Manisa için dediklerim Denizlispor içinde geçerli..Bu maçta galibiyet ve en az 1 puan kazanmak isteyeceklerdir..BJK bu aralar çok formda olsa bile ben Denizlispor'un en az 1 puan alacağını düşünüyorum..
Denizlispor
Beşiktaş
Berabere
Manisa için dediklerim Denizlispor içinde geçerli..Bu maçta galibiyet ve en az 1 puan kazanmak isteyeceklerdir..BJK bu aralar çok formda olsa bile ben Denizlispor'un en az 1 puan alacağını düşünüyorum..
Aynen düşünmekle istemek ve bunu belli etmek farklı şeylerdir. Bazılarınız istediği sonucu , tahmin olarak yazıyor. Eminim şuanda Denizli - Kayseri yada Denizli - Eskişehir maçı olsa Beşiktaşın yenileceğini söyleyenler Kayseri , Eskişehir rahat kazanır diyeceklerdi![]()
Ne alakasi var diyenler icin Belediye ve Kayseri maclarindan birkac yorum:
VaLLa bence maç 0 ya da 2 bitecek. Şu AbduLLah Avcı deniLen kıL, büyük takım görünce savun babam savun sistemi iLe oynayan bir takım oLdukça zor 1 oLur zaten..
bu maçın galibi kayserispor bence. 2-0 alır kayseri ve çıkış yakalar.
Kayseri bankodur bana kalırsa , Beşiktaş'ın taktiksel hataları yine ön planda olacaktır , Denizli sistem degişikligine gidip çift forvet cıkarsa birşeyler yapabilir Beşiktaş , ama kagıt üstünde bana kalırsa bankodur Kayseri hem dinlenmiş cıkacaklar.
Kayserispor kazanacaktır. Yine ilginç kadro seçimleri ile Denizli Beşiktaşı yine uçuruma sürükler.
Bu hafta çoğu maç berabere bitecek gibi geliyor banabu maçta bir aday. - ki zaten her karşılaşma 0-0 başlamıyor mu
Kayserispor 3-4 senedir yeniyormuş sahasında BJK'yi bu maçtada yenerler seri bozulmaz diye düşünüyorum..
2 defansif takımın mücadelesi 0-0 biter ortasaha mücadelesi olur 1'er puanı koyar cebine 2 takımda.
Aynen katiliyorum .. Bu mac ya berabere biter yada kayserispor zor da olsa 1-0 kazanir
Arkadaşım 2 kez eleştirmişsin beni ben sadece takımımı düşünmüyorum normal yorumumu yapıyorum istersek sonuncu olalım yine bu yorumu yaparım çünkü rakiplerde düşme korkusu yaşıyor ne kadar istekli oynayacaklarıda belli BJK iyi oynadımı kötü oynadımı bilmiyorum ama Manisa'ya karşı Bursa o kadar da iyi oynamadı BJK'de zaten beni yanıltmış ve kazanmış tebrik ediyorum BJK'yi FB'nin puan kaybettiği haftayı iyi değerlendirdiler ve 3. sıraya yerleştiler..Düşünüyorum istemiyorum bunuda söyliyeyim..