Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 76 sonuç

Konu: Arda ve Caner Birbirine Girdi

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Default Arda ve Caner Birbirine Girdi

Alınan kötü sonuçların ardından gerilimli günler yaşayan ve Manisaspor galibiyetiyle biraz olsun nefes alan Galatasaray'ın sabah idmanında kavga çıktı !.. Sarı kırmızılı takımın kaptanı Arda Turan ile Caner Erkin idmanda birbirlerine girdiler !..

Lig TV Galatasaray muhabiri Pınar Argun'un aktardığı son dakika gelişmesine göre Galatasaray'ın sabah idmanı oldukça neşeli geçiyordu. Ancak ne olduysa 5'e 2 top kapma çalışmasında oldu.

Arda ile Caner top kapma mücadelesinde birbirlerine sert girince ortam bir anda gerildi. İki arasında önce sert bir tartışma ardından da kavga çıktı. Takım arkadaşlarının araya girmeye çalışması da sonuç vermedi. Yaşanan kavga güçlükle yatıştırılırken, Caner'in aldığı darbe sonucu dudağının açıldığı ve kanadığı gözlendi.

Rijkaard ve futbolcular, ikiliyi birbirinden zorlukla ayrırırken, Caner başka bir gruba alındı.
    "KİMSİN LAN SEN!"
    Birbirlerine sert girip önce sözlü tartışmaya ardından da kavgaya girişen iki futbolcuyu takım arkadaşları ayırmak için yoğun çaba harcadı. İki oyuncuyu takım arkadaşları sakinleştirmeye çalışırken, Caner'in Arda'ya yönelik ''Kimsin lan sen, adam mısın?'' sözleri Florya'da yankılandı.

İDMAN SONRASI BARIŞ
    İdmanın son bölümünde Haldun Üstünel, apar topar Florya'ya gelirken, antremandan sonra iki futbolcu basın mensuplarının karşısına geçti. Yan yana ve gülerek pozlar veren ikili, olayın idmanda kaldığını ve çok önemli olmadığını ifade ederek barıştıklarını gösterdiler.

(Ligtv.com.tr)

-------------------------

(/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Abartılacak bir durum yok, ikisi de gençtir, çabuk sinirlenirler. Anlık bir sürtüşme olmuştur, geçer gider. Yalnız bu olaydan sonra Arda'dan kaptanlık yükü kaldırılmalıdır, kaptanlık maalesef Arda'ya negatif etkide bulunmuş, üstünde gereksiz yük oluşturmuştur...

Del Piero_10 Misafir

Arda baya baya vurmuş bence abartılmayacak bir mesele değil.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Arda vurmuş ona birşey dediğimiz yok zaten, ama kalkıp da ikisini de kadro dışı bırakacak halimiz yok, idmanda olan bir sürtüşmedir, sonradan da barışmışlar zaten. Ha, yok ben abartacam diyorsanız buyrun abartın. Arda'yı da Caner'i de yollayalım, sonra Türk Futbolu neden gelişmiyor diye yakınalım...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

kadro dışı bırakılmazlarsa o zaman türk futbolu gelişmez. sonuçta bu oyuncular alt yapıya örnek oluyorlar.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

gerçi barışmışlar zaten. en fazla para cezası gelir.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Alt yapıdakiler kavgaları mı örnek alıyor, yetenekler veya güzellikler varken? Önlerinde Frank Rijkaard-Johan Neeskens-Jan Derks gibi futbolun önemli isimleri varken, bunlardan futbol öğrenecekleri yerde, Arda Turan gibi futbol yeteneği üstün bir ismin anlık öfkeyle attığı basit bir yumruğu örnek alacaklarsa gelişmesin zaten Türk Futbolu, sadece basit bir yumruğu örnek alacak kadar zekaya sahipse futbolcularımız futbol olmasın bu ülkede.

Kadro dışı filan olmaz böyle basit bir olay için.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

anlatmak istediğim şeyi detaylayayım.

takımın huzurunu bozan oyuncular kadro dışı bırakılmazlarsa alt yapıdaki oyuncular daha rahat davranır. hatta aşırı derecede rahat davranır ve olayı '' istediğimi yaparım, topumu da oynarım '' olayına getirirler.

alt yapıdaki oyuncular tabikide güzellikleri örnek alacaklar. ama istesek de istemesek de bu olanları gördüler.

yetenekli futbolcular gelecek tabiki ama karakter bakımından yoksun oldukları sürece türk futbolu ne kadar gelişebilir ki? bu lafımdan da arda ve caner'e karaktersiz dediğim çıkarılmasın.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Ne olursa olsun Arda'nı yumruk atması yanlış.Sonuçta aynı takımda oynuyorsun,arkadaşın,kardeşin yani. Arda'dan kaptanlık alınsın daha iyi. Yumrukta ne demek ya adamın dudağı patlamış.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Büyütülmemesi gereken olaymı bu ? Kaptan dediğin takıma örnek olan kişidir. Beşiktaş geçen sezon başı 2 kaptanını birden aldı kaptanlıktan kavga ettiler diye. Arda'ya o kadar çok taviz veriliyoki oda ben oldum havasına girdi iyice. Tamam genç futbolcudur kafası rahat olsun herşeyi yapsın. Ama asarım keserim havasına girdi iyice.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Goosfraba View Post
    anlatmak istediğim şeyi detaylayayım.

takımın huzurunu bozan oyuncular kadro dışı bırakılmazlarsa alt yapıdaki oyuncular daha rahat davranır. hatta aşırı derecede rahat davranır ve olayı '' istediğimi yaparım, topumu da oynarım '' olayına getirirler.

alt yapıdaki oyuncular tabikide güzellikleri örnek alacaklar. ama istesek de istemesek de bu olanları gördüler.

yetenekli futbolcular gelecek tabiki ama karakter bakımından yoksun oldukları sürece türk futbolu ne kadar gelişebilir ki? bu lafımdan da arda ve caner'e karaktersiz dediğim çıkarılmasın.
    O zihniyeti oturtmamak için verilecek ceza kadro dışı bırakma mıdır peki? Her takımda bu tip anlık sürtüşmeler olur, bahsettiğim şey bu, bu tip küçük olaylarda kadro dışı bırakmayla oyuncuyu kaybedersiniz. Arda'ya yapılması gereken yaptırım kadro dışı bırakma değil, psikolojik yardım.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Yumruk attığını nereden biliyorsunuz? Takım arkadaşları ayırırken birisinin dirseği çarpmış olamazmı ? Hepimizin başına geliyor böyle olaylar. Hatta kavga edenleri ayırırken biz bile darbe alabiliyoruz. Hemen yumruk attı demek yanlış.

Takım içinde olan şeyler bunlar fazla abartmamak gerek. Hangimiz kardeşiyle kavga etmedi ?

Ardaya Bursa maçında gereken morali veririz ama Caner için aynı şeyi söyleyemeyeceğim
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Caner burda mağdur durumunda.şimdi nasılsa kiralık gidecek durumu oluşacak. Basınada yapılmış sahte barış mesajları.Şimdi hafta boyunca öpüşüp koklaşıp dururlar.

Bilmiyorum herkes kendine göre sever takımını. Ama ben takımımı hiç bir zaman futbolcuların aşağısında görmedim.Eğer Arda böyle hareketlere devam edecekse Arda olmazsa olmaz diye bir durum yok.O gider Ahmet oynar Mehmet oynar.

Kaptanlığı derhal bırakmalı.

Bu kulup nice oyuncuya taviz vermedi burası Arda'nın babasının çiftliği değil, stres oluşturuyorsa kendinde bıraksın kaptanlığı.

Zaten kaç hafta kaldı, sakın Chelsea'den Inter'den teklif falan beklemesin,hiç bir üst düzey kulup iki seneye kadar çalışmayıp yerinde sayan bir oyuncuyu almaz.

Tugay gibi Nihat igib bir orta sıra takımın teklifini değerlendirsin,aynı şekilde iyi bir futbol okulu olan bir kulubun,ondan sonra nereye gelebiliyorsa gelsin.

Oralarda bir şekilde kendini geliştirir, ama burda yerinde sayar geriye gider hatta, bu şımarıklıkla da hep böyle olaylarla manşetlere düşer.

Yazılacak daha çok şey var ama hiç havamda değilim.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by IcedEarth View Post
    O zihniyeti oturtmamak için verilecek ceza kadro dışı bırakma mıdır peki? Her takımda bu tip anlık sürtüşmeler olur, bahsettiğim şey bu, bu tip küçük olaylarda kadro dışı bırakmayla oyuncuyu kaybedersiniz. Arda'ya yapılması gereken yaptırım kadro dışı bırakma değil, psikolojik yardım.
    kadro dışı bırakma cezası akla ilk gelen ceza. yoksa diğer cezalarda düşünülebilir ama caydırıcı olmalıdır bana göre. olay galatasaray'ı ilgilendiriyor ama daha çok türk futbolunu ilgilendiriyor.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Her zaman olan olaylara pek benzemiyor..

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Yuh Diyorum Yani Büyütecek Birşey Yok Diyenleri Görünce...
    Aynı Olay Emre Ve Özer Arasında Olsaydı da Eminim Aynı Şekilde Tepki Verirlerdi Bu Arkadaşlar
    Bu Arada Olayı Galatasaray-Fenerbahçe Çekişmesine Çekmek Gibi Bir Amacım Yok...
    Sadece Bazı Arkadaşların Ne Kadar Körü Körüne Takım Tuttuklarını! Göstermek İstedim...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Takım içinde olan şeyler bunlar fazla abartmamak gerek. Hangimiz kardeşiyle kavga etmedi ?
    Ben ettim çok kardeşim dediğim insanlarla ama hep tartışma oldu böyle suratına yumruk atacak kadar gözü dönmedi kimsenin.

Ne oldu parçalıyı giyen herkes değerliydi. Arda'ya destek ver Caner'e kapıyı göster. Ne ala memleket.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    Ben ettim çok kardeşim dediğim insanlarla ama hep tartışma oldu böyle suratına yumruk atacak kadar gözü dönmedi kimsenin.

Ne oldu parçalıyı giyen herkes değerliydi. Arda'ya destek ver Caner'e kapıyı göster. Ne ala memleket.
    Ben böyle düşünmüyorum. Bana göre de Caner mağdur burada.Tartışma olur tamamda yumrukta ney öyle arkadaş ya. Arda'ya son 1-2 haftadır bişiler oldu taraftarlada arası bozuk falan.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Sezon sonu ikisinede yol verilir ....
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post

Ordamıydın ? Yumruk attığını gördünmü ?

Parçalı giyen herkes değerli diye birşey demiyoruz. Takımı için çaba gösteren herkes bizim gözümüzde değerlidir. Bana göre Caner çabalamıyor bu sebeple Canere kapıyı gösteriyorum. Arda bu takım için sonuna kadar çabalayan birisi. Sadece son haftalarda fazla stresten dolayı biraz bozuldu. Son maçta protesto oldu sadece. Oda 1 maçlıktı. Bursa maçında Kaldığımız yerden devam ...

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Yumruk attığını nereden biliyorsunuz? Takım arkadaşları ayırırken birisinin dirseği çarpmış olamazmı ? Hepimizin başına geliyor böyle olaylar. Hatta kavga edenleri ayırırken biz bile darbe alabiliyoruz. Hemen yumruk attı demek yanlış.

Ardaya Bursa maçında gereken morali veririz ama Caner için aynı şeyi söyleyemeyeceğim
    Manisa'da tribüne cagırdık o gelmedi , neill dos santos baros gibi isimler geldi , kırgınmıs taraftara valla cok ayıp o forma altında Hagi'ler , Hakan Şükür'ler , Hasan Şaş'lar ıslıklandı sen kimsinde taraftara trip atıyorsun umarım Bursa macında Arda'yı tribüne cagırmayızda , kimisi gece alemlerinde bestesine gireriz...
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Hiç öyle birşey olacağını zannetmiyorum. Biz Ardayı protesto ettik sonra o bizi etti. 1-1 oldu

Ardanın haklı olduğu yanlarıda var haksız olduğu yanlarıda var. Ama böyle bir dönemde Ardayı dışlamak değil Sahiplenmemiz lazım.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Buyuk ihtimalle Arda Caner'in Atletico madrid maclarinda yaptiklari hata yuzunden kin tutmus boylece rahatlamis herhalde

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Arda kaptan olmasa böyle bir olay için olabilir böyle şeyler denilebilir fakat bir takımın kaptanı bunu yapıyorsa gerçekten sorun vardır bence..Kadro dışı bırakmak falan çok ağır olur ama ceza olarak Arda'dan kaptanlık alınmalıdır.Zaten bana göre takımlarda kaptan olacak insan 30'lu yaşlarında hayat tecrübesi daha fazla olan biri olmalı..

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bazı arkadaşlar Arda'nın yumruğunu savunduğum sonucunu çıkarmışlar galiba. Arda'nın yumruğunun savunulacak tarafı yok. Ama anlamanız gereken şey şudur ki, takım içinde bu tip ufak sürtüşmeler her zaman olur. Arda da belki bir tane patlatmış olabilir, bunda bu kadar abartılacak birşey yoktur. Onu geçtim Fenerli bazı arkadaşlar hazine bulmuş gibi atlıyor konuya, değişik yorumlar görüyorum. Onlara yorum yapmıyorum.
    Arda tribüne yanlış yapıyor diyen arkadaşlar, tribün iki üç liseli ergenin yaptığı saçma harekete uyarsa Arda da tepkisini koyar. ultrAslan bu durumlara düşecek grup değildi, maalesef Alpaslan Dikmen'in kaybından sonra oluşan durum ortada. Arabesk türkü söylemeler, haksız yere kaptan protesto etmeler, bu durumlara düştü maalesef ultrAslan.
    Son olarak, protesto edilip yerden yere vurulan Arda sadece ligde 7 gol 12 asistle oynuyor. Bazılarının bu kadar üstüne gitmesinin nedeni biraz açık gibi sanki

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Arda ile Caner top kapma mücadelesinde birbirlerine sert girince ortam bir anda gerildi. İki arasında önce sert bir tartışma ardından da kavga çıktı.
    Ordamıydın ? Yumruk attığını gördünmü ?
    Haberi okuduna eminmisin sen ?

Hiç öyle birşey olacağını zannetmiyorum. Biz Ardayı protesto ettik sonra o bizi etti. 1-1 oldu
    Ne demek yahu futbolcu taraftara küsüyomuş görülmüş şeymi. O taraftar olmasa Arda ekmek yiyemez. Taraftarın tabikide protesto hakkı var. Ne zorluklarla giriyolar maça. Yeri geliyo boğazından kısıp takıma destek oluyo. Arda'ya bu kadar taviz verdikçe Arda daha çok geriye gidiyo.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kaptanlık için illa bir oyuncunun yaşlı olması şart değil.Örnek olsun sahadakilere ve arkadaşlarına lafını geçirsin, saygı duyulsun ve sevilsin kafi.

Örnek Raul Gonzales

Arda'da kaptanlık özelliklerinden bir kısmı mevcut değil.Seçim baştan yanlıştı.Nasıl direkt 10 numara denilmesi yanlışsa.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Takım kaptanı sıfatını taşıyan birisinin olay içinde yer alması hoş değil hakikaten. Ben kendi aralarındaki yaşadıklarını, etkiyi bilemem ama Bülent Korkmaz'a da kaptanlığı yakıştıramıyordum Galatasaray'da. Benim düşünceme göre Kaptan; Cüneyt Tanman, Rıza Çalımbay, Oğuz Çetin, Ünal Karaman tarzında kişilikler olmalı. Arda da kaptanlık için uygun olabilir, daha çok genç. Yaşadıklarıyla tecrübe edinip, 30'lu yaşlarına geldiğinde müthiş bir lider olabilir belki. Ancak hem basın, hem de Galatasaray ve futbol camiası üzerinde büyük bir baskı oluşturdu. Bu ağır geldi sanırım. Umarım bundan gerekli dersi çıkarır, gerekli tecrübeyi edinir. Benim bildiğim kadarıyla Oğuz Çetin Sakaryaspor'da 21 yaşında takım kpatanı yapılmış. Yaşının genç olması önemli değil bence, dünya görüşü olgun olsun yeter.
    Son olarak Arda'dan kaptanlık alınmamalıdır. Gerekli telkinler yapılmalı, psikolojik destek verilmelidir. Arda'dan hem futbol, hem kaptanlık açısından çok umutluyum.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Arda'nın kaptanlığının kimi ilgilendirip ilgilendirmeyeceği de kimseyi ilgilendirmez. Arda bir futbolcudur. Her futbolsever her futbolcu hakkında olduğu gibi Arda hakkında da yorum yapabilir, bunu da kimse engelleyemez.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri