Arkadşlar , ben fm'de bazen tamamen aldatıldıgımız düşünüyorum. Sebebini söyleyeyim , sanki sezon başlamadan herşey yazılıyor ve biz onu oynuyoruz sadece.
Ömer abide bu konu hakkında maça girmeden daha maç sonucunun belli oldugunu , ancak yaptıgımız hamleler ve müdahaleler ile sonucu değiştirdiğimizi söylemişti.
Ancak ben buna çok dikkat ettim, geçtimiğiz aylarda Beşiktaş ile bir kariyer yapıyordum ve , önüme geleni deviriyordum. Manchester , Barça deplasmanlarında farklı kazanan takım , ertesi hafta Ankaragücüne 3-0 mağlup oldu. Neyse ben tekrar kaydetmeden aynı oyuna girdim, Ankaragücü ile tekrar oynadım , yine mağlup oldum 2-1. Bu kez işi inada bindirdim ve birdaha girdim kayıtlı oyuna , yine sonuç değişmedi 1-0 yenildim. Sonra o oyunu bırakmıştım.
Bugün yine Bursa ile oynadıgım oyunumda , ligi domine ediyorum , açık ara liderim , Trabzonu , Fenerbahçeyi yendim. Ancak Manisaya 2-0 yenildim. Denemek için yine aynı oyuna girdim , yine aynı skor ile yine Ergin Keleşin Ronaldolaşması ile yenildim. Bu kez hemen pes etmedim. Yine girdim , maçın sonucu yine aynı 2-1 mağlup oldum. Son kez denemeye karar verdim , bu kez farklı bir taktik ve kadro ile çıktım , yine 1-0 mağlup oldum.
Ben bunun birçok kişiye olmuş olacağını fakat dikkat etmedikleri için hatırlamadıklarını düşünüyorum. Bu sanki o maçların ne olacağı belli gibi , ne yaparsak yapalım değişmiyor bazı maçların sonuçları.
Bu konuya bir açıklık getirilmesi düşüncesindeyim. Belki başına gelen birsürü kişi olabilir. Eğer bu bir rastlandı değilse (!) , inanılmaz derecede saçma bir olaydır.