1 ile 30 arası toplam 76 sonuç

Konu: Arda ve Caner Birbirine Girdi

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Goosfraba View Post
    anlatmak istediğim şeyi detaylayayım.

takımın huzurunu bozan oyuncular kadro dışı bırakılmazlarsa alt yapıdaki oyuncular daha rahat davranır. hatta aşırı derecede rahat davranır ve olayı '' istediğimi yaparım, topumu da oynarım '' olayına getirirler.

alt yapıdaki oyuncular tabikide güzellikleri örnek alacaklar. ama istesek de istemesek de bu olanları gördüler.

yetenekli futbolcular gelecek tabiki ama karakter bakımından yoksun oldukları sürece türk futbolu ne kadar gelişebilir ki? bu lafımdan da arda ve caner'e karaktersiz dediğim çıkarılmasın.
    O zihniyeti oturtmamak için verilecek ceza kadro dışı bırakma mıdır peki? Her takımda bu tip anlık sürtüşmeler olur, bahsettiğim şey bu, bu tip küçük olaylarda kadro dışı bırakmayla oyuncuyu kaybedersiniz. Arda'ya yapılması gereken yaptırım kadro dışı bırakma değil, psikolojik yardım.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by IcedEarth View Post
    O zihniyeti oturtmamak için verilecek ceza kadro dışı bırakma mıdır peki? Her takımda bu tip anlık sürtüşmeler olur, bahsettiğim şey bu, bu tip küçük olaylarda kadro dışı bırakmayla oyuncuyu kaybedersiniz. Arda'ya yapılması gereken yaptırım kadro dışı bırakma değil, psikolojik yardım.
    kadro dışı bırakma cezası akla ilk gelen ceza. yoksa diğer cezalarda düşünülebilir ama caydırıcı olmalıdır bana göre. olay galatasaray'ı ilgilendiriyor ama daha çok türk futbolunu ilgilendiriyor.
    (/s)

Mesaj Yetkileri