1 ile 18 arası toplam 18 sonuç

Konu: Dumur eden durum

Hybrid View

Benim de her zaman aklımı kurcalayan şu durum var. Maçların sonucunun ne olacağı maç oynanmadan belli diye düşünüyorum çünkü maçı full maç oynamıyorum. Önemli anları göster de oynuyorum. Maçın gidişatını önden bilmeyen oyun, önemli anın geldiğini nereden anlayıp pozisyona bağlanıyor. Bilmem anlatabildim mi?

Quote Originally Posted by oguzhanozbek View Post
    Benim de her zaman aklımı kurcalayan şu durum var. Maçların sonucunun ne olacağı maç oynanmadan belli diye düşünüyorum çünkü maçı full maç oynamıyorum. Önemli anları göster de oynuyorum. Maçın gidişatını önden bilmeyen oyun, önemli anın geldiğini nereden anlayıp pozisyona bağlanıyor. Bilmem anlatabildim mi?
    Hocam yıllardır düşündüğüm şeye parmak bastın.

FM 2006'yı ilk oynadığımda hız ayarını ve bahsettiğin ayarı yapmamıştım. Tabii her maç uzuuun uzun sürüyordu. Açıkçası keyifliydi. Sonra oyunu tavsiye eden arkadaşım geldi, benle dalga geçti. Öyle oynanmaz, hızı artır ve sadece önemli anları göstermesi için ayar yap dedi. O günden bugüne de hep öyle oynarım ama bana sorarsan bu da oldukça saçma gelir.

Bu oyunu daha çok oynamış, tecrübeli, bilgli arkadaşlara bunu sormak üzere bir konu açmayı düşünüyordum ama buradan söylemek nasipmiş.

Mesaj Yetkileri