Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 34 sonuç

Konu: Bursa'dan gol haberi mi var Koray ?

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Default Bursa'dan gol haberi mi var Koray ?

Arkadaşlar öncelikle Fenerli arkadaşlar lütfen alınmasın kesinlikle kötü bir amacım yok. Bobilerde yapmışlar sadece çok hoşuma gitti , eğlenceli birşey olmuş o yüzden paylaşıyorum. Beşiktaş için de olsa paylaşırdım bunu. Bobiler manyak bi yer harbiden

http://www.youtube.com/watch?v=E9E5-sEWSbs

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bir şey yazarken "Fenerli arkadaşlar alınmasın." yazınca herşey serbest oluyor galiba...

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Şimdi her ne kadar GS'li olsam bile bence paylaşmamalıydın sonuçta FB'li arkadaşlar var aynısı size olsa yine paylaşırım demişsinde hiç sanmıyorum öyle bir şey yapacağını hemde hiç..İmkanı yok hiç bi fanatik yapmaz takımına bunu..Anca işte rakip taraftar.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Böyle şeylerin eğlencesi yapılır yahu, gülelim eğlenelim. Beşiktaş'ın Antep'e yıllar boyu verdiği milyonları karikatür haline getirseler en çok ben gülerdim
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tamam karşılıklı cevaplaşmayalım. Sıkıntı olmasın, gülelim eğlenelim.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006

Ben tartışma çıkmaması için konuyu kapattım. Üstlerim veya adminler, uygun görürlerse konuyu açarlar. Tartışmak için ofise gönderdim konuyu.

Bu arada ben bir Fenerbahçeli olarak videodan tahrik olmadım, olmadığım gibide gülmeye başladım. Bobiler çok iyi çalışmalar yapıyor. =)

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Konunun kilidini açtım ama Batuhan'ın da vurguladığı gibi tartışmalara yol açarsa kilitleriz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çok güzel yapmışlar.Bayaa güldüm.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Komik olmus

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Facebook'ta görmüştüm gerçekten komik bir çalışma olmuş

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

güzel çalışma olmuş Bobiler hep yapıyor böyle güzel şeyler
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

komik olmuş..
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Bende bir sorun var galiba bunun neresi komik olmuş yahu?

Bobiler'de paylaşılan en kötü videolardan biri bence.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

baya bi gülenlere de inanmıyorum aslında ben ...
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Bende bir sorun var galiba bunun neresi komik olmuş yahu?

Bobiler'de paylaşılan en kötü videolardan biri bence.
    Amaç Fenerliler alınmasın

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

ben video'dan çok o anı evde de yaşadığım için güldüm... ligtv web üyesiydim ve yayın kesildi. trt fm'de de kesildi. televizyonu açıp fb tv den dinleyeyim son 2 dakikayı diye bir açtım bu videoda geçen konuşma vardı tam spikerle koray arasında o anı hatırladıgım için güldüm ben. Ayrıca fenerbahçeli arkadaşlar için olay belki trajik ama izler için trajikomik olduğu için biz bu konu ile ilgili her türlü videoya gülebiliriz.bence bunda bir anormallik yok Ama eğer fenerbahçeliler çok rahatsız oluyorlarsa bu videodan dolayı, o zaman yöneticiler kapatsınlar konuyu...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Valla ben Fenerbahçeli değilim, videodan rahatsız da değilim ama bana komik gelmedi. Tabi video ile ilgili bir anı, bana o anı hatırlatacak bir şey olmadığı için de olabilir.

Böyle olunca oldukça başarısız bir video BENCE.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Hiç komik olmamakla birlikte tahrik edici seviyede bir mizahi yanıda yok... O nedenle alınacak birşeyde yok..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Çok komik Adamın ses tonu falan
    Sentugo.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

O sesler FBTV'nin maçı anlatan spikerlerin Galiba onlarla dalga geçmeye çalışmışlar

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Boşverin, kendi takımın başarısından çok Fenerbahçe'nin başarısızlığına sevinenleri gördükçe ben zaten gülüyorum, siz de gülün.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Herkese komik gelcek diye bir şey yok.Olaya nerden baktığımız önemli.Ve benim bakış açıma göre çok komik.Dur bidaha izliyimde neşem yerine gelsin.

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Boşverin, kendi takımın başarısından çok Fenerbahçe'nin başarısızlığına sevinenleri gördükçe ben zaten gülüyorum, siz de gülün.
    Benim de asıl güldüğüm,neşemi biraz olsun yerine getiren kendi takımının başarısından çok Fenerbahçe'nin başarısızlığına sevinen insanları görmek oluyor açıkcası

video komik olmamış zaten. ama o aralarında geçen konuşma dramatik bir anı kafamızda canlandırdığı için etkili bir çalışma diyebilirim.
    Ayrıca 3 gece üst üste evimin önüne gelip bağıran 6-7 kişilik bursaspor taraftarını kınıyorum. gidin bulvarda falan bağırın arkadaşım. ataevlerin ara sokağını mı buldunuz da 1e kadar uyutmadınız.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Benim de en çok güldüğüm olay, sanki aynı durumda galatasaray veya beşiktaş olsaydı sevinmeyip sadece kendi takımlarına üzülecekmiş gibi davranan fenerliler.

o yüzden bu konunun onlara komik gelmemesini anlayabiliyorum. gerçi bence de fazla komik değil. aşırı tahrik olmadığı için de konunun kaldırılmamasında bir sorun yok.
    Last edited by Aydin : 20.Mayıs.2010 at 23:54 Reason: kaldırılmamasında yazacaktım.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Aydın View Post
    Benim de en çok güldüğüm olay, sanki aynı durumda galatasaray veya beşiktaş olsaydı sevinmeyip sadece kendi takımlarına üzülecekmiş gibi davranan fenerliler.

o yüzden bu konunun onlara komik gelmemesini anlayabiliyorum. gerçi bence de fazla komik değil. aşırı tahrik olmadığı için de konunun kaldırılmasında bir sorun yok.
    Aynen abi..GS-FB maçında spiker iki oyuncuyu sayıp ardından sahada iki top var dedi diye Facebook'ta bu videoyu eklemeyen Fenerli kalmadı.Bunun çok daha komiği bir olayda nedense canları acıyor.Aynı şey bizim başımıza gelse neler derlerdi acaba demedikleri kalır mıydı

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Çok güzel yapılmış bir video ilk gördüğümde baya güldüm Bobiller işi biliyor

Facede paylaştım fenerli arkadaşlarımda güldü ve "Paylaştı".

Eğlenmek amacındakiler eğlenir alınmak isteyen alınır
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by Aydın View Post

o yüzden bu konunun onlara komik gelmemesini anlayabiliyorum. gerçi bence de fazla komik değil. aşırı tahrik olmadığı için de konunun kaldırılmamasında bir sorun yok.

Güzel tespit...

Videoda oldukça eğlenceli.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Burada komik olan Fenerbahçelilerin Beşiktaş'tan medet ummasıdır.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Tam da bu sırada babamla FB TV'yi izliyorduk. Heyecan dorukta. Babamında kulakları biraz ağır işitiyor cihaz kullanıyoda golmu oldu ne oldu lan derken baba 2-2 oldu dedim koltuğu göçürüyodu Sonra baktım hayır hayır 2-1 diyince rahatladık . Sonuçta Anadolu'dan şampiyon çıkacaktı .

Ha bide sanki bu Galatasaray'a olsa sevinmiceksiniz. Öyle yorumlar atıyorsunuz da yok fenerin şampiyon olamamasına sevinen kişilere gülüyormuşsunuz aynısı Galatasaray'a olsa oturup ağlayacakmıydınız. Bide video banada komik gelmedi.

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri