1 ile 30 arası toplam 36 sonuç

Konu: Ankaragücü'nde başkanlığa Gökçek geliyor

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Olayın siyasi yönüne hiç girmedim zaten. Ankaragücü taraftarından da tepki gösteren olacaktır, ben isimlere bakmadan para ve taraftar birleşiyor, kazanan futbol olur düşüncesiyle iyi gelişme dedim. Aynı şey İzmir için de düşünülmeli, Karşıyaka ve 1 takım daha olmalı, belediye bu takımlara para aktarıyor ama her takıma ayrı ayrı verdiğinde pek faydası olmuyor. Bu nedenle birleşme iyidir.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Olayın siyasi yönüne hiç girmedim zaten. Ankaragücü taraftarından da tepki gösteren olacaktır, ben isimlere bakmadan para ve taraftar birleşiyor, kazanan futbol olur düşüncesiyle iyi gelişme dedim. Aynı şey İzmir için de düşünülmeli, Karşıyaka ve 1 takım daha olmalı, belediye bu takımlara para aktarıyor ama her takıma ayrı ayrı verdiğinde pek faydası olmuyor. Bu nedenle birleşme iyidir.
    Yıllar önce İmzir için geldi bu proje, Göztepe, Altay ve Karşıyaka ve diğer takımları birleştirip İzmirgücü adlı bir kulüp kuracaklardı. İzmir'de bir kişi kabul etmezdi bu projeyi. Siyasetin ve endüstriyel yapının futbola girmesi bunları getiriyor.

Mesaj Yetkileri