Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç Tahmini

Voters
20. You may not vote on this poll
  • Denizlispor

5 25.00%
  • Beşiktaş

13 65.00%
  • Berabere

2 10.00%
Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 67 sonuç

Konu: Denizlispor - Beşiktaş [25. Hafta]

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Default Denizlispor - Beşiktaş [25. Hafta]

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Denizlispor sürpriz yapabilir bence.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Bence o kadar rahat bir maç olmayacaktır.Bursaspor Manisaspor ile oynuyor.Bursaspor kazanır gibi o maçı bence.Bu maçtanda Denizlispor en kötü 1 puan almak isteyecektir.3 sonucada açık bence.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Ümraniye

Beşiktaş tek farkla kazanır.Denizlispor'da puan için mücadele verecektir ama bu maçtan puan çıkarabileceklerini düşünmüyorum çünkü karşısında da şampiyonluk hesapları yapan bir Beşiktaş olacak.
    20alex20...

Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
    Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...

Necip Fazıl Kısakurek

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Eğer ayarlayabilirsem son gün süprizi yapıp gidebilirim bu maça : )

Denizli 3 haftadır iyi sonuçlar alıyo. Beşiktaş son İBB maçında çok zorlanmadı. Tello'nun yükselen grafiği var. Youla'ya çok dikkat etmeli Beşiktaş savunması. Her Beşiktaş maçında hırsla oynuyo Youla.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Denizlispor hayatının maçını oynasa , yinede gol bile atamaz bu takıma şimdimi aklına gelecek düşecekleri , adamlar sezon başından beri sonuncu sıralarda gidiyorlar , şimdimi diyecekler , "aa biz puan alamazsak düşüyoruz" diye ? Belliki kapasitleri o kadar. ama bize gelince yener tabi , şu bildiğimiz denizli değilmi bu Kendi rakiplerini bile yenemeyen takım , Beşiktaşa maksimum 1 gol atabilir , Farklı kaybeder. Beşiktaş kazanır.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Ahmet öyle diyosunda adamlar tutuştu. 7 puanları vardı şimdiye kadar 2 galibiyet 1 beraberlik aldılar son 3 haftada. Haa ben demiyorum yener ama futbol bu belli olmaz. Geçen hafta özden nasıl özveriyle oynadı bütün topları çıkardı.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Kayseri deplasmanında izledim BJK'yi O maçtaki gibi oynayabilirse çok rahat kazanır....
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Denizlisporu kucumsemeyelim arkadaslar. Angelov, Youla, o sol aciktaki genc hizli cocuk (galiba Guray), orta alandaki Braga, iyi oyuncular. Kesinlikle kolay mac olmayacak. Ilk devre gol atarsak kopartiriz, 0-0 giden mac her anlamda tehlikeli olur bizim icin....

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Denizlisporu kucumsemeyelim arkadaslar. Angelov, Youla, o sol aciktaki genc hizli cocuk (galiba Guray), orta alandaki Braga, iyi oyuncular. Kesinlikle kolay mac olmayacak. Ilk devre gol atarsak kopartiriz, 0-0 giden mac her anlamda tehlikeli olur bizim icin....
    Guray'in ayagi kirilmisti Manisa macinda..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ben çok zorlanacağımızı sanmıyorum. En kötü ihtimal 1-0 Bobo'nun golüyle kazanırız.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Şu sıralar galibiyet almaya devam etmemiz gerekiyor.Puan kaybına hiç tahammülümüz yok.Fenerbahçe maçına kadar seri yapabilirsek şampiyonluk için çok büyük bir şansımız olacaktır.Şu durumda takımımızın havaya gireceğini ve Mustafa hocanın takımı iyi motive edebildiğini göz önünde bulundurduğumda umutluyum açıkcası. Her ne kadar Denizlispor çok kötü bir durumda olsa da kolay bir maç olmayacaktır bence.Hücum elemanlarımızın istikrarsızlığı en büyük handikapımız.Bu maçta formlarını devam ettirirlerse ve şansız bir günümüze denk gelmezse kazanan taraf oluruz bence.
    So what?
    Saike

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Manisa için dediklerim Denizlispor içinde geçerli..Bu maçta galibiyet ve en az 1 puan kazanmak isteyeceklerdir..BJK bu aralar çok formda olsa bile ben Denizlispor'un en az 1 puan alacağını düşünüyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Besiktas bu maci alir, almasi lazim. Haydi Besiktas

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

Quote Originally Posted by NightWalker89 View Post
    Manisa için dediklerim Denizlispor içinde geçerli..Bu maçta galibiyet ve en az 1 puan kazanmak isteyeceklerdir..BJK bu aralar çok formda olsa bile ben Denizlispor'un en az 1 puan alacağını düşünüyorum..
    düşünmüyorsun istiyorsun -ki bu da çok doğal rakiplerinin puan kaybetmesini ister taraftar İlk yarıda gol atarsa kazanır Beşiktaş, yoksa sıkıntılı bir maç olacaktır, Denizli paun çıkarabilir eğer karşılaşma 0-0'la devam ederse son 15 dakikaya.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bursaspor ve GaLatasaray ın kazandığı haftada ezeLi rakibi Fenerbahçe de zor duruma düşmüşken zaten bu maç kazanıLmayacaksa bırakaLım Ligin bundan sonra kaLan haftaLarında hiç mücadeLe etmeyeLim.

Kadro farkı var, kaLite farkı var, hedef var. Eh bir zahmet ne yapıp, edip kazansın futboLcuLar.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Umudum hala var , giyeceğim formamı gideceğim maça .Gerisi Allah kerim .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Denizlispor kurtulmak istiyorsa maçlarını almak zorunda.Gerçi Beşiktaş'ında hedefi var.Heralde zor maç olur ama umarım Denizlispor galip gelir.Anadolu...

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Aynen düşünmekle istemek ve bunu belli etmek farklı şeylerdir. Bazılarınız istediği sonucu , tahmin olarak yazıyor. Eminim şuanda Denizli - Kayseri yada Denizli - Eskişehir maçı olsa Beşiktaşın yenileceğini söyleyenler Kayseri , Eskişehir rahat kazanır diyeceklerdi

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

İyide Ahmet ne alakası varki.Denizlispor 2-3 haftadır puan topluyo.Üstündeki 3 tane ekipte yenilmiş durumda.Sivasspor,Manisaspor ve Diyarbakırspor yenildi.Bu hafta kazanabilirlerse zor ama işte belki ligte kalma yolunda önemli bi adım atacaklar.Beşiktaş'ın zaten kadro yapısı belli.Onun kazanma olasılığı çok yüksek ama bu yazdığım takımların yenilmesi ve puan farkının azalması açısından Denizlispor için önemli maç ondan ben yüreğini,hırsını ne varsa ortaya koyup oynayacaklarını düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Ahmet Goktas View Post
    Aynen düşünmekle istemek ve bunu belli etmek farklı şeylerdir. Bazılarınız istediği sonucu , tahmin olarak yazıyor. Eminim şuanda Denizli - Kayseri yada Denizli - Eskişehir maçı olsa Beşiktaşın yenileceğini söyleyenler Kayseri , Eskişehir rahat kazanır diyeceklerdi
    Öyle düşünüyorum ve öyle olmasını temenni ediyorum.Çünkü Beşiktaş benim tuttuğum takımın rakibi.Denizli'nin galip gelmesi sürpriz olabilir ama Ahmet hayat sürprizlerle dolu..(:

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

beşiktaş kazanır ve iddaa'da 100küsür lirayı bana kazandırır diye düşünmekteyim
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bilmiyorum ama Denizlispor'un kazanması gereken bir maç ve daha şiddetle kazanmaya ihtiyacı var özellikle içsaha maçlarını,bu onlar için avantaj mı olur dezavantaj mı bunu maç sırasında göreceğiz.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Denizli, son birkaç haftadır yenilmiyor ve çıkışta, fakat Beşiktaş'ımın durumu da ortada. Puan kaybetme lüksü yok. Kazanırız.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by Ahmet Goktas View Post
    Quote Originally Posted by Togiii View Post
    İyide Ahmet ne alakası varki.Denizlispor 2-3 haftadır puan topluyo.Üstündeki 3 tane ekipte yenilmiş durumda.Sivasspor,Manisaspor ve Diyarbakırspor yenildi.Bu hafta kazanabilirlerse zor ama işte belki ligte kalma yolunda önemli bi adım atacaklar.Beşiktaş'ın zaten kadro yapısı belli.Onun kazanma olasılığı çok yüksek ama bu yazdığım takımların yenilmesi ve puan farkının azalması açısından Denizlispor için önemli maç ondan ben yüreğini,hırsını ne varsa ortaya koyup oynayacaklarını düşünüyorum.

Ne alakasi var diyenler icin Belediye ve Kayseri maclarindan birkac yorum:

VaLLa bence maç 0 ya da 2 bitecek. Şu AbduLLah Avcı deniLen kıL, büyük takım görünce savun babam savun sistemi iLe oynayan bir takım oLdukça zor 1 oLur zaten..

bu maçın galibi kayserispor bence. 2-0 alır kayseri ve çıkış yakalar.

Kayseri bankodur bana kalırsa , Beşiktaş'ın taktiksel hataları yine ön planda olacaktır , Denizli sistem degişikligine gidip çift forvet cıkarsa birşeyler yapabilir Beşiktaş , ama kagıt üstünde bana kalırsa bankodur Kayseri hem dinlenmiş cıkacaklar.

Kayserispor kazanacaktır. Yine ilginç kadro seçimleri ile Denizli Beşiktaşı yine uçuruma sürükler.

Bu hafta çoğu maç berabere bitecek gibi geliyor bana bu maçta bir aday. - ki zaten her karşılaşma 0-0 başlamıyor mu

Kayserispor 3-4 senedir yeniyormuş sahasında BJK'yi bu maçtada yenerler seri bozulmaz diye düşünüyorum..

2 defansif takımın mücadelesi 0-0 biter ortasaha mücadelesi olur 1'er puanı koyar cebine 2 takımda.

Aynen katiliyorum .. Bu mac ya berabere biter yada kayserispor zor da olsa 1-0 kazanir

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

Ahmet'e niye sardınız bu kadar ben dedim ilk önce düşünceyle istek farklı şeyler diye

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

Quote Originally Posted by NightWalker89 View Post
    ve o yorumu bu mesaj için yapmıştım, arkadaşımız benzer bir postu Bursa-Manisa maçında yapmıştı malum Galatasaray'lı. temenni ettiği şeyi ''düşünüyorum'' şeklinde söyleyince tutamayıp kendimi yazmış bulundum.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

İki takımda kazanmak zorunda ama kadro kalitesiyle tabiki beşiktaş maçı kazanacaktır isteğim berabere bitmesidir..

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

ah ah yazık oldu Denizlispor'un çabasına. Süper oynuyordular son 15 dakikada. dakika 40, gol Holosko.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Holosko 0-1

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri