorun deme bu senin iyiliğin için tavsiye sonuçta

Ne demek kardeş.Arka plan koyulaştırıldı...Türkçe yama yüklendi...Artık daha zevkli olacak..Şimdi oyuna giriyorum...

Birleştirilen mesaj:
    Arkadaşlar baktım Ligin ilk maçına daha iki ay var.Şu an ocaktayız.2 ayda 3 hazırlık maçı daha yapmayı kararlaştırdım. Portekiz'de kamp yapacağız.Braga, Boavista ve Sporting Lisbon ile...

Portekiz Kampı 1.Maç
    Braga 0-0 FC Moscow

SS Koymaya gerek duymadım. Sadece Forvetimiz Bracemonte sakatlandı...
    Last edited by EndoplazmiK RetikuluM : 06.Eylül.2009 at 18:48

Nesil
    2007
    Yer
    İzmit

İyi bir kamp dönemiyle sezona fırtına gibi girebiliriz hocam

İnşallah

Kamp Dönemi Genel Görünüm...
    Oyuncularım çok iyi performans sergiledi...
    Last edited by EndoplazmiK RetikuluM : 07.Eylül.2009 at 16:25

Lig başlıyor...

Fc Moscow ligin ilk maçında Spartak Moscow ile karşılaşıyor.Rakip Rus Ligini en fazla kazanan takım ünvanına sahip...

Maç öncesi
    EC(Ben):Çocuklar lige iyi başlamalıyız.
    Zhevnov:Sen ne zaman Rusça öğrendin lan...
    EC:Ne lanı lan!TD'ye lan denirmi!Yedekte başlıcaksın!
    Virt:Canımada değsin..
    EC:Fikrimi değiştirmeden sus!Osei oğlum formdasın ama yedek başlıcaksın..
    Osei.Neden hocam?
    EC:İlk 11'de en fazla 7 yabancı oynayabiliyorda ondan!
    Osei:Tamam hocam siz nasıl isterseniz.
    EC:Aferin benim oğluma!4-2-1-3 oynıcaz.Vukic, Rebko!Napıyonuz!
    İkisi birden:İyiyiz hocam.
    EC:Çabuk giyin şotunuzu yok ilk 11'den çıkarsınız!Borges!AMC'sin oğlum.
    Borges:İnanamıyorum benim babam mı var!
    EC:Fikrimi değiştirmeden sus yoksa yerine Baiano oynar!
    Baiano:Ben niye yedeğim.O ... kurusu mu oynıcak 11'de.
    EC:Küfür ha!2 Haftalığını kestim!
    Baiano:Ama..
    EC:Hadi bakalım aslanlarım çıkın ve oynayın...

Nesil
    2007
    Yer
    İzmit

Harika bi maç konuşması Bu motiveyle 5 sallarız

Sallayamadık malesef

Yorum yokmu arkadaşlar görüntülenme sayısına bak mesaj sayısına bak!

Arkadaşlar Crash Dumps Almış Bulunmatayız...

Mesaj Yetkileri