Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 36 sonuç

Konu: Ankaragücü'nde başkanlığa Gökçek geliyor

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Ankaraspor FIFA'ya gidiyor

Ankaraspor, kulüp futbol şube sorumlusu Ahmet Gökçek'in Ankaragücü Kulübü Başkanlığına seçilmesinin ardından Futbol Federasyonu (TFF) tarafından başlatılan soruşturmayla ilgili Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği'ne (TFF) başvuruyor.

TFF Hukuk Kurulu'nun verdiği karara itiraz etmek için FIFA'ya başvuran mavi-beyazlı ekip, konuyla ilgili kendilerini savunması için 'Bosman' kurallarının çıkmasını sağlayan ünlü Fransız avukat Jean Luis Dupont ile anlaştı.
    Dupont'un kendisiyle bağlantı kuran kulüp yetkililerinden bilgi aldıktan sonra avukatlık yapmayı kabul ettiği belirtildi.

Ünlü avukatın konuyla ilgili, ''TFF bu konuda hiçbir şekilde haklı değil. Ben, bu davayı üstleniyorum. Konuda bahsi geçen ilgili maddenin, size yüklenen suçla alakası yok. Bu nedenle TFF haksız ve ben bu dava için elimden geleni yapacağım'' dediği kaydedildi.

Ankaraspor yöneticilerinin, gerekli belgeleri ünlü avukata gönderdiği ve Dupont'un en kısa zamanda davayı açacağı ifade edildi.

AA

Umarım bu olay Türk futbolunu daha fazla yaralamadan çözüme ulaşır.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Default Ankaragücü'nde başkanlığa Gökçek geliyor

Olağanüstü kongre kararı alan Ankaragücü'nde başkanlığa Ankaraspor Futbol Şubesi Sorumlusu Ahmet Gökçek geliyor.
    ANKARA
    18.08.2009 20:05:50

Ankaragücü'nün geleceğiyle ilgili bugün yapılan toplantıda, Ankaragücü Yönetimi ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve Ankaraspor Onursa Başkanı Melih Gökçek arasında güç birliği kararı alındı.

Melih Gökçek, Ankaragücü Kulübü Onursal Başkanı Cemal Aydın, Ankaragücü Kulübü Başkanı Cengiz Topel Yıldırım ve Ankaragücü taraftar gruplarının temsilcilerini Altınpark'ta bulunan Belediye Evi'nde konuk etti. Yapılan görüşmede, 23 Ağustos'ta yapılacak Ankaragücü Kulübü Olağanüstü Genel Kurulu öncesinde yapılacak güç birliği konusu ele alındı. Yaklaşık 3 saat süren görüşmenin ardından taraflar basın mensuplarına açıklamada bulundu.

Melih Gökçek, Ankaragücü için güç birliği yapma konusunda anlaştıklarını belirterek, "Ankara sürekli olarak şampiyonluğa büyük özlem duyuyor. Biz de bu özlemi dindirmek istiyoruz. Bunun için bütün güçlerin birleştirilmesi gerekiyordu. Bugün, Cemal Aydın, Cengiz Topel Yıldırım ve taraftar temsilcileriyle biraraya gelerek ne yapabileceğimizi konuştuk. Ayın 23'nde yapılacak genel kurulda yeni yönetimi seçip yola beraber devam edeceğiz.Genel kurulun hemen ardından hem yurt içinden hem de yurt dışından transferler yapacağız. 100. yıla yakışan bir kadro kurmak istiyoruz. Bu sezon olmasa da 1-2 sezon içinde şampiyonluğa oynayan bir takım kuracağız.Bu sezon toparlanma ve ayağa kalkma sezonu olacak. Çok kısa sürede büyük işler yapacağız. Bundan sonra 3 büyükler değil Ankaragücü konuşulacak" diye konuştu. Gökçek, Ankaraspor'un akıbetiyle ilgili olarak sorulan bir soruya ise, "Ankaraspor ayrı bir kulüp. Ankara'nın ana takımı bundan sonra Ankaragücü olacak. Ankaraspor için gelecek sezondan sonra başka bir yol izleyeceğiz" şeklinde cevap verdi.

Gökçek, başkanın kim olacağı şeklindeki soruya cevap vermek istemezken, İHA muhabirinin aldığı bilgiye göre Ahmet Gökçek ismi üzerinde kesin uzlaşmaya varıldı. Pazar günü yapılacak genel kurulda başkanlığa Ahmet Gökçek seçilecek. Bunun dışında güçlü bir yönetim oluşturulacak ve yönetim ile delege sayıları her iki taraf için de eşit olacak.
    Ankaragücü Kulübü Onursal Başkanı Cemal Aydın, güç birliğiyle beraber başarılı bir Ankaragücü'nün geleceğini ifade ederek, "Ankara'nın arzuladığı takım ortaya çıkacak. Bu güç birliğiyle beraber 'Ankara'dan şampiyon çıkmıyor' sözünü tarihe gömeceğiz" dedi.

Ankaragücü Kulübü Başkanı Cengiz Topel Yıldırım ise, güç birliğinin Ankaragücü'ne faydalı olacağını belirterek, "Ankaragücü'nün en büyük özelliği dışarıdan hiçbir destek almadan mücadele etmesiydi. Bu konuda büyük bir aşamayı geçtik. Güçlü bir yönetim ve güçlü bir ekonomiyle güzel günler gelecektir" ifadelerini kullandı.

Ankaragücü için tarihi bir dönemeç olan bu toplantıyı organize eden taraftar grubu temsilcileri ise, "Hiç kimseye taraf olmadan tarafları biraraya getirerek görevimizi yaptık" şeklinde konuştu.

Kanal D Ana haberde de iki kulüp birleşiyor olarak geçti..

İHA
    Last edited by DisCo : 19.Ağustos.2009 at 01:31

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Aman ALLAH Korusun .Edit: Melih Gökçek sanmıştım değilmiş .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Birleşme yok, Gökçek parayı sağlıyordu ama taraftar yoktu, şimdi bir nevi taraftar satın almış gibi oldu. Belediyenin kaynakları sadece Ankaragücü'ne aktarılacak hatta son günlerde Ankaraspor'dan iyi oyuncular geçiş yapabilir. Ankaraspor da kendine seçeceği yeni yönetimle belediye desteği olmadan yola devam edecek.

Kısacası para ve taraftar birleşti. Ankara'da tek takım üzerinde toplanılması muhakkak iyi sonuçlar doğuracaktır, futbol için iyi bir gelişme olarak görüyorum.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Melih Gökçek ve büyük gelişme, öbürü de akrabası mıdır nedir? Melih Gökçek ve olumlu gelişme yanyana adlandırılınca resmen midem bulanıyor.Daha fazla uzatmayacağım başka yerlere girer. Ankaragücü'nün şanlı tarihinin içine böyle bir adamın ismi bile girmesin.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Baba Hamdi View Post
    Melih Gökçek ve büyük gelişme, öbürü de akrabası mıdır nedir?
    Oğlu sanırım abi..

Nesil
    2006

Ne babalar var, oğluna kulüp satın alıyorlar. Böyle bir yönetim olamaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Olayın siyasi yönüne hiç girmedim zaten. Ankaragücü taraftarından da tepki gösteren olacaktır, ben isimlere bakmadan para ve taraftar birleşiyor, kazanan futbol olur düşüncesiyle iyi gelişme dedim. Aynı şey İzmir için de düşünülmeli, Karşıyaka ve 1 takım daha olmalı, belediye bu takımlara para aktarıyor ama her takıma ayrı ayrı verdiğinde pek faydası olmuyor. Bu nedenle birleşme iyidir.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kahrolsun endüstriyel futbol!..

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Olayın siyasi yönüne hiç girmedim zaten. Ankaragücü taraftarından da tepki gösteren olacaktır, ben isimlere bakmadan para ve taraftar birleşiyor, kazanan futbol olur düşüncesiyle iyi gelişme dedim. Aynı şey İzmir için de düşünülmeli, Karşıyaka ve 1 takım daha olmalı, belediye bu takımlara para aktarıyor ama her takıma ayrı ayrı verdiğinde pek faydası olmuyor. Bu nedenle birleşme iyidir.
    Yıllar önce İmzir için geldi bu proje, Göztepe, Altay ve Karşıyaka ve diğer takımları birleştirip İzmirgücü adlı bir kulüp kuracaklardı. İzmir'de bir kişi kabul etmezdi bu projeyi. Siyasetin ve endüstriyel yapının futbola girmesi bunları getiriyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İzmirgücü zaten var şu anda. Spor Vakfı olarak tüm kulüplere destek oluyor. İzmir'de 3 büyük camia var ve İzmirspor, Bucaspor gibi zaman zaman Bank Asya'ya yükselen takımlar da oluyor. Göztepe amatöre düştü, Aliağa'nın haklarını alıp tekrar profesyonel liglere döndü, bu şekilde diğer takımlarla da bir birliktelik kurulabilir.

Tabi bu kulüplerin neredeyse 100 yıla varan geçmişleri var. Bu mazileri kenara atmak hiç de kolay ve hoş değil. Ama bu şekilde devam edildiği sürece bir İzmir takımı asla şampiyon olamaz. Tabi taraftar takımı şampiyon olsun diye tutmuyor, işte burada da camialar böyle projeler gerçekleştirmekten çekiniyor.

Bana kalsa belediyeler futbol kulüplerine böyle para akıtacağına, amatör sporlara destek versinler, yeşil alanları, spor yapılabilecek alanları artırsınlar. Ama o şekilde reklam yapamazlar.

Transfer döneminin bitmesine 1 hafta kala bakalım Ankaragücü transferde bombalar patlatabilecek mi?
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ayrıca İzmir'de asla tek takım olmaz, imkansız. Bu nedenle bu birleşme fikirleri de her gündeme geldiğinde 2 takım üzerine birleşme konuşuluyor, belirteyim dedim.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006

Ataist bir insanım ben, Atatürk'ün talimatları ile kurulmuş olan bir kulüp Ankaragücü ve onun anısına saygı kalarak birleşme karşıtıyım.

Belediyeler kesinlikle, profesyönel hayatta olmamalı. Amatörlere yardım edip, futbol sahaları, kapalı spor salonlar, işte daha değişik sporlara yönelip golf, bezybol, buz hokeyi, tenis gibi sporlara yatırım yapıp insanlara yeni spor dallarına yöneltip şu kısa süreli hayattan daha zevkli hale getirmesi gerekiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Ankaraspor'un maddi gücü ile Ankaragücü'nün taraftar gücünün birleşmesi bencede güzel bir olay.Hem Ankara takımlarının sayısı azalmış olur böylece.İBB ile Kasımpaşa arasındada böyle bir olay olsa güzel olur.
    So what?
    Saike

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Ne babalar var, oğluna kulüp satın alıyorlar. Böyle bir yönetim olamaz.
    Yapılacak en iyi yorum bu , bu konuya bir daha yorum yazmam .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Cemal Aydın 100 yıllık kulübü kendi oyuncağı gibi kullanıyordu. Şimdi oyuncağına ortak buldu. Her ne kadar futbol adına, Ankaragücü'nün takım kalitesinin artması adına olumlu bir hamle olsa da 100 yıllık bir kulüp oyuncak yapılmamalıdır. Cemal Aydın'ın Ankaragücü ile ilgili herhangi bir projesinin sadece Ankaragücü'nün menfaatine olacağını düşünmüyorum. Artık bize de hayırlı olsun demek mi düşer geçmiş olsun demek mi düşer bilemiyorum.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Ahmet Gökçek pehhh. cemal aydın git yaa gerçekten git nereye gidiyosan. 100. yılda bile takımı karıştırmayı başarıyosun helal olsun sana. Kendi delegelerinle onursal başkan seçtirdin oda yetmedi hala takımı karıştırıyosun.

Ben Gökçeklerin gelmesini istemem. Ahmet Gökçek çok hırslı birisi. Kulubu başarılı yapmak için her türlü yolu deneyen bir yapısı var ama Gökçek yani daha ötesi yok.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Gökçek işi yaş ama Stad projesi vs. gibi önemli atılımlar yapacaklar. Bir bakarsınız CL yi aldırır

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Ahmet Gökçek yeni başkan...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Mehmet Nükte: Metropolitan oteli sahibi.
    Tekin İpek: Koza - İpek grubu yönetim kurulu Başkanı
    Ayhan Atalay: İnşaat müteahhitleri komitesi Anadolu Grubu Başkanı
    Avni Kavlak: Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın Koordinatörü
    Mehmet Ercan: Ankara Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı
    Necdet Kuzu: İkbal Franchising Sorumlu Müdürü
    Mustafa Akan: Liberty Sigorta Genel Müdürü Dr.
    Nadir Koç: Ankara Büyükşehir Belediyesi İmar ve Bayındırlık Komisyon Başkanı
    Nuri Elibol: TGRT HABER TV`de Nuri Elibol
    Yönetim Kurulu..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    A.Gücü'nde Gökçek devri!
    Ankaragücü Olağanüstü Kongresi'nde başkanlığa Ahmet Gökçek seçildi.
    Bugün 100. yılına giren sarı lacivertli kulüpte geçen hafta çoğunluk sağlanamadığı için bu hafta gerçekleştirilen olağanüstü kongrede, Ankaragücü Onursal Başkanı xxxx ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve Ankaraspor Onursal Başkanı Melih Gökçek'in güçbirliği anlaşması sonucunda Melih Gökçek'in oğlu Ahmet Gökçek başkanlığa seçildi.

Ankaragücü xxxx Tesisleri'nde 200 delegenin 160'ının oyunu alan Ahmet Gökçek başkanlığa seçildi. 200 oydan 28 oy boş çıkarken, 12 oy ise geçersiz sayıldı. Geçersiz 12 oydan 8'inde Ahmet Gökçek'in ismi çizilirken. Gökçek'in ismini çizen 8 kişiden 3'ün Gökçek'in isminin karşısına "Hadise" yazarken, biri "Bu külübü sattınız, ananızı da satın" yazarken, bir delege ise Ahmet Gökçek'in ismini çizerek karşısına "Bu külübü xxxx'ın şaibeli ekibinden kurtarın" yazdı.

Ahmet Gökçek'in delegeler tarafından oylanarak önce üyeliği daha sonra başkan adaylığı kabul edildi. Daha sonra yapılan konuşmaların ardından yapılan oylamada Ahmet Gökçek sarı lacivertli kulübün yeni başkanı oldu.

Ahmet Gökçek grubundan 15, xxxx grubundan 15 ve Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu'ndan (MKE) iki kişi olmak üzere 33 kişiden oluştu. Başkan Ahmet Gökçek'in başkanvekilliklerini Mehmet Kemal Ünsal ve Serdar Özersin yapacak. Sarı lacivertli kulübün yeni yönetimi ilk yönetim kurulu toplantısını ise bu akşam gerçekleştirecek. Ankaragücü'nün 33 kişilik yönetim kurulunda Başkan Ahmet Gökçek'in grubundan Nuri Elibol, Tekin İpek, Mehmet Nükte, Faruk Kalyoncu, Hüseyin Arslan, Levent Çamur, Hüseyin Kocabıyık, Nadir Koç, Yavuz Bulut, Mustafa Akan, Necdet Kuzu, Mehmet Ercan, Avni Kavlak, Ayhan Atalay ve Ekrem Sarısu yönetime girdi.

Onursal Başkan xxxx'ın grubundan Mehmet kemal Ünsal, İbrahim Kısacık, Serdar Özersin, Mehmet Ural, Sidar Tunca, Bekir Çakan, Abdullah Bozdayı, Mehmet Türkmen, Serdar Bekdemir, Erdal Şanlı, Kamuran Yazıcı, Mehmet Narin, Kaan Geçit, Mustafa Özçelik, Engin Su yönetimde yer aldı.

MKE'den Sayit Demirci ve Ahmet Sarı'da yönetim de görev isimler oldu.

Çok güçlü yönetim olduğu konusunda herkes ortak görüşte. Sayit Demirci hakkında görüşler çok iyi. Ankaraspor-Galatasaray maçından sonra yeni başkan Ahmet Gökçek transfer açıklaması yapacakmış. Hadi Hayırlısı..
    Last edited by KaPaLı : 30.Ağustos.2009 at 18:27 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ahmet Gökçek yeni oyuncağını bulmuş desenize

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Genel olarak herkes böyle düşünüyo bende istemiyodum ilk başta. Ama Ahmet Gökçek inanılmaz hırslı birisi. Takımı iyileştirmek için herşeyi yapar. Yönetim kurulunun sağlam olduğunu düşünürsek benim için rahaat şu anda.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Ankaragücü Genel Kurulu sonrasında Ahmet Gökçek ilk açıklamasını yaptı...

Genel Kurul'da 205 delege hazır bulunurken, 200 delege oy kullandı. Ahmet Gökçek 160 oyla başkanlığa seçilirken, 28 oy boş çıktı. 12 kişi ise Ahmet Gökçek ismini çizdi. Ahmet Gökçek, Cemal Aydın Spor Kompleksi'nde yapılan genel kurula eşi ve oğluyla beraber geldi. Gökçek, kulübe girişinde davul ve zurnalarla karşılandı. Daha sonra genel kurul salonuna gelen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek de alkışlarla karşılandı.

Genel kurulda bir açıklama yapan Melih Gökçek, Ankaragücü'nün tarihi bir kulüp olduğunu ve muhteşem bir taraftara sahip olduğunu belirterek, "Yeni yönetime elimden gelen desteği vereceğim. Önümüzdeki sezon şampiyon bir Ankaragücü oluşturmak istiyoruz. Bunun için Melih Gökçek olarak elimden geleni yapacağım" diye konuştu.

Ankaragücü'nün çiçeği burnunda başkanı Ahmet Gökçek ise, başarılı olmak için elinden geleni yapacağını ifade ederek, "Ankaragücü, başkentin en büyük ve köklü kulübü. Burada başkan olduğum için şeref ve gurur duyuyorum. Yeni yönetimimizle elbirliğiyle başarılı olmak için çaba sarfedeceğiz. Çok heyecanlıyım. Ankaragücü'nü hakettiği yere getireceğiz" diye konuştu. Gökçek, yapılacak transferlerle ilgili bir soruya ise, "1 haftadır gerek dışarıdan yapacağımız, gerekse Ankaraspor'dan gelecek futbolcular için çalışmalarımızı yaptık. Ankaraspor'un yarın önemli bir maçı var. Maçın ardından gerekli açıklamaları yapacağız" şeklinde cevap verdi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Maksic View Post
    Ahmet Gökçek yeni oyuncağını bulmuş desenize
    Arap İşadamları ile karıştırıyorsun sanırım. İsmailin dediği gibi Ahmet Gökçek hırslı biridir. Ankaragücü ilede yıllardır yakından ilgileniyordu. Her ne kadar altında başka nedenlerde bulunsada Ankara'dan bir şampiyon çıkarma peşindeler. En azından her sene Ankara'dan istikrarlı bir takım olsun istiyorlar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by BeeTLeJuiCe View Post
    Arap İşadamları ile karıştırıyorsun sanırım. İsmailin dediği gibi Ahmet Gökçek hırslı biridir. Ankaragücü ilede yıllardır yakından ilgileniyordu. Her ne kadar altında başka nedenlerde bulunsada Ankara'dan bir şampiyon çıkarma peşindeler. En azından her sene Ankara'dan istikrarlı bir takım olsun istiyorlar.
    Valla onu bunu bilmem ama onun için şehzade Ahmet Gökçek diye çıkmış ya adı..

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Ankaragücü bitmiştir benim için..

Default Ankaragücü - Ankaraspor Birleşmesine Inceleme!..

Türkiye Futbol Federasyonu, Ankaragücü ile Ankaraspor arasında yaşanan "birleşme"yi inceleme altına aldığını açıkladı.

TFF'den yapılan açıklama şöyle:

"Türkiye Futbol Federasyonu, MKE Ankaragücü ile Ankaraspor A.Ş. arasında bir süredir kamuoyunun gündeminde olan gelişmeleri yakından takip etmektedir.

30 Ağustos 2009 günü yapılan MKE Ankaragücü Kulübü'nün Genel Kurulu'nda Sayın Ahmet Gökçek'in başkanlığa seçildiği de basın açıklaması ile deklare edilmiştir.

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu; konu hakkında FIFA Statüsü'nün 18. Maddesi, Türkiye Futbol Federasyonu Statüsü'nün 76. Maddesi, TFF Kulüp Tescil Talimatı'nın 13. ve 17. Maddeleri bakımından inceleme yapılmak üzere TFF Hukuk Kurulu'nu görevlendirmiştir."

Maraton

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Bu olay birleşme değilki. Sadece kulup başkanı değişti ve transfer yapıldı Ankaraspor'dan. Birşey çıkaramaz TFF.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Benim asıl merak ettiğim; Ankaraspor-Ankaragücü maçlarının skorları ne olacak?
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Maksic View Post
    Valla onu bunu bilmem ama onun için şehzade Ahmet Gökçek diye çıkmış ya adı..
    Şehzade mi Ahmet Gökçek kesinlikle öyle değil, Osman için desen anlicam

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri