1 ile 30 arası toplam 30 sonuç

Konu: Yeni Bir Dünya Devi Doğuyor! FC Moscow [9.0.1]

Threaded View

Default Yeni Bir Dünya Devi Doğuyor! FC Moscow [9.0.1]

Kuralları yeterince okudum kabul ediyorum.

TAKIMIMIZ
    ...FC MOSCOW...
    Kulüp Hakkında Bilgilendirmeler
    FK Moskova (Rusca:Футбольный клуб Москва-Okuyabilirsen) merkezi Moskova olan bir Rusfutbol takımıdır. Rusya Premier Ligi'ndeki en iyi sonucu 2007 yılında elde ettiği dördüncülüktür.
    1 Mart 2004 yılında yeni takımın varlığı ilk defa Rus yönetimi tarafınfan bildirildi. FK Moscova, ülke çapındaki en iyi başarısını 2007 yılında Rusya kupasında final oynayarak kazandı. Bu karşılaşmada Lokomotif Moscova'ya karşı boyun eğdi. Bunun dışında Avrupa Kupaları'nda da maçlara çıktı. Takım ilk avrupa sınavını Belarus ekibi FC Mtz Ripo'ya karşı verdi. Takım kendi evinde 2-0 galip geldi ve tur kapısını araladı.Belarus'ta da 1-0 galip gelen FK Moscova, tur atlamasına rağmen 3.turda Hertha Berlin'le eşleşti. Deplasmanda 2-0 galip gelen FK Moscova, Kendi evinde maçı golsüz berabere kalarak elendi.Oyunumuzun başladığı senede UEFA da boy göstereceğiz.Oyunumuzun geçtiği 2008-2009 senesinde Avrupada daha fazla başarı yakalayan takım, eleme turunda Legia Warsovia'yı elede.Gruptan başarıyla çıkarak Kopenhag'la eşleşmesine karşın, kendi evinde 2-1 mağlup oldu ve deplasmanda aldığı 1-1 lik beraberlikle turnuvadan elendi.
    Takımın kadrosunda çoğu FM severin yakından tanıdığı ve her kariyerinde almaya çalıştığı oyuncular var.Bunların başını Maxi Lopez, Okoronkwo, Bracemonte gibi oyuncular çekiyor.
    Sanırım çok konuştum.Kariyer onaylanınca ayrıntıları ve diğer her şeyi ekleyeceğim.İyi geceler tatlı rüyalar
    Last edited by Bursaspor : 04.Eylül.2009 at 03:40

Mesaj Yetkileri