Denizlispor
Beşiktaş
Berabere
Denizlispor sürpriz yapabilir bence.
Bence o kadar rahat bir maç olmayacaktır.Bursaspor Manisaspor ile oynuyor.Bursaspor kazanır gibi o maçı bence.Bu maçtanda Denizlispor en kötü 1 puan almak isteyecektir.3 sonucada açık bence.
Beşiktaş tek farkla kazanır.Denizlispor'da puan için mücadele verecektir ama bu maçtan puan çıkarabileceklerini düşünmüyorum çünkü karşısında da şampiyonluk hesapları yapan bir Beşiktaş olacak.
20alex20...
Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...
Necip Fazıl Kısakurek
Denizlispor hayatının maçını oynasa , yinede gol bile atamaz bu takımaşimdimi aklına gelecek düşecekleri , adamlar sezon başından beri sonuncu sıralarda gidiyorlar , şimdimi diyecekler , "aa biz puan alamazsak düşüyoruz" diye ? Belliki kapasitleri o kadar. ama bize gelince yener tabi , şu bildiğimiz denizli değilmi bu
Kendi rakiplerini bile yenemeyen takım , Beşiktaşa maksimum 1 gol atabilir , Farklı kaybeder. Beşiktaş kazanır.
Kayseri deplasmanında izledim BJK'yiO maçtaki gibi oynayabilirse çok rahat kazanır....
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Denizlisporu kucumsemeyelim arkadaslar. Angelov, Youla, o sol aciktaki genc hizli cocuk (galiba Guray), orta alandaki Braga, iyi oyuncular. Kesinlikle kolay mac olmayacak. Ilk devre gol atarsak kopartiriz, 0-0 giden mac her anlamda tehlikeli olur bizim icin....
Ben çok zorlanacağımızı sanmıyorum. En kötü ihtimal 1-0 Bobo'nun golüyle kazanırız.
Şu sıralar galibiyet almaya devam etmemiz gerekiyor.Puan kaybına hiç tahammülümüz yok.Fenerbahçe maçına kadar seri yapabilirsek şampiyonluk için çok büyük bir şansımız olacaktır.Şu durumda takımımızın havaya gireceğini ve Mustafa hocanın takımı iyi motive edebildiğini göz önünde bulundurduğumda umutluyum açıkcası. Her ne kadar Denizlispor çok kötü bir durumda olsa da kolay bir maç olmayacaktır bence.Hücum elemanlarımızın istikrarsızlığı en büyük handikapımız.Bu maçta formlarını devam ettirirlerse ve şansız bir günümüze denk gelmezse kazanan taraf oluruz bence.
So what?
Saike
Manisa için dediklerim Denizlispor içinde geçerli..Bu maçta galibiyet ve en az 1 puan kazanmak isteyeceklerdir..BJK bu aralar çok formda olsa bile ben Denizlispor'un en az 1 puan alacağını düşünüyorum..
Besiktas bu maci alir, almasi lazim. Haydi Besiktas
Bursaspor ve GaLatasaray ın kazandığı haftada ezeLi rakibi Fenerbahçe de zor duruma düşmüşken zaten bu maç kazanıLmayacaksa bırakaLım Ligin bundan sonra kaLan haftaLarında hiç mücadeLe etmeyeLim.
Kadro farkı var, kaLite farkı var, hedef var. Eh bir zahmet ne yapıp, edip kazansın futboLcuLar.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Umudum hala var , giyeceğim formamı gideceğim maça .Gerisi Allah kerim.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Denizlispor kurtulmak istiyorsa maçlarını almak zorunda.Gerçi Beşiktaş'ında hedefi var.Heralde zor maç olur ama umarım Denizlispor galip gelir.Anadolu...
Aynen düşünmekle istemek ve bunu belli etmek farklı şeylerdir. Bazılarınız istediği sonucu , tahmin olarak yazıyor. Eminim şuanda Denizli - Kayseri yada Denizli - Eskişehir maçı olsa Beşiktaşın yenileceğini söyleyenler Kayseri , Eskişehir rahat kazanır diyeceklerdi![]()
İyide Ahmet ne alakası varki.Denizlispor 2-3 haftadır puan topluyo.Üstündeki 3 tane ekipte yenilmiş durumda.Sivasspor,Manisaspor ve Diyarbakırspor yenildi.Bu hafta kazanabilirlerse zor ama işte belki ligte kalma yolunda önemli bi adım atacaklar.Beşiktaş'ın zaten kadro yapısı belli.Onun kazanma olasılığı çok yüksek ama bu yazdığım takımların yenilmesi ve puan farkının azalması açısından Denizlispor için önemli maç ondan ben yüreğini,hırsını ne varsa ortaya koyup oynayacaklarını düşünüyorum.
beşiktaş kazanır ve iddaa'da 100küsür lirayı bana kazandırır diye düşünmekteyim![]()
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Bilmiyorum ama Denizlispor'un kazanması gereken bir maç ve daha şiddetle kazanmaya ihtiyacı var özellikle içsaha maçlarını,bu onlar için avantaj mı olur dezavantaj mı bunu maç sırasında göreceğiz.
Denizli, son birkaç haftadır yenilmiyor ve çıkışta, fakat Beşiktaş'ımın durumu da ortada. Puan kaybetme lüksü yok. Kazanırız.
Ne alakasi var diyenler icin Belediye ve Kayseri maclarindan birkac yorum:
VaLLa bence maç 0 ya da 2 bitecek. Şu AbduLLah Avcı deniLen kıL, büyük takım görünce savun babam savun sistemi iLe oynayan bir takım oLdukça zor 1 oLur zaten..
bu maçın galibi kayserispor bence. 2-0 alır kayseri ve çıkış yakalar.
Kayseri bankodur bana kalırsa , Beşiktaş'ın taktiksel hataları yine ön planda olacaktır , Denizli sistem degişikligine gidip çift forvet cıkarsa birşeyler yapabilir Beşiktaş , ama kagıt üstünde bana kalırsa bankodur Kayseri hem dinlenmiş cıkacaklar.
Kayserispor kazanacaktır. Yine ilginç kadro seçimleri ile Denizli Beşiktaşı yine uçuruma sürükler.
Bu hafta çoğu maç berabere bitecek gibi geliyor banabu maçta bir aday. - ki zaten her karşılaşma 0-0 başlamıyor mu
Kayserispor 3-4 senedir yeniyormuş sahasında BJK'yi bu maçtada yenerler seri bozulmaz diye düşünüyorum..
2 defansif takımın mücadelesi 0-0 biter ortasaha mücadelesi olur 1'er puanı koyar cebine 2 takımda.
Aynen katiliyorum .. Bu mac ya berabere biter yada kayserispor zor da olsa 1-0 kazanir
Ahmet'e niye sardınız bu kadarben dedim ilk önce düşünceyle istek farklı şeyler diye
![]()
İki takımda kazanmak zorunda ama kadro kalitesiyle tabiki beşiktaş maçı kazanacaktır isteğim berabere bitmesidir..
ah ah yazık oldu Denizlispor'un çabasına. Süper oynuyordular son 15 dakikada. dakika 40, gol Holosko.
Holosko 0-1